Cóż, sprowokowałeś mnie. W piątek odrobimy sobie lekcje z NECROPHOBIC. ;-)SCREAMBLOODYGORE pisze: a Necrophobic to jest taki ubogi dm trafiający głównie w gust fanów czarnej polewki... życie jest zbyt krótkie aby sobie zawracać głowę miernotami... odpalam demówki NIHILIST!!!
NECROPHOBIC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Re: Necrophobic
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
A jaki to ostatni album spotkał taki zaszczyt ? :) Pytam zupełnie bez złośliwośći.Morph pisze:Nie było, a słyszałem chyba każdą wartą uwagi.Herezjarcha pisze:I tych 10/10 w ciągu ostatnich 10 lat też trochę było.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- moonfire
Amon Amarth nie lubię, szajs dla gimbusów.aryman pisze:"Death to All" bardzo dobra w swojej kategorii wagowej. Jest wszystko, czego oczekuję od Necrophobic.Mam tylko jedno ale: w kilku momentach zaśmierdziało stylem Amon Amarth.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ale to Twoje 10/10 to wcale nie jest 10/10 tylko taka fajna ósemeczka ;)Morph pisze:Nie było, a słyszałem chyba każdą wartą uwagi.Herezjarcha pisze:I tych 10/10 w ciągu ostatnich 10 lat też trochę było.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
FM - Salvation czyli ~9lat, a jakieś 7-8 od kiedy znam. Okres będzie krótszy jeżeli włączę płyty krążące ponad 9, a poniżej 10. Wtedy MOŻE SMRC, MOŻE Chimera.Nerwowy pisze:A jaki to ostatni album spotkał taki zaszczyt ? :) Pytam zupełnie bez złośliwośći.Morph pisze:Nie było, a słyszałem chyba każdą wartą uwagi.Herezjarcha pisze:I tych 10/10 w ciągu ostatnich 10 lat też trochę było.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jak już sie trzymamy intensywnego i określonego na pewne ramy "modowe" black metalu to chociażby ostatni Antaeus to jest poziom Ariochowego debiutu (no dla mnie nawet sporo wyższy, ale to tylko moje widzimisię).
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
Ale ja się niczego nie trzymam, IMO Salvation to najlepsze co wyszło w XXI wieku w metalu, od pogańskich pierdzeń na dębowych fujarkach po brudnych thrashersów z przetłuszczonymi włosami, przetartymi dżinsami i skarpetkami z dziurami na paluchach.
Give birth to something dead
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Nosz qrwa do dziesięciu zliczyć umiem, dopiero dalej pojawiają się problemyAlsvartr pisze:Ale to Twoje 10/10 to wcale nie jest 10/10 tylko taka fajna ósemeczka ;)Morph pisze:Nie było, a słyszałem chyba każdą wartą uwagi.Herezjarcha pisze:I tych 10/10 w ciągu ostatnich 10 lat też trochę było.
- Najprzewielebniejszy
+1Sova pisze:pff, pffffff, pfffffffffffffffffffffffff. kurwa, Necrophobic rozkurwia, baranki boże. Rafał, opamiętaj się.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Maleficio
- Kontakt:
Ale przyznacie, ze No More Life to słabizna jednak
-
Ale dobrze schodzi na ałkcyjach.
- hcpig
+1 nie dla bandwagonhaterów.Analripper pisze:+1Sova pisze:pff, pffffff, pfffffffffffffffffffffffff. kurwa, Necrophobic rozkurwia, baranki boże.
Yare Yare Daze
Ja tylko na chwilkę, w kwestii skali i punktów oraz "ostatnich lat". Jeżeli przyjąć, że ORDO AD CHAO to szczyt dowolnie skonstruowanej skali, to Necrophobic z każdym swym wydawnictwem plasuje się w połowie (owej dowolnie skonstruowanej skali).
- Scaarph
wszystko jasne, to dlatego wolę necrophobic niż niejednego klasyka death metalu.SCREAMBLOODYGORE pisze: a Necrophobic to jest taki ubogi dm trafiający głównie w gust fanów czarnej polewki...
- Gore_Obsessed
Re: NECROPHOBIC
Jest dużo lepszych zespołów niż NECROPHOBIC, ale nie rozumiem po co jeździć po twórcach tak smakowitych dzieł jak "Darkside". Ten "ubogi dm trafiający głównie w gust fanów czarnej polewki" z drugiej płyty Szwedów na pewno bardziej mi pasuje niż choćby przywoływany tu wcześniej debiut ekipy Czaka, a stary surowy Death Metal to być może mój ulubiony styl grania.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
Bo się nie znasz. Pamiętaj, że w każdej dyskusji możesz sięgnąć po Scream Bloody Gore czy Left Hand Path.Scaarph pisze:wszystko jasne, to dlatego wolę necrophobic niż niejednego klasyka death metalu.SCREAMBLOODYGORE pisze: a Necrophobic to jest taki ubogi dm trafiający głównie w gust fanów czarnej polewki...
- twoja_stara_trotzky
otóż to :D
najlepsze jest to, że się oburzacie na te oczywistości :D
najlepsze jest to, że się oburzacie na te oczywistości :D
-
Ale ja się nie oburzam. Dla mnie to oczywiste, że te dwa wymienione przeze mnie debiuty są warte więcej niż cała dyskografia Necrophobic. Tylko po co o tym pierdolić w każdym temacie.
- twoja_stara_trotzky
dla otrzeźwienia :D
-
To idę do tematu o Necrovation i Ci to napiszę:D