SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines
Dobre te numery z myspace. Wokal ok, czasem bardzo fajnie i do bólu klasycznie, czasem trochę gorzej, ale może to wina majpejsa.
- Husar
- weteran forumowych bitew
Sie ma oryginaly to sie wie heheh;)auflex pisze:Heh. Nie wiedziałem nawet. Ale jajaHusar pisze:on on i zrobil to po mistrzowsku!Riven pisze:a to on ja tez wyprodukowal? bo wiem, ze dawal lekcje grania.
to chuj z nim:) Przypadkowo wyprodukowal najlepsza epke metaluGrindead pisze:Czego pozniej zalowal i niejednokrotnie sie pozniej z tego nabijal. Takze jakby nie bylo, gitarzysta jest dobrym, ale i tak kij mu w oko.

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
widzę że na profilu zestaw 4 innych kawałków, prawie bez gadek 
http://myspace.com/onlyspiritualdemise

http://myspace.com/onlyspiritualdemise
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
-
- rozkręca się
Re:
Heh. Zdziwiłbyś sięSkaut_Kwatermaster pisze:heh, podejrzewam że na każdym możliwym forum spotykają się z takim samym "entuzjazmem"Melepeta pisze:hehehehhehe
http://ckrock.blink.pl/forum/viewthread ... ead_id=978

-
- rozkręca się
Warcrimer pisze:Dobre te numery z myspace. Wokal ok, czasem bardzo fajnie i do bólu klasycznie, czasem trochę gorzej, ale może to wina majpejsa.
Niestety. Myspace

- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: Re:
ESP zrywa kontrakt z Kerrym bo Konioflex lepsze sola wymiata, a jego riffy sa epokowe...Tymothy pisze:lol tylko ci Polacy tacy niewdziecznicyauflex pisze:
Heh. Zdziwiłbyś sięNa amerykańskich forach oceniają naszą muzykę bardzo dobrze
nowa Clash Of The Titans ma byc w składzie Spiritual Demise/Warraha/KelThuzzar... biletów juz nie ma... nawet La Scala wyprzedana...
Konioflex ma zastapic Hendrixa w gitarowej Hall Of Fame, ma 26 lat od 25 lat jest na scenie, od 18 lat gra na wiośle, cudowne dziecko struny i Rajtuza, bo kobiet oni nie uznaja...
Nuclear Blast anulował kontrakty z połowa stajni, bo moze im nie starczyc kasy na zapewnienie odpowiednich apanaży i solidna promocje tego działa, co zmiata wszystkie thrashowe albumy w ostatnim 25 leciu...
dzyń, dzyń, dzyń
nie cymbały to nie listonosz z milionowym kontraktem, to budzik, wstajesz i nadal jestes tylko mitomanem z głową głeboko w Czapli dupie...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- 4m
Nie no, teraz to już przegiąłeś. Bądź pewien, że wpiszą Cię na Listę Wrogów, a kto tam trafi ten przegrał życie...
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Adrian696
- zahartowany metalizator
przegrał życie ten kto na tej liście nie znajdzie swojej ksywki4m pisze:Nie no, teraz to już przegiąłeś. Bądź pewien, że wpiszą Cię na Listę Wrogów, a kto tam trafi ten przegrał życie...

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
a tak z ciekawości, przeklej kilka 'ochów i achów" z amerykańskiego poletkaauflex pisze:Heh. Zdziwiłbyś sięSkaut_Kwatermaster pisze:heh, podejrzewam że na każdym możliwym forum spotykają się z takim samym "entuzjazmem"Melepeta pisze:hehehehhehe
http://ckrock.blink.pl/forum/viewthread ... ead_id=978Na amerykańskich forach oceniają naszą muzykę bardzo dobrze

Coś tam było! Człowiek!
-
- rozkręca się
Re: Re:
Adrian696 pisze:ESP zrywa kontrakt z Kerrym bo Konioflex lepsze sola wymiata, a jego riffy sa epokowe...Tymothy pisze:lol tylko ci Polacy tacy niewdziecznicyauflex pisze:
Heh. Zdziwiłbyś sięNa amerykańskich forach oceniają naszą muzykę bardzo dobrze
nowa Clash Of The Titans ma byc w składzie Spiritual Demise/Warraha/KelThuzzar... biletów juz nie ma... nawet La Scala wyprzedana...
Konioflex ma zastapic Hendrixa w gitarowej Hall Of Fame, ma 26 lat od 25 lat jest na scenie, od 18 lat gra na wiośle, cudowne dziecko struny i Rajtuza, bo kobiet oni nie uznaja...
Nuclear Blast anulował kontrakty z połowa stajni, bo moze im nie starczyc kasy na zapewnienie odpowiednich apanaży i solidna promocje tego działa, co zmiata wszystkie thrashowe albumy w ostatnim 25 leciu...
dzyń, dzyń, dzyń
nie cymbały to nie listonosz z milionowym kontraktem, to budzik, wstajesz i nadal jestes tylko mitomanem z głową głeboko w Czapli dupie...
A TY co? Zgasiłeś się wcześniej i teraz leczysz rany? Nie pierdol. Z Tobą nie gadam

-
- rozkręca się
Dla przykładu zacytuje: "And Auflex... That actually sounded good, unlike most of the unknown bands chumps link to on here. Thanks. I'll keep my eye out for your full length"
Linka nie podam. Chyba z wiadomych powodów. Takich, że nie chcę żeby dostali się tam Ci wspaniali krytycy muzyczni z tego forum...
Linka nie podam. Chyba z wiadomych powodów. Takich, że nie chcę żeby dostali się tam Ci wspaniali krytycy muzyczni z tego forum...

- brb
- postuje jak opętany!
faktycznie bardzo reprezentatywny cytat. sluchalem tych nowych kawalkow, fajne granie ale szalu i przelomu o ktorym pisal "najlpeszy basista pl" nie ma
- rob
- w mackach Zła
buuuuuhahahahahahaauflex pisze: Jak masz zamiar się tu pokazać to bierz jedno pod uwagę. Już stąd nie wyjedziesz..
jebać frajerów
- Tymothy
- postuje jak opętany!
nie mam nic przeciwko wam czy waszej muzyce, ale taka argumentacja po prostu mnie rozjebala, czyli co? boicie sie krytyki? tylko wlazidupstwo sie liczy? a ci, ktorym sie nie podoba to co, pedaly a ich matki to dziwki czarnuchow?auflex pisze: Linka nie podam. Chyba z wiadomych powodów. Takich, że nie chcę żeby dostali się tam Ci wspaniali krytycy muzyczni z tego forum...
normalnie w tym momencie brak mi slow....
sorry stary, ale jeszcze dlugo bedziecie musieli pracowac na szacunek ludzi, a takie teksty na pewno wam nie pomoga...
Hello darkness, my old friend
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
tych ludzi, których szacunek się liczy, spokojnie sobie zapewnimy. natomiast szacunek kurw zostaw alfonsom.Tymothy pisze: sorry stary, ale jeszcze dlugo bedziecie musieli pracowac na szacunek ludzi, a takie teksty na pewno wam nie pomoga...
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
-
- rozkręca się
Dobra "Wielmożni Krytycy i Recenzenci"
Można wejść sobie na myspace i posłuchać kawałków już bez pierdolenia w tle
Pozdro
Można wejść sobie na myspace i posłuchać kawałków już bez pierdolenia w tle

Pozdro
- 4m
Zajrzałem na myspace, posłuchałem kilka razy i choć muzyka bez wsi to jednak nie ma w niej niczego co by mnie przyciągnęło do przesłuchania całej płyty. Wszystko na poziomie, zero amatorki, nie ma się z czego ponabijać, ale z drugiej strony nic specjalnie interesującego. Pierwsze co rzuca się w uszy to mało ognia, mało własnego wyrazu, ja na razie podziękuję.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
- rozkręca się
Rozumiem4m pisze:Zajrzałem na myspace, posłuchałem kilka razy i choć muzyka bez wsi to jednak nie ma w niej niczego co by mnie przyciągnęło do przesłuchania całej płyty. Wszystko na poziomie, zero amatorki, nie ma się z czego ponabijać, ale z drugiej strony nic specjalnie interesującego. Pierwsze co rzuca się w uszy to mało ognia, mało własnego wyrazu, ja na razie podziękuję.