MAHR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

MAHR

27-03-2018, 10:38

Jedna z ostatnich propozycji Fallen Empire. Coś dla miłośników np TCHORNOBOG.
Fallen Empire wydali to tylko na kasecie.
http://store.fallenempirerecords.com/pr ... antelux-cs" onclick="window.open(this.href);return false;

Od wczoraj dostępne również na CD dzięki Amor Fati
http://www.amor-fati-productions.de/shop/" onclick="window.open(this.href);return false;

Posłuchać można:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrazek
Pelson
rasowy masterfulowicz

Re: MAHR

28-03-2018, 12:23

Bardzo zacny materiał. Obawialem sie jakieś przesłodzonej kosmicznej melodyjkowatości i tony lajkry i rajtuzów na wysokich obcasach, a tu takie na plus zaskoczenie. Jest kosmos, próżnia, przestrzeń i klimat, ale znalazło sie tez i tutaj miejsce na mocniejsze jebnięcie, blastowanie i zwolnienia. Produkcja jest specyficzna, jakby przygaszona i zniekształcona, ale tez ma w sobie przestrzeń, który pogłębia kosmiczny odbiór całości. Bardzo udany debiut moim zdaniem, sporo sie dzieje, nie ma nudy i sztampy, a całośc posiada to, czego szukam w muzyce- właśną tożsamość i indywidualizm. Nie jest to płyta roku, ale w zalewie epigonów banan sam wychodzi na ryj.
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: MAHR

28-03-2018, 21:00

Ciekawe muszę przyznać, ale też na razie trudno mi się przebić przez tę ścianę dźwięku. Parę fragmentów intrygujących. Czuć przestrzeń a zarazem duchotę. Dla mnie przydałby się bardziej czytelny wokal. Będę badał dalej, bo nie jest to materiał na jedno posiedzenie.
all the monsters will break your heart
ODPOWIEDZ