EIBON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: EIBON
A kto nie czekał na ten album! Obszczałem sie tak samo,wielka szkoda,ze sie to rozmyło...swoja droga ciekawe czemu? Osobiscie mysle,ze Anselmo popłynał w drugi i olał sprawe,a może Norwegowie?? chuj wi...Spuścizna pod postacią Mirror Soul Jesus rozpierdala!
Death Dwells in Love
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
były dwa kawałki, gdzieś nawet ten drugi też miałem. Też czekałem na ten twór, bo brzmiało to dość dobrze. Wielka szkoda, że nic z tego nie wyszło.TORTURER pisze:A kto nie czekał na ten album! Obszczałem sie tak samo,wielka szkoda,ze sie to rozmyło...swoja droga ciekawe czemu? Osobiscie mysle,ze Anselmo popłynał w drugi i olał sprawe,a może Norwegowie?? chuj wi...Spuścizna pod postacią Mirror Soul Jesus rozpierdala!
Coś tam było! Człowiek!
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: EIBON
Mi tam nie szkoda, że nic z tego nie wyszło. Numer OK, ale nie jest to nic specjalnego. Satyr plus reszta gości na ozdobe a i tak ten numer miałby problem załapać sie na "Volcano" czy "Now, Diabolical".
PENIS METAL