Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Założony przez paru wyznawców wścieklizny INFURIATE ma wszystko fajne. Ma fajne logo, okładkę debiutanckiej płyty, ale przede wszystkim fajnie gra brutalną odmianę death metalu, osadzonego w starych wzorcach, nie stroniącego od diabelskich zapędów i technicznego szaleństwa, zresztą bardzo dobrze wyprodukowanego czyli wszystkiego co najlepsze w death metalu z USA. Płytę wydaje Everlasting Spew Records, więc gdyby ktoś chciał to nie będzie problemów z dostaniem tego w Europie. Tymczasem proszę posłuchać:
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Znakomity ten Infuriate. Właśnie zabierałem się do zakładania tematu. :-) Klimaty Deeds of Flesh. Doskonale chodzące gitarki i bas. Bardzo wszystko ładnie układa się w całość. Produkcja miodzio, raczej w starym stylu. I do tego idealny czas trwania tego materiału. Większy szum powinien być dookoła tego zespołu.
Zanabyłem kilka miesięcy temu. Bardzo dobry materiał. Mimo dość intensywnego napierdalania jest tu miejsce na swoistą przebojowość. Wracam z przyjemnością.