DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
plakales po papiezu?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Rattlehead
- Nunfucker
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Sothis[/i]
mhzine to jakis totalny rozpierdol ,w sumie to nie wiem skad sie tacy ludzie biora... [/quote]
Biora sie z internetu.To ich dom,tu sie wychowali.Internet daje tym scierwom zludne poczucie wielkosci,wyzszosci.Pierdolic anonimowo potrafi kazda z tych ciot.Rzeczywistosc potrafi jednak brutalnie zmienic ich poglad na swiat,co zostalo stwierdzone kilkakrotnie.Ignorowac ta pedalska zbieranine...
mhzine to jakis totalny rozpierdol ,w sumie to nie wiem skad sie tacy ludzie biora... [/quote]
Biora sie z internetu.To ich dom,tu sie wychowali.Internet daje tym scierwom zludne poczucie wielkosci,wyzszosci.Pierdolic anonimowo potrafi kazda z tych ciot.Rzeczywistosc potrafi jednak brutalnie zmienic ich poglad na swiat,co zostalo stwierdzone kilkakrotnie.Ignorowac ta pedalska zbieranine...
- Okrutny_Kot
- rozkręca się
Generalnie im mniej metalowców na świecie tym lepiej
Decapitated nigdy nie słuchałem, dlatego ta wiadomośc ani mnie ziębi ani grzeje. No mieli pecha chłopaki. Ale rozumiem tych co teraz rozpaczają, bo może znali kolesi osobiście albo słuchali ich płyt, więc to logiczne że się chujowo czują. Tych którzy mówią że mają to w dupie też rozumiem. Przecież można mieć to w dupie, więc nie wiem o co te bulwersy.

- Tymothy
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Okrutny_Kot[/i]
Decapitated nigdy nie słuchałem, dlatego ta wiadomośc ani mnie ziębi ani grzeje. No mieli pecha chłopaki. Ale rozumiem tych co teraz rozpaczają, bo może znali kolesi osobiście albo słuchali ich płyt, więc to logiczne że się chujowo czują. Tych którzy mówią że mają to w dupie też rozumiem. Przecież można mieć to w dupie, więc nie wiem o co te bulwersy. [/quote]
no nareszcie jakies "trzezwe" podejscie do sprawy. w pelni popieram przedmowce...

no nareszcie jakies "trzezwe" podejscie do sprawy. w pelni popieram przedmowce...
Hello darkness, my old friend
-
- starszy świeżak
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Nunfucker[/i]
[b]Biora sie z internetu.To ich dom,tu sie wychowali.Internet daje tym scierwom zludne poczucie wielkosci,wyzszosci.Pierdolic anonimowo potrafi kazda z tych ciot.Rzeczywistosc potrafi jednak brutalnie zmienic ich poglad na swiat,co zostalo stwierdzone kilkakrotnie.Ignorowac ta pedalska zbieranine... [/b][/quote]
Nunfucker, jak na razie najbardziej konkretnie to ty się w tym temacie wypowiedziałeś, podpisuję się pod tym
... Decapitated ... No mieli pecha chłopaki... Tych którzy mówią że mają to w dupie też rozumiem. Przecież można mieć to w dupie, więc nie wiem o co te bulwersy. [/quote]
Masz racje,oczywiście można mieć to w dupie i lac na to sikiem prostym, inną kwestią jest jak ktoś z tego, co się stało robi sobie jaja, wtedy coś takiego staje się kurewstwem wyższych lotów, prawda?
[b]Biora sie z internetu.To ich dom,tu sie wychowali.Internet daje tym scierwom zludne poczucie wielkosci,wyzszosci.Pierdolic anonimowo potrafi kazda z tych ciot.Rzeczywistosc potrafi jednak brutalnie zmienic ich poglad na swiat,co zostalo stwierdzone kilkakrotnie.Ignorowac ta pedalska zbieranine... [/b][/quote]
Nunfucker, jak na razie najbardziej konkretnie to ty się w tym temacie wypowiedziałeś, podpisuję się pod tym
... Decapitated ... No mieli pecha chłopaki... Tych którzy mówią że mają to w dupie też rozumiem. Przecież można mieć to w dupie, więc nie wiem o co te bulwersy. [/quote]
Masz racje,oczywiście można mieć to w dupie i lac na to sikiem prostym, inną kwestią jest jak ktoś z tego, co się stało robi sobie jaja, wtedy coś takiego staje się kurewstwem wyższych lotów, prawda?
jebać frajerów
- Okrutny_Kot
- rozkręca się
Swoją drogą gadanie typu "hohoho, ale fajnie że się rozjebali" w sytuacji gdy się nie miało żadnych osobistych zatargów z nimi i miało się ich muzykę w dupie, czyli po prostu było się kompletnie obojętnym wobec tego zespołu, też uważam za głupotę. Ale cóż, nie moja sprawa, nie bulwersuje mnie to bynajmniej.
- Don
- rozkręca się
-
- świeżak
Ci co piszą na mhouse to banda buraków wielce true black mjetalczyków według których nie wypada wręcz nie kpic z nieszczęscia.Nie mówie ,że jakoś się tym przejołem bo sam nie słucham decapitated i kapela jest mi obojętna ,ale na chuj się odrazu wielce cieszyc. zresztą chuj im w dupe - to zakompleksione blekmjetalczyki true evil pagan 666 pomalowane jak misie panda buhahahahahahaha.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
- Okrutny_Kot
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Death_breath[/i]
Ci co piszą na mhouse to banda buraków wielce true black mjetalczyków według których nie wypada wręcz nie kpic z nieszczęscia.Nie mówie ,że jakoś się tym przejołem bo sam nie słucham decapitated i kapela jest mi obojętna ,ale na chuj się odrazu wielce cieszyc. zresztą chuj im w dupe - to zakompleksione blekmjetalczyki true evil pagan 666 pomalowane jak misie panda buhahahahahahaha. [/quote]
no niektórzy ciężkie tam mają łby i ciężko mi się czasem z nimi gadało, ale trochę przesadzacie i pierdolicie głupoty na ich temat jednak. Najbardziej wkurwiało mnie na mSzajsie że się za cholerę nie znają na filmach. Kurwa, potrafię zaakceptować wszystko, łącznie z ich podniecaniem się rzekomą wyższością białej rasy, hehe, ale nieznajomości filmów i pisania kompletnych głupot na ich temat, to wyjątkowo nie trawię. Dlatego już mnie tam nie ma
Ci co piszą na mhouse to banda buraków wielce true black mjetalczyków według których nie wypada wręcz nie kpic z nieszczęscia.Nie mówie ,że jakoś się tym przejołem bo sam nie słucham decapitated i kapela jest mi obojętna ,ale na chuj się odrazu wielce cieszyc. zresztą chuj im w dupe - to zakompleksione blekmjetalczyki true evil pagan 666 pomalowane jak misie panda buhahahahahahaha. [/quote]
no niektórzy ciężkie tam mają łby i ciężko mi się czasem z nimi gadało, ale trochę przesadzacie i pierdolicie głupoty na ich temat jednak. Najbardziej wkurwiało mnie na mSzajsie że się za cholerę nie znają na filmach. Kurwa, potrafię zaakceptować wszystko, łącznie z ich podniecaniem się rzekomą wyższością białej rasy, hehe, ale nieznajomości filmów i pisania kompletnych głupot na ich temat, to wyjątkowo nie trawię. Dlatego już mnie tam nie ma

- Adrian696
no niektórzy ciężkie tam mają łby i ciężko mi się czasem z nimi gadało, ale trochę przesadzacie i [size=50]pierdolicie głupoty na ich temat[/size] jednak. Najbardziej wkurwiało mnie na mSzajsie że się za cholerę nie znają na filmach. Kurwa, [size=50]potrafię zaakceptować wszystko, łącznie z ich podniecaniem się rzekomą wyższością białej rasy[/size], hehe, ale [size=50]nieznajomości filmów i pisania kompletnych głupot na ich temat, to wyjątkowo nie trawię[/size]. [size=50][b]Dlatego już mnie tam nie ma
[/b][/size][/quote]
bardzo ładnie Cie prosze - przemyśl swoje przenosiny raz jeszcze...
PS. tu też się nikt nie zna na filmach...
no niektórzy ciężkie tam mają łby i ciężko mi się czasem z nimi gadało, ale trochę przesadzacie i [size=50]pierdolicie głupoty na ich temat[/size] jednak. Najbardziej wkurwiało mnie na mSzajsie że się za cholerę nie znają na filmach. Kurwa, [size=50]potrafię zaakceptować wszystko, łącznie z ich podniecaniem się rzekomą wyższością białej rasy[/size], hehe, ale [size=50]nieznajomości filmów i pisania kompletnych głupot na ich temat, to wyjątkowo nie trawię[/size]. [size=50][b]Dlatego już mnie tam nie ma

PS. tu też się nikt nie zna na filmach...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- starszy świeżak
[quote][i]Wysłane przez Adrian696[/i]
[/b][/size][/quote]
PS. tu też się nikt nie zna na filmach... [/quote]
Prawda, ja to tylko "Misia" i "Ekstradycję" znam ;-D

PS. tu też się nikt nie zna na filmach... [/quote]
Prawda, ja to tylko "Misia" i "Ekstradycję" znam ;-D