panzer division gorgoroth... to świetna płyta...longinus696 pisze:RRRROOOTFL !!!!!Tampon pisze:szkoda kapeli. Nie znam sie nie wiem czy to były prawdziwe szatany ale PANZER DIVISION.... do dla mnie najlepsza płyta B.M.
GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: koniec gorgoroth
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- 4m
- weteran forumowych bitew
Masz źle mp3 opisaneTampon pisze:szkoda kapeli. PANZER DIVISION.... do dla mnie najlepsza płyta B.M.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- grot
Heh, zapowiada się kolejny wątek - kopalnia mądrości 
Swoją drogą nie wiem o co tyle hałasu, można się trochę pośmiać z rozdźwięku pomiędzy wizerunkiem twardego satanisty i homo projektantem i tyle.
Swoją drogą nie wiem o co tyle hałasu, można się trochę pośmiać z rozdźwięku pomiędzy wizerunkiem twardego satanisty i homo projektantem i tyle.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- zawlekacz
- w mackach Zła
a niedlugo okaze sie,ze to kolejny chwyt marketingowy, robienie wokolo zespolu jak najwiekszego szumu medialnego, wazne,zeby sie o nim gadalo, niewazne czy dobrze czy zle... zreszta gadanie zle o black metalowym zespole to takie dwa grzyby w barszcz, zlo do potegi hehe.
nie ma to tamto
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
wygrałeś kurwa.. 666 : 0 dla Ciebie... rozjebałeś i pozamiatałeśTampon pisze:szkoda kapeli. Nie znam sie nie wiem czy to były prawdziwe szatany ale PANZER DIVISION.... do dla mnie najlepsza płyta B.M.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
zauwazyliscie, ze najwiecej kandydatow do Zlotych War pojawia sie w okresie wakacyjnym ?Olo pisze:wygrałeś kurwa.. 666 : 0 dla Ciebie... rozjebałeś i pozamiatałeśTampon pisze:szkoda kapeli. Nie znam sie nie wiem czy to były prawdziwe szatany ale PANZER DIVISION.... do dla mnie najlepsza płyta B.M.
Coś tam było! Człowiek!
- grot
Słoneczko przygrzewa, grzybki rosną... nic dziwnego;)
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
grot pisze:Słoneczko przygrzewa, grzybki rosną...
... jedne nakarmią, drugie film wyświetlą
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- 4m
No właśnie grzybki i słoneczko to już z samej definicji nie bardzo. Jest jednak sposób, którego skuteczność w taki upał jak dziś jest niemal powalająca. 2-3 szybkie piwka, leżaczek, odpowiednia muzyczka = niezapomniana godzinka na słoneczkuMorph pisze:... jedne nakarmią, drugie film wyświetlągrot pisze:Słoneczko przygrzewa, grzybki rosną...
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Kingu
Nie widzę żadnej sprzeczności między projektowaniem mody damskiej i satanizmem, tudzież graniem black metalu. Cóż w tym szokującego?Maria Konopnicka pisze:Szczerze mówiąc mnie bardziej szokuje, że gość, który niby jest black metalowcem zajmuje się modą damską niż, że jest pedałem.
A to mało nagich kobiet i seksu w black metalu? Nie każda kapelka pieje na cześć księżyca, lasu i wiatru.Maria Konopnicka pisze: W black metalu równie obrzydliwe byłby by teksty o miłości heteroseksualnej, co homoseksualnej więc akurat tu nie robi mi różnicy
Podążać za Szatanem?Maria Konopnicka pisze: ...a drugi wtedy gdy gościom od nadmiaru kasy i ruchania panienek zaczyna się w głowie pierdolić i gubiąc trochę rzeczywistość zaczynają robić dziwne rzeczy.
A poważnie... przychodzi mi tu na myśl film Salo, czyli 120 dni sodomy.
Satanistów raczej nie interesują konwencje społeczne. Robią to co służy im samym i to z czego czerpią przyjemność.
Oczywiście, może być biseksualistą.Maria Konopnicka pisze: Tzn. uważam, że nie każdy "pogromca męskich odbytów" od razu musi być homoseksualistą.
- Gore_Obsessed
"Carving a Giant"?
"Sign of an Open Eye"?
"White Seed"?
Kristian Eivind Espedal?
;)
"Sign of an Open Eye"?
"White Seed"?
Kristian Eivind Espedal?
;)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Block69
Unchain My Heart, When Love Rages Wild in My Heart i Teeth Grinding nabierają nowego znaczenia.
PENIS METAL
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Riven pisze:mowie o takich ekstremalnych z tego forum (chyba Kakaesiak?) ktorzy deklarowali, ze jakby byli na koncrecie Skitliv, to by Maniaca zrzucili ze sceny i skopali : ))))
Adrian696 pisze: to nie Keksio był taki bojowy - to So_Coś_Tam... ponoc nadal cwiczy przed kolejnym koncertem pedalstwa - juz bierze 22,5 kg na klate...
Riven pisze:aaa, tak, to zwracam honor. hehe
So_It_Is_Done pisze:Widzę, że wciąż przeważają tendencje popierające gejostwo w bm, albo chociaż tolerujące je. Gratuluję wam.
In a world of compromise...some don't
-
MANOWAR
- postuje jak opętany!
za takie coś, kula w łeb i tyle w temacie, przecież to jawna obraza sceny BM
przy najbliższej okazji gość dostanie przekopke, a gdyby w tym roku grali na Brutal Assault, a nie w zeszłym, wszedłbym na scene i bym tego parcha z niej zrzucił za obraze metalu 
- Riven
- Kontakt:
to jest serio, czy taka ironia na temat w/w wypowiedzi? ; ))
this is a land of wolves now
-
MANOWAR
- postuje jak opętany!
jak najbardziej serioRiven pisze:to jest serio, czy taka ironia na temat w/w wypowiedzi? ; ))
- Maleficio
- Kontakt:
MANOWAR pisze:za takie coś, kula w łeb i tyle w temacie, przecież to jawna obraza sceny BMprzy najbliższej okazji gość dostanie przekopke, a gdyby w tym roku grali na Brutal Assault, a nie w zeszłym, wszedłbym na scene i bym tego parcha z niej zrzucił za obraze metalu
- Riven
- Kontakt:
ok, w takim raziem z niecierpliwoscia czekam na ich koncert w Polsce i mam nadzieje, ze dotrzymasz slowa. jak dobrze pojdzie to moze nawet w onecie bedziesz
))
Maleficio - zajebista sygnaturka
Maleficio - zajebista sygnaturka
this is a land of wolves now
- Maleficio
- Kontakt:
no staram się, wczuć z temat Gorgoroth:)
Na następnym koncercie Gorgoroth jestem przekonany, ze będzie dużo różowych węzy Boa:)
Na następnym koncercie Gorgoroth jestem przekonany, ze będzie dużo różowych węzy Boa:)