S.O. WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
S.O. WAR
Topic o Disfear przypomniał mi o zajebistym gatunku muzyki ekstremalnej, o którym zapomniałem jakiś czas temu - jest to crust. W myśl zasady "cudze chwalicie, swego nie znacie" przenieśmy się ze Szwecji na drugą stronę Bałtyku - do Lechistanu... S.O. War jest pierwszą polską kapelą parającą się crustem, ocierającą się czasem nawet o grind, na szczęście z umiarem. Byłem posiadaczem taśmy "Bullshit Propaganda" podsumuwującej dorobek tej zasłużonej załogi, niestety, 3 lata temu utraciłem ją na rzecz pewnego distra, ale nie wnikajmy w szczegóły... Naszła mnie ochota na takie granie i wkrótce zakupią inny egzemplarz tej taśmy, chodzą na pasazer.pl po siedem zyli. Przyznam się, że jest to dla mnie jedna z najlepszych polskich kapel, a mimo to totalnie nieznana, spuszczjąca w kiblu wszystkie te Imperatory, Betrayery i tego typu sentymentalnie odbierane przez tutejszą starszyznę kulty. Zna ktoś? Lubi ktoś ogólnie crust? Czy to tylko głupie lewaki?
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: S.O. WAR
Tamat o Pidżamie przypomniał mi o tym wykurwie, już nie pamiętam w jakich okolicznościach straciłem tę kasetę ale wreszcie ktos wrzucił cały materiałana youtube wiec wklejam, jaki piękny to był będ - punk, crust, skrajnie wręcz grind a nawet black metal, covery Mety i Motorhead (tylko Joyless zrobił lepszą przeróbkę tego wałka od Szanownych Rodaków), blasty, brud, smród i rozpierdol, mógłby ktos zrobić reedycję na CD, materiał atrakcyjny również dla metalowców:
Yare Yare Daze
-
Wydaje mi się, że był jeszcze inny osobny temat. Zespół legenda, ale tylko dla wtajemniczonych. To cztery poziomy wyżej dla tych, którzy zaczęli po latach doceniać Smar SW.
- hcpig
-
Raczej upierdliwość, koleżeński przytyk.