PUTRIFIED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PUTRIFIED
Od małego rozczarowania przez pełną akceptację aż do stwierdzenia, że "dwójka" jest lepsza od debiutu - to moje wrażenia po kilkukrotnym przesłuchaniu nowej płyty. Na listę najlepszych krążków 2012 na pewno trafi.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Z perspektywy czasu trzeba przyznać, że "Neurotic Necrotic" przegrał rywalizację z paroma tegorocznymi, szwedzkimi płytami, ale to dalej bardzo dobry i posiadający swój własny klimat album. Obecnie miksowany jest nowy minialbum, który wyjdzie zapewne w przyszłym roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Pacjent pisze:Z perspektywy czasu trzeba przyznać, że "Neurotic Necrotic" przegrał rywalizację z paroma tegorocznymi, szwedzkimi płytami, ale to dalej bardzo dobry i posiadający swój własny klimat album. Obecnie miksowany jest nowy minialbum, który wyjdzie zapewne w przyszłym roku.
<browar>
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Nastrojowy kawałek z nadchodzącej EP-ki: