SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
DCI Hunt

Re: SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines

29-04-2009, 11:47

Dobre te numery z myspace. Wokal ok, czasem bardzo fajnie i do bólu klasycznie, czasem trochę gorzej, ale może to wina majpejsa.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

29-04-2009, 12:11

auflex pisze:
Husar pisze:
Riven pisze:a to on ja tez wyprodukowal? bo wiem, ze dawal lekcje grania.
on on i zrobil to po mistrzowsku!
Heh. Nie wiedziałem nawet. Ale jaja :D
Sie ma oryginaly to sie wie heheh;)
Grindead pisze:Czego pozniej zalowal i niejednokrotnie sie pozniej z tego nabijal. Takze jakby nie bylo, gitarzysta jest dobrym, ale i tak kij mu w oko. ;)
to chuj z nim:) Przypadkowo wyprodukowal najlepsza epke metalu :mrgreen:
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

30-04-2009, 14:09

widzę że na profilu zestaw 4 innych kawałków, prawie bez gadek :D
http://myspace.com/onlyspiritualdemise
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
auflex
rozkręca się

Re:

30-04-2009, 15:10

Skaut_Kwatermaster pisze:
heh, podejrzewam że na każdym możliwym forum spotykają się z takim samym "entuzjazmem" ;)
Heh. Zdziwiłbyś się :D Na amerykańskich forach oceniają naszą muzykę bardzo dobrze :P
auflex
rozkręca się

30-04-2009, 15:12

Warcrimer pisze:Dobre te numery z myspace. Wokal ok, czasem bardzo fajnie i do bólu klasycznie, czasem trochę gorzej, ale może to wina majpejsa.

Niestety. Myspace :P
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

Re: Re:

30-04-2009, 15:38

auflex pisze:
Heh. Zdziwiłbyś się :D Na amerykańskich forach oceniają naszą muzykę bardzo dobrze :P
lol tylko ci Polacy tacy niewdziecznicy :D
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

30-04-2009, 15:57

Tymothy pisze:
auflex pisze:
ESP zrywa kontrakt z Kerrym bo Konioflex lepsze sola wymiata, a jego riffy sa epokowe...
nowa Clash Of The Titans ma byc w składzie Spiritual Demise/Warraha/KelThuzzar... biletów juz nie ma... nawet La Scala wyprzedana...
Konioflex ma zastapic Hendrixa w gitarowej Hall Of Fame, ma 26 lat od 25 lat jest na scenie, od 18 lat gra na wiośle, cudowne dziecko struny i Rajtuza, bo kobiet oni nie uznaja...
Nuclear Blast anulował kontrakty z połowa stajni, bo moze im nie starczyc kasy na zapewnienie odpowiednich apanaży i solidna promocje tego działa, co zmiata wszystkie thrashowe albumy w ostatnim 25 leciu...

dzyń, dzyń, dzyń
nie cymbały to nie listonosz z milionowym kontraktem, to budzik, wstajesz i nadal jestes tylko mitomanem z głową głeboko w Czapli dupie...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

30-04-2009, 16:21

Nie no, teraz to już przegiąłeś. Bądź pewien, że wpiszą Cię na Listę Wrogów, a kto tam trafi ten przegrał życie...
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

30-04-2009, 16:25

4m pisze:Nie no, teraz to już przegiąłeś. Bądź pewien, że wpiszą Cię na Listę Wrogów, a kto tam trafi ten przegrał życie...
przegrał życie ten kto na tej liście nie znajdzie swojej ksywki :mrgreen:
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

30-04-2009, 16:44

auflex pisze:
Skaut_Kwatermaster pisze:
heh, podejrzewam że na każdym możliwym forum spotykają się z takim samym "entuzjazmem" ;)
a tak z ciekawości, przeklej kilka 'ochów i achów" z amerykańskiego poletka ;)
Coś tam było! Człowiek!
auflex
rozkręca się

30-04-2009, 17:44

Adrian696 pisze:
Tymothy pisze:
auflex pisze:
ESP zrywa kontrakt z Kerrym bo Konioflex lepsze sola wymiata, a jego riffy sa epokowe...
nowa Clash Of The Titans ma byc w składzie Spiritual Demise/Warraha/KelThuzzar... biletów juz nie ma... nawet La Scala wyprzedana...
Konioflex ma zastapic Hendrixa w gitarowej Hall Of Fame, ma 26 lat od 25 lat jest na scenie, od 18 lat gra na wiośle, cudowne dziecko struny i Rajtuza, bo kobiet oni nie uznaja...
Nuclear Blast anulował kontrakty z połowa stajni, bo moze im nie starczyc kasy na zapewnienie odpowiednich apanaży i solidna promocje tego działa, co zmiata wszystkie thrashowe albumy w ostatnim 25 leciu...

dzyń, dzyń, dzyń
nie cymbały to nie listonosz z milionowym kontraktem, to budzik, wstajesz i nadal jestes tylko mitomanem z głową głeboko w Czapli dupie...

A TY co? Zgasiłeś się wcześniej i teraz leczysz rany? Nie pierdol. Z Tobą nie gadam :lol: :lol: :lol:
auflex
rozkręca się

30-04-2009, 17:51

Dla przykładu zacytuje: "And Auflex... That actually sounded good, unlike most of the unknown bands chumps link to on here. Thanks. I'll keep my eye out for your full length"
Linka nie podam. Chyba z wiadomych powodów. Takich, że nie chcę żeby dostali się tam Ci wspaniali krytycy muzyczni z tego forum... :lol:
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

30-04-2009, 19:36

faktycznie bardzo reprezentatywny cytat. sluchalem tych nowych kawalkow, fajne granie ale szalu i przelomu o ktorym pisal "najlpeszy basista pl" nie ma
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

30-04-2009, 19:43

auflex pisze: Jak masz zamiar się tu pokazać to bierz jedno pod uwagę. Już stąd nie wyjedziesz..
buuuuuhahahahahaha
jebać frajerów
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

30-04-2009, 20:07

auflex pisze: Linka nie podam. Chyba z wiadomych powodów. Takich, że nie chcę żeby dostali się tam Ci wspaniali krytycy muzyczni z tego forum... :lol:
nie mam nic przeciwko wam czy waszej muzyce, ale taka argumentacja po prostu mnie rozjebala, czyli co? boicie sie krytyki? tylko wlazidupstwo sie liczy? a ci, ktorym sie nie podoba to co, pedaly a ich matki to dziwki czarnuchow?
normalnie w tym momencie brak mi slow....
sorry stary, ale jeszcze dlugo bedziecie musieli pracowac na szacunek ludzi, a takie teksty na pewno wam nie pomoga...
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

01-05-2009, 01:24

Tymothy pisze: sorry stary, ale jeszcze dlugo bedziecie musieli pracowac na szacunek ludzi, a takie teksty na pewno wam nie pomoga...
tych ludzi, których szacunek się liczy, spokojnie sobie zapewnimy. natomiast szacunek kurw zostaw alfonsom.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

01-05-2009, 01:30

rob pisze:
auflex pisze: Jak masz zamiar się tu pokazać to bierz jedno pod uwagę. Już stąd nie wyjedziesz..
buuuuuhahahahahaha
rob, czy Ty się kiedyś nie udzielałeś w tematach muzycznych ma Masterfulu ?
Coś tam było! Człowiek!
auflex
rozkręca się

01-05-2009, 13:43

Dobra "Wielmożni Krytycy i Recenzenci"
Można wejść sobie na myspace i posłuchać kawałków już bez pierdolenia w tle :lol:
Pozdro
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

01-05-2009, 14:01

Zajrzałem na myspace, posłuchałem kilka razy i choć muzyka bez wsi to jednak nie ma w niej niczego co by mnie przyciągnęło do przesłuchania całej płyty. Wszystko na poziomie, zero amatorki, nie ma się z czego ponabijać, ale z drugiej strony nic specjalnie interesującego. Pierwsze co rzuca się w uszy to mało ognia, mało własnego wyrazu, ja na razie podziękuję.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
auflex
rozkręca się

01-05-2009, 14:44

4m pisze:Zajrzałem na myspace, posłuchałem kilka razy i choć muzyka bez wsi to jednak nie ma w niej niczego co by mnie przyciągnęło do przesłuchania całej płyty. Wszystko na poziomie, zero amatorki, nie ma się z czego ponabijać, ale z drugiej strony nic specjalnie interesującego. Pierwsze co rzuca się w uszy to mało ognia, mało własnego wyrazu, ja na razie podziękuję.
Rozumiem :D
ODPOWIEDZ