S.O. WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
jesterSS

S.O. WAR

23-02-2008, 23:12

Topic o Disfear przypomniał mi o zajebistym gatunku muzyki ekstremalnej, o którym zapomniałem jakiś czas temu - jest to crust. W myśl zasady "cudze chwalicie, swego nie znacie" przenieśmy się ze Szwecji na drugą stronę Bałtyku - do Lechistanu... S.O. War jest pierwszą polską kapelą parającą się crustem, ocierającą się czasem nawet o grind, na szczęście z umiarem. Byłem posiadaczem taśmy "Bullshit Propaganda" podsumuwującej dorobek tej zasłużonej załogi, niestety, 3 lata temu utraciłem ją na rzecz pewnego distra, ale nie wnikajmy w szczegóły... Naszła mnie ochota na takie granie i wkrótce zakupią inny egzemplarz tej taśmy, chodzą na pasazer.pl po siedem zyli. Przyznam się, że jest to dla mnie jedna z najlepszych polskich kapel, a mimo to totalnie nieznana, spuszczjąca w kiblu wszystkie te Imperatory, Betrayery i tego typu sentymentalnie odbierane przez tutejszą starszyznę kulty. Zna ktoś? Lubi ktoś ogólnie crust? Czy to tylko głupie lewaki?
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

Re: S.O. WAR

27-01-2024, 23:13

Tamat o Pidżamie przypomniał mi o tym wykurwie, już nie pamiętam w jakich okolicznościach straciłem tę kasetę ale wreszcie ktos wrzucił cały materiałana youtube wiec wklejam, jaki piękny to był będ - punk, crust, skrajnie wręcz grind a nawet black metal, covery Mety i Motorhead (tylko Joyless zrobił lepszą przeróbkę tego wałka od Szanownych Rodaków), blasty, brud, smród i rozpierdol, mógłby ktos zrobić reedycję na CD, materiał atrakcyjny również dla metalowców:

Yare Yare Daze
est

27-01-2024, 23:32

Wydaje mi się, że był jeszcze inny osobny temat. Zespół legenda, ale tylko dla wtajemniczonych. To cztery poziomy wyżej dla tych, którzy zaczęli po latach doceniać Smar SW.
Awatar użytkownika
hcpig

28-01-2024, 01:03

est pisze:
27-01-2024, 23:32
dla tych, którzy zaczęli po latach doceniać Smar SW.
Czy to jest złośliwość?
Yare Yare Daze
est

28-01-2024, 11:23

Raczej upierdliwość, koleżeński przytyk.
ODPOWIEDZ