DECEMBER MOON

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
jesterSS

DECEMBER MOON

18-07-2007, 09:38

Świetny, atmosferyczny black metal z Anglii. Mimo koneksji personalnych z pewnym nie do końca ciekawym zespołem telewizyjnych cyrkówców, na jedynym w dyskografii długograju "Source of Origin" udało się Angolom zawrzeć kawał doskonałej muzyki z niezapomnianym klimatem. Szczególnie dobre wrażenie robi otwierająca instumentalka "Exaltation of Power", okraszona znakomitą solówką zresztą.
Słyszał ktoś?
Ma to ktoś do opylenia na cd po rozsądnej cenie (kaseta mi dawno przepadła)? ;[
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

18-07-2007, 09:40

niedalej jak w sobote odpalilem te plyte, szczesliwy z posiadania oryginalu... nie sluchalem jej dobre kilka lat i jakos mnie naszlo... pamietam,ze kiedys bardzo podobal mi sie ten material... dzis troche mniej, choc w dalszym ciagu ma swoj potencjal.
ile dajesz? :)
jesterSS

18-07-2007, 09:45

Kiedyś na Allegro była za jedyne 22 zł, ale to wystawił bodaj MKS_Pogon, czyli trzeba było korzystać z przekazu, no i czas realizacji zamówienia mnie odstręczył... Teraz żałuję.
jesterSS

18-07-2007, 09:45

[quote][i]Wysłane przez Analripper[/i]
ile dajesz? :) [/quote]

A ile chcesz;)?
Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz

Re: DECEMBER MOON

01-01-2022, 02:26

Zespół jednej płyty.
Dobrej płyty.