panzer division gorgoroth... to świetna płyta...longinus696 pisze:RRRROOOTFL !!!!!Tampon pisze:szkoda kapeli. Nie znam sie nie wiem czy to były prawdziwe szatany ale PANZER DIVISION.... do dla mnie najlepsza płyta B.M.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
panzer division gorgoroth... to świetna płyta...longinus696 pisze:RRRROOOTFL !!!!!Tampon pisze:szkoda kapeli. Nie znam sie nie wiem czy to były prawdziwe szatany ale PANZER DIVISION.... do dla mnie najlepsza płyta B.M.
Masz źle mp3 opisaneTampon pisze:szkoda kapeli. PANZER DIVISION.... do dla mnie najlepsza płyta B.M.
wygrałeś kurwa.. 666 : 0 dla Ciebie... rozjebałeś i pozamiatałeśTampon pisze:szkoda kapeli. Nie znam sie nie wiem czy to były prawdziwe szatany ale PANZER DIVISION.... do dla mnie najlepsza płyta B.M.
zauwazyliscie, ze najwiecej kandydatow do Zlotych War pojawia sie w okresie wakacyjnym ?Olo pisze:wygrałeś kurwa.. 666 : 0 dla Ciebie... rozjebałeś i pozamiatałeśTampon pisze:szkoda kapeli. Nie znam sie nie wiem czy to były prawdziwe szatany ale PANZER DIVISION.... do dla mnie najlepsza płyta B.M.
grot pisze:Słoneczko przygrzewa, grzybki rosną...
No właśnie grzybki i słoneczko to już z samej definicji nie bardzo. Jest jednak sposób, którego skuteczność w taki upał jak dziś jest niemal powalająca. 2-3 szybkie piwka, leżaczek, odpowiednia muzyczka = niezapomniana godzinka na słoneczkuMorph pisze:... jedne nakarmią, drugie film wyświetlągrot pisze:Słoneczko przygrzewa, grzybki rosną...
Nie widzę żadnej sprzeczności między projektowaniem mody damskiej i satanizmem, tudzież graniem black metalu. Cóż w tym szokującego?Maria Konopnicka pisze:Szczerze mówiąc mnie bardziej szokuje, że gość, który niby jest black metalowcem zajmuje się modą damską niż, że jest pedałem.
A to mało nagich kobiet i seksu w black metalu? Nie każda kapelka pieje na cześć księżyca, lasu i wiatru.Maria Konopnicka pisze: W black metalu równie obrzydliwe byłby by teksty o miłości heteroseksualnej, co homoseksualnej więc akurat tu nie robi mi różnicy
Podążać za Szatanem?Maria Konopnicka pisze: ...a drugi wtedy gdy gościom od nadmiaru kasy i ruchania panienek zaczyna się w głowie pierdolić i gubiąc trochę rzeczywistość zaczynają robić dziwne rzeczy.
Oczywiście, może być biseksualistą.Maria Konopnicka pisze: Tzn. uważam, że nie każdy "pogromca męskich odbytów" od razu musi być homoseksualistą.
Riven pisze:mowie o takich ekstremalnych z tego forum (chyba Kakaesiak?) ktorzy deklarowali, ze jakby byli na koncrecie Skitliv, to by Maniaca zrzucili ze sceny i skopali : ))))
Adrian696 pisze: to nie Keksio był taki bojowy - to So_Coś_Tam... ponoc nadal cwiczy przed kolejnym koncertem pedalstwa - juz bierze 22,5 kg na klate...
Riven pisze:aaa, tak, to zwracam honor. hehe
So_It_Is_Done pisze:Widzę, że wciąż przeważają tendencje popierające gejostwo w bm, albo chociaż tolerujące je. Gratuluję wam.
jak najbardziej serioRiven pisze:to jest serio, czy taka ironia na temat w/w wypowiedzi? ; ))
MANOWAR pisze:za takie coś, kula w łeb i tyle w temacie, przecież to jawna obraza sceny BMprzy najbliższej okazji gość dostanie przekopke, a gdyby w tym roku grali na Brutal Assault, a nie w zeszłym, wszedłbym na scene i bym tego parcha z niej zrzucił za obraze metalu