DECAPITATED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Vitriol
weteran forumowych bitew

01-11-2007, 17:40

plakales po papiezu?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

01-11-2007, 17:44

a co - z jego postu wynika ze znał papieza osobiscie - ze płakał po wypadku kolegów????
jak masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem - to komiksy proponuje....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
długopisyyyyyyyyyy

01-11-2007, 18:27

nie... Vitriol po prostu jest stałym bywalcem mHOUSE i gupio mu.
Awatar użytkownika
antigod
w mackach Zła
Kontakt:

01-11-2007, 18:37

[quote] Wracajcie chlopaki do zdrowia ! [/quote]

Tak, dokładnie. Szkoda takich dobrych i zasłużonych muzyków. Covan, trzymaj się!

Pogrążony w bólu i rozpaczy,

Antigod
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

01-11-2007, 20:19

support music, not rumors
Awatar użytkownika
Nunfucker
rozkręca się

01-11-2007, 20:36

[quote][i]Wysłane przez Sothis[/i]
mhzine to jakis totalny rozpierdol ,w sumie to nie wiem skad sie tacy ludzie biora... [/quote]

Biora sie z internetu.To ich dom,tu sie wychowali.Internet daje tym scierwom zludne poczucie wielkosci,wyzszosci.Pierdolic anonimowo potrafi kazda z tych ciot.Rzeczywistosc potrafi jednak brutalnie zmienic ich poglad na swiat,co zostalo stwierdzone kilkakrotnie.Ignorowac ta pedalska zbieranine...
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

01-11-2007, 21:23

Jakos nie moge zalapac gdzie jest sedno tej dyskusji
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
Okrutny_Kot
rozkręca się

01-11-2007, 21:36

Generalnie im mniej metalowców na świecie tym lepiej :) Decapitated nigdy nie słuchałem, dlatego ta wiadomośc ani mnie ziębi ani grzeje. No mieli pecha chłopaki. Ale rozumiem tych co teraz rozpaczają, bo może znali kolesi osobiście albo słuchali ich płyt, więc to logiczne że się chujowo czują. Tych którzy mówią że mają to w dupie też rozumiem. Przecież można mieć to w dupie, więc nie wiem o co te bulwersy.
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

01-11-2007, 21:42

[quote][i]Wysłane przez Okrutny_Kot[/i]
Generalnie im mniej metalowców na świecie tym lepiej :) Decapitated nigdy nie słuchałem, dlatego ta wiadomośc ani mnie ziębi ani grzeje. No mieli pecha chłopaki. Ale rozumiem tych co teraz rozpaczają, bo może znali kolesi osobiście albo słuchali ich płyt, więc to logiczne że się chujowo czują. Tych którzy mówią że mają to w dupie też rozumiem. Przecież można mieć to w dupie, więc nie wiem o co te bulwersy. [/quote]

no nareszcie jakies "trzezwe" podejscie do sprawy. w pelni popieram przedmowce...
Hello darkness, my old friend
raebel
starszy świeżak

01-11-2007, 21:49

I to jest bodaj najbardziej trzeźwa wypowiedź w tej kwestii :) Znam Vitka, to się przejmuję i mam nadzieję, że wyjdzie z tego. Natomiast jak zmarł Quorthon, to ani mnie to grzało, ani ziębiło. Ot, tyle w tej sprawie.
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

01-11-2007, 22:09

[quote][i]Wysłane przez Nunfucker[/i]
[quote][i]Wysłane przez Sothis[/i]
mhzine to jakis totalny rozpierdol ,w sumie to nie wiem skad sie tacy ludzie biora... [/quote]

[b]Biora sie z internetu.To ich dom,tu sie wychowali.Internet daje tym scierwom zludne poczucie wielkosci,wyzszosci.Pierdolic anonimowo potrafi kazda z tych ciot.Rzeczywistosc potrafi jednak brutalnie zmienic ich poglad na swiat,co zostalo stwierdzone kilkakrotnie.Ignorowac ta pedalska zbieranine... [/b][/quote]
Nunfucker, jak na razie najbardziej konkretnie to ty się w tym temacie wypowiedziałeś, podpisuję się pod tym

... Decapitated ... No mieli pecha chłopaki... Tych którzy mówią że mają to w dupie też rozumiem. Przecież można mieć to w dupie, więc nie wiem o co te bulwersy. [/quote]
Masz racje,oczywiście można mieć to w dupie i lac na to sikiem prostym, inną kwestią jest jak ktoś z tego, co się stało robi sobie jaja, wtedy coś takiego staje się kurewstwem wyższych lotów, prawda?
jebać frajerów
Awatar użytkownika
Okrutny_Kot
rozkręca się

01-11-2007, 22:33

Swoją drogą gadanie typu "hohoho, ale fajnie że się rozjebali" w sytuacji gdy się nie miało żadnych osobistych zatargów z nimi i miało się ich muzykę w dupie, czyli po prostu było się kompletnie obojętnym wobec tego zespołu, też uważam za głupotę. Ale cóż, nie moja sprawa, nie bulwersuje mnie to bynajmniej.
Awatar użytkownika
Don
rozkręca się

01-11-2007, 23:04

Kilka osób się tu udzielających to jacyś kretyni z klatki schodowej.
Nie ważne czy Decapitated to zespól dobry, czy zły. Czy się ich muzykę lubi, czy też nie. Ważne jacy są ludzie go tworzący. Wiadomo, po ścierwie nikt nie będzie plakal, ale goście z Decapitated są naprawdę OK.
Death_breath
świeżak

02-11-2007, 00:12

Ci co piszą na mhouse to banda buraków wielce true black mjetalczyków według których nie wypada wręcz nie kpic z nieszczęscia.Nie mówie ,że jakoś się tym przejołem bo sam nie słucham decapitated i kapela jest mi obojętna ,ale na chuj się odrazu wielce cieszyc. zresztą chuj im w dupe - to zakompleksione blekmjetalczyki true evil pagan 666 pomalowane jak misie panda buhahahahahahaha.
Awatar użytkownika
antigod
w mackach Zła
Kontakt:

02-11-2007, 00:14

Bez przesady, jest tam kilku normalnych kolesi. I wbrew pozorom niektórzy by się zdziwili, jakby wiedzieli kogo nazwali "internetowymi wojownikami"... ;-)
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
Awatar użytkownika
Morbid Marcin
weteran forumowych bitew

02-11-2007, 00:19

internet - wylegarnia odwaznych wojownikow blackmetalowych. phi.
Awatar użytkownika
Okrutny_Kot
rozkręca się

02-11-2007, 00:47

[quote][i]Wysłane przez Death_breath[/i]
Ci co piszą na mhouse to banda buraków wielce true black mjetalczyków według których nie wypada wręcz nie kpic z nieszczęscia.Nie mówie ,że jakoś się tym przejołem bo sam nie słucham decapitated i kapela jest mi obojętna ,ale na chuj się odrazu wielce cieszyc. zresztą chuj im w dupe - to zakompleksione blekmjetalczyki true evil pagan 666 pomalowane jak misie panda buhahahahahahaha. [/quote]

no niektórzy ciężkie tam mają łby i ciężko mi się czasem z nimi gadało, ale trochę przesadzacie i pierdolicie głupoty na ich temat jednak. Najbardziej wkurwiało mnie na mSzajsie że się za cholerę nie znają na filmach. Kurwa, potrafię zaakceptować wszystko, łącznie z ich podniecaniem się rzekomą wyższością białej rasy, hehe, ale nieznajomości filmów i pisania kompletnych głupot na ich temat, to wyjątkowo nie trawię. Dlatego już mnie tam nie ma :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

02-11-2007, 01:00

no niektórzy ciężkie tam mają łby i ciężko mi się czasem z nimi gadało, ale trochę przesadzacie i [size=50]pierdolicie głupoty na ich temat[/size] jednak. Najbardziej wkurwiało mnie na mSzajsie że się za cholerę nie znają na filmach. Kurwa, [size=50]potrafię zaakceptować wszystko, łącznie z ich podniecaniem się rzekomą wyższością białej rasy[/size], hehe, ale [size=50]nieznajomości filmów i pisania kompletnych głupot na ich temat, to wyjątkowo nie trawię[/size]. [size=50][b]Dlatego już mnie tam nie ma :) [/b][/size][/quote]

bardzo ładnie Cie prosze - przemyśl swoje przenosiny raz jeszcze...

PS. tu też się nikt nie zna na filmach...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
raebel
starszy świeżak

02-11-2007, 01:04

[quote][i]Wysłane przez Adrian696[/i]

no niektórzy ciężkie tam mają łby i ciężko mi się czasem z nimi gadało, ale trochę przesadzacie i [size=50]pierdolicie głupoty na ich temat[/size] jednak. Najbardziej wkurwiało mnie na mSzajsie że się za cholerę nie znają na filmach. Kurwa, [size=50]potrafię zaakceptować wszystko, łącznie z ich podniecaniem się rzekomą wyższością białej rasy[/size], hehe, ale [size=50]nieznajomości filmów i pisania kompletnych głupot na ich temat, to wyjątkowo nie trawię[/size]. [size=50][b]Dlatego już mnie tam nie ma :) [/b][/size][/quote]

bardzo ładnie Cie prosze - przemyśl swoje przenosiny raz jeszcze...

PS. tu też się nikt nie zna na filmach... [/quote]

Prawda, ja to tylko "Misia" i "Ekstradycję" znam ;-D
wolf

02-11-2007, 09:15

podobno Vitek zmarł ...
ODPOWIEDZ