SADISTIK EXEKUTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: SADISTIK EXEKUTION
Świetny zespół, od kilku tygodni mam The Magus, slucham czesto. Rozkurwia jak reszta dyskografii.
Na FUKK II najbardziej mnie rajcuje Mental Derailment, kawałek prosto z oddzialu psychiatrycznego.
Na FUKK II najbardziej mnie rajcuje Mental Derailment, kawałek prosto z oddzialu psychiatrycznego.
I AM MORBID
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
"The Magus" to zdecydowanie najlepszy wypierd tych patoli. Po prostu przepięknie pokurwiona i obłąkana dawka "muzyki", która wyjść może tylko spod rąk autentycznych schizofreników, paranoików i socjopatów. Zaraz po debiucie stawiam "We are Death...", chociaż przez wiele lat to ten krążek uważałem za opus magnum.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
Sa od zawsze bardzo rowni ale na FUKKach przegieli pale i pieknie zwienczyli swoja "kariere". Po takich albumach juz nie musza niczego nagrywac.
I AM MORBID
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Niestety, chyba masz rację. Ile krwawych kleksów można postawić nad tym I? A może to nie "I"? Zaraz, zaraz... Faktycznie... Czerwono-zielono-brązowo-czarne zacieki, mięsne szczątki... zaostrzone to to na czubku... Czubek! Tak, to dobry trop, ale tu chodzi o mocno sfatygowany pal, na który niejedną konformistyczną owieczkę nabito.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Morph
- Kontakt:
Maniek, zmień nicka na FUKK ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
Po prawie pół roku słuchania ostatniej płyty naszła mnie taka refleksja - to jest ostatnia naprawdę wielka kapela, ostatnia, która wywróciła mi wszystko do góry nogami, ostatnia której nagrania znaczą dla mnie naprawdę wiele.
A oba "Fukki" to jeden wielki fukk dla całego otoczenia i mniej lub bardziej pizdusiowatej, pospolitej, stereotypowej, szablonowej, cierpiącej na brak własnego charakteru sceny muzycznej. Jako takie są też u mnie w TOP 10 pierwszej dekady XXI wieku.
Raz na jakiś czas sprawdzam tu na forum (i nie tylko) jakieś kolejne "rewelacje", "ciekawostki", "fajne" zespoły i przy propozycji Australijczyków to wszystko po prostu nie istnieje.
A oba "Fukki" to jeden wielki fukk dla całego otoczenia i mniej lub bardziej pizdusiowatej, pospolitej, stereotypowej, szablonowej, cierpiącej na brak własnego charakteru sceny muzycznej. Jako takie są też u mnie w TOP 10 pierwszej dekady XXI wieku.
Raz na jakiś czas sprawdzam tu na forum (i nie tylko) jakieś kolejne "rewelacje", "ciekawostki", "fajne" zespoły i przy propozycji Australijczyków to wszystko po prostu nie istnieje.
Po takiej elaboracji aż dziwnie napisać, że przesłuchałem pełne płyty i nic mnie z tego nie ruszyło zupełnie.
-
- rasowy masterfulowicz
Słuchałem mało, bo nie czułem potrzeby więcej. A co do reszty, POCIĄŁEŚ SIĘ KIEDYŚ DLA SLAYERA KURWA?? POCIĄŁEŚ???;)
-
- rasowy masterfulowicz
Nie odróżniasz płaczliwego emo od cięcia się dla szatana i zarzucasz brak psycholstwa? Phi.

- Gore_Obsessed
To miłe, że takie zdjęcia i tematy dyskusji pojawiają się akurat w tym wątku. :)
-
- rasowy masterfulowicz
No takie cos to chyba ma na plecach kazdy uzytkownik tego forum, oprocz Krafta.Karkasonne pisze:Nie odróżniasz płaczliwego emo od cięcia się dla szatana i zarzucasz brak psycholstwa? Phi.
I AM MORBID
No nie wiem, nie wiem... Pozerów tyle ostatnio, paaanie... Tylko by się po tematach o Slayer wpisywały, a chlastać się dla szatana to już nie ma komu. I jak tu żyć, jak żyć.
- Gore_Obsessed
- Adrian696
wkurwiłes mnie Maniek - bo teraz musze isc do drugiego pokoju i przeszukac 3 kartony, zeby wyciagnac płyty SE
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Gore_Obsessed
- Góral
- w mackach Zła
Ja na szczęście mam pod ręką. Skończy się "Victory.Intolerance.Mastery", to odpalam "K.A.O.S.". VOLKANIK VIOLENCE!!
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
Maniek, czyżby zapowiadał się jakiś nowy rekord pod względem liczby przesłuchań jednej płyty? pytam, bo niezmiennie mnie fascynuje to Twoje podejście do muzyki :) Soulburn to chyba było też coś około pół roku, nie?