INFURIATE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

INFURIATE

01-09-2018, 19:14

Obrazek

Założony przez paru wyznawców wścieklizny INFURIATE ma wszystko fajne. Ma fajne logo, okładkę debiutanckiej płyty, ale przede wszystkim fajnie gra brutalną odmianę death metalu, osadzonego w starych wzorcach, nie stroniącego od diabelskich zapędów i technicznego szaleństwa, zresztą bardzo dobrze wyprodukowanego czyli wszystkiego co najlepsze w death metalu z USA. Płytę wydaje Everlasting Spew Records, więc gdyby ktoś chciał to nie będzie problemów z dostaniem tego w Europie. Tymczasem proszę posłuchać:
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Pacjent

Re: INFURIATE

08-09-2018, 09:45

Nie wiem dlaczego olaliście ten zespół, ale to już Wasz problem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

08-09-2018, 09:53

Obadaj jutro jak wróce z wojaży
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

08-09-2018, 14:05

Pacjent pisze:Nie wiem dlaczego olaliście ten zespół, ale to już Wasz problem.
Ostatnio brak czasu, ale nazwa zanotowana w kajeciku i będzie badane jak przyjdzie pora, bo opis i logo zachęcające.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
nicram

31-03-2019, 21:27

Znakomity ten Infuriate. Właśnie zabierałem się do zakładania tematu. :-) Klimaty Deeds of Flesh. Doskonale chodzące gitarki i bas. Bardzo wszystko ładnie układa się w całość. Produkcja miodzio, raczej w starym stylu. I do tego idealny czas trwania tego materiału. Większy szum powinien być dookoła tego zespołu.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

31-03-2019, 23:26

Zanabyłem kilka miesięcy temu. Bardzo dobry materiał. Mimo dość intensywnego napierdalania jest tu miejsce na swoistą przebojowość. Wracam z przyjemnością.
ODPOWIEDZ