PUTRIFIED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: PUTRIFIED

29-02-2012, 16:05

Od małego rozczarowania przez pełną akceptację aż do stwierdzenia, że "dwójka" jest lepsza od debiutu - to moje wrażenia po kilkukrotnym przesłuchaniu nowej płyty. Na listę najlepszych krążków 2012 na pewno trafi.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Pacjent

17-11-2012, 19:26

Z perspektywy czasu trzeba przyznać, że "Neurotic Necrotic" przegrał rywalizację z paroma tegorocznymi, szwedzkimi płytami, ale to dalej bardzo dobry i posiadający swój własny klimat album. Obecnie miksowany jest nowy minialbum, który wyjdzie zapewne w przyszłym roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

06-03-2013, 13:27

Pacjent pisze:Z perspektywy czasu trzeba przyznać, że "Neurotic Necrotic" przegrał rywalizację z paroma tegorocznymi, szwedzkimi płytami, ale to dalej bardzo dobry i posiadający swój własny klimat album. Obecnie miksowany jest nowy minialbum, który wyjdzie zapewne w przyszłym roku.

<browar>
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Pacjent

23-04-2013, 20:12

Nastrojowy kawałek z nadchodzącej EP-ki:
ODPOWIEDZ