MANIMALISM a.k.a. -M- (ex-Taarenes Vaar)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

Re: MANIMALISM a.k.a. -M- (ex-Taarenes Vaar)

30-11-2015, 20:55

blindfold pisze:
Kurt pisze:Ma ktoś?
Chyba jeszcze nikt. Wysyłka w okolicach połowy grudnia. Podobno.

Warto? Czy to pozycja w stylu die-hard only?
Demosy równie dobre jak debiut. Przede wszystkim inne. Słychać, że to te same utwory, ale zagrane zupełnie inaczej - wolniej, posępniej. Całkowicie inne wokale i teksty. Dodatkowo wydanie CD zawiera 7 instrumentalnych wersji tych utworów (w surowych miksach) z 1999, które miały trafić na płytę w jej pierwotnej postaci (już z Plenum na basie).

Tutaj walec tytułowy z pierwszego demo.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Porównaj go z zamykającym debiut Manimalism "The Cocktail Party To End Them All" i poczuj różnicę.
Faktycznie brzmi to intrygująco. Może się jednak za tym rozejrzę.
The madness and the damage done.
blindfold
zaczyna szaleć

24-12-2015, 09:41

No! W końcu nadszedł ten dzień. Wydanie starych materiałów Taarenes Vaar to dla mnie doprawdy nieliche wydarzenie.

Nie będę się rozpisywał i tryskał radośnie ejakulatem na lewo i prawo, bo kto ma się zainteresować (Salamanderfolket), ten i tak to zrobi, bez mojego zbędnego pitolenia. Powiem tylko, że siedzę od dwóch dni w kąciku, słucham tego i nie mogę wyjść ze zdumienia, jak Metalion, mając ten materiał w ręku, mógł tak bardzo skrewić i nie wydać go w Head Not Found jeszcze w latach 90. Niepojęte.

Podobnie jak w roku ubiegłym, tak i w tym, ten zespół zdeklasował u mnie całą konkurencję. Tak po prostu. Dziękuję za uwagę.

Obrazek
Misja zakończona.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-12-2015, 20:48

535 pisze:Piękny zestaw. Słuchałbym.
moge ci fundnac aparat sluchowy (STAC) i posluchasz, kcesz?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

24-12-2015, 20:55

Od starych z piwnicy się najpierw wyprowadź. kobiety poszukaj, a potem wróć i będziesz fundował. Portfel pod wrzutnią węgla ktoś zgubił, żeś nagle takie panisko?
Awatar użytkownika
manieczki

24-12-2015, 20:56

nie, babele dala mi dyszke(10) z okazji mikolaja.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

24-12-2015, 20:59

To ja ci dołożę drugą, byś dał sobie siana, padalcu. hi,hi,hi.
Awatar użytkownika
Gumiak
weteran forumowych bitew

18-03-2016, 20:38

O kurwa, ale pedaliada.
535

18-03-2016, 20:44

To coś dla mnie. Falbany, rajstopy i kokarda. Będzie oczekiwane i zamawiane, aczkolwiek czuję w powietrzu jakąś, niekoniecznie zdrową rywalizację.
thorns6
rozkręca się

18-03-2016, 21:21

blindfold pisze:No! W końcu nadszedł ten dzień. Wydanie starych materiałów Taarenes Vaar to dla mnie doprawdy nieliche wydarzenie.

Nie będę się rozpisywał i tryskał radośnie ejakulatem na lewo i prawo, bo kto ma się zainteresować (Salamanderfolket), ten i tak to zrobi, bez mojego zbędnego pitolenia. Powiem tylko, że siedzę od dwóch dni w kąciku, słucham tego i nie mogę wyjść ze zdumienia, jak Metalion, mając ten materiał w ręku, mógł tak bardzo skrewić i nie wydać go w Head Not Found jeszcze w latach 90. Niepojęte.

Podobnie jak w roku ubiegłym, tak i w tym, ten zespół zdeklasował u mnie całą konkurencję. Tak po prostu. Dziękuję za uwagę.

Obrazek
Misja zakończona.
MA TO W POLSCE KTOS???
535

20-03-2016, 10:28

Hellthrasher pisze:
Ciekawe ile tym razem potrwa proces wydawniczy? Jeżeli pójdzie to tak sprawnie jak poprzednio, to mogę się nie doczekać.
Pacjent

20-03-2016, 13:12

535 pisze:
Hellthrasher pisze:
Ciekawe ile tym razem potrwa proces wydawniczy? Jeżeli pójdzie to tak sprawnie jak poprzednio, to mogę się nie doczekać.
Pamiętam jeszcze czasy gdy Hellthrasher miał wydać debiutancki album na CD.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Pacjent

13-04-2016, 17:37

Nowy utwór:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
ODPOWIEDZ