Faktycznie brzmi to intrygująco. Może się jednak za tym rozejrzę.blindfold pisze:Chyba jeszcze nikt. Wysyłka w okolicach połowy grudnia. Podobno.Kurt pisze:Ma ktoś?
Demosy równie dobre jak debiut. Przede wszystkim inne. Słychać, że to te same utwory, ale zagrane zupełnie inaczej - wolniej, posępniej. Całkowicie inne wokale i teksty. Dodatkowo wydanie CD zawiera 7 instrumentalnych wersji tych utworów (w surowych miksach) z 1999, które miały trafić na płytę w jej pierwotnej postaci (już z Plenum na basie).Warto? Czy to pozycja w stylu die-hard only?
Tutaj walec tytułowy z pierwszego demo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Porównaj go z zamykającym debiut Manimalism "The Cocktail Party To End Them All" i poczuj różnicę.
MANIMALISM a.k.a. -M- (ex-Taarenes Vaar)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: MANIMALISM a.k.a. -M- (ex-Taarenes Vaar)
The madness and the damage done.
-
- zaczyna szaleć
No! W końcu nadszedł ten dzień. Wydanie starych materiałów Taarenes Vaar to dla mnie doprawdy nieliche wydarzenie.
Nie będę się rozpisywał i tryskał radośnie ejakulatem na lewo i prawo, bo kto ma się zainteresować (Salamanderfolket), ten i tak to zrobi, bez mojego zbędnego pitolenia. Powiem tylko, że siedzę od dwóch dni w kąciku, słucham tego i nie mogę wyjść ze zdumienia, jak Metalion, mając ten materiał w ręku, mógł tak bardzo skrewić i nie wydać go w Head Not Found jeszcze w latach 90. Niepojęte.
Podobnie jak w roku ubiegłym, tak i w tym, ten zespół zdeklasował u mnie całą konkurencję. Tak po prostu. Dziękuję za uwagę.

Misja zakończona.
Nie będę się rozpisywał i tryskał radośnie ejakulatem na lewo i prawo, bo kto ma się zainteresować (Salamanderfolket), ten i tak to zrobi, bez mojego zbędnego pitolenia. Powiem tylko, że siedzę od dwóch dni w kąciku, słucham tego i nie mogę wyjść ze zdumienia, jak Metalion, mając ten materiał w ręku, mógł tak bardzo skrewić i nie wydać go w Head Not Found jeszcze w latach 90. Niepojęte.
Podobnie jak w roku ubiegłym, tak i w tym, ten zespół zdeklasował u mnie całą konkurencję. Tak po prostu. Dziękuję za uwagę.

Misja zakończona.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
moge ci fundnac aparat sluchowy (STAC) i posluchasz, kcesz?535 pisze:Piękny zestaw. Słuchałbym.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Od starych z piwnicy się najpierw wyprowadź. kobiety poszukaj, a potem wróć i będziesz fundował. Portfel pod wrzutnią węgla ktoś zgubił, żeś nagle takie panisko?
- manieczki
nie, babele dala mi dyszke(10) z okazji mikolaja.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
To ja ci dołożę drugą, byś dał sobie siana, padalcu. hi,hi,hi.
-
- postuje jak opętany!
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
O kurwa, ale pedaliada.
To coś dla mnie. Falbany, rajstopy i kokarda. Będzie oczekiwane i zamawiane, aczkolwiek czuję w powietrzu jakąś, niekoniecznie zdrową rywalizację.
-
- rozkręca się
MA TO W POLSCE KTOS???blindfold pisze:No! W końcu nadszedł ten dzień. Wydanie starych materiałów Taarenes Vaar to dla mnie doprawdy nieliche wydarzenie.
Misja zakończona.
Ciekawe ile tym razem potrwa proces wydawniczy? Jeżeli pójdzie to tak sprawnie jak poprzednio, to mogę się nie doczekać.Hellthrasher pisze:
-
Pamiętam jeszcze czasy gdy Hellthrasher miał wydać debiutancki album na CD.535 pisze:Ciekawe ile tym razem potrwa proces wydawniczy? Jeżeli pójdzie to tak sprawnie jak poprzednio, to mogę się nie doczekać.Hellthrasher pisze:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Nowy utwór:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.