Świetny, atmosferyczny black metal z Anglii. Mimo koneksji personalnych z pewnym nie do końca ciekawym zespołem telewizyjnych cyrkówców, na jedynym w dyskografii długograju "Source of Origin" udało się Angolom zawrzeć kawał doskonałej muzyki z niezapomnianym klimatem. Szczególnie dobre wrażenie robi otwierająca instumentalka "Exaltation of Power", okraszona znakomitą solówką zresztą.
Słyszał ktoś?
Ma to ktoś do opylenia na cd po rozsądnej cenie (kaseta mi dawno przepadła)? ;[
DECEMBER MOON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
niedalej jak w sobote odpalilem te plyte, szczesliwy z posiadania oryginalu... nie sluchalem jej dobre kilka lat i jakos mnie naszlo... pamietam,ze kiedys bardzo podobal mi sie ten material... dzis troche mniej, choc w dalszym ciagu ma swoj potencjal.
ile dajesz?
ile dajesz?

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: DECEMBER MOON
Zespół jednej płyty.
Dobrej płyty.
Dobrej płyty.