Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Właśnie przed chwilą wyczytałem, że na realizację wydali 800$ + 200$ na napoje w trakcie. Do tego za bardzo nie wiedzieli za co się złapać w prawdziwym studio. Efekt wart przynajmniej 20x tyle. Trochę mi się ta historia przypomina przejścia wspomnianego wyżej w tym temacie Disembowelment.longinus696 pisze:No właśnie to jedna z tych kapel, które potrafią zdołować na serio. A debiut [Eyehategod] też jest świetny, chociaż mocno zamula momentami.
przegiąłeś z tym porównaniem...Drone pisze:Nnnnoooooo tak... Przy Teeth of Lions Rule the Divine
taki WINTER wydaje się grać speed metal w dość pogodny sposób.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Takie zdanie osoby zachwycającej się "ZAJEBISTYM" najnowszym Guns'N'Roses - Chinese Democracy, które "idealnie trafia w mój gust" nie zadziwia w tym temacie niczym szczególnymvulture pisze:wszystkie opisywane tu płyty albo mi sie przejadły i zdezaktualizowały albo - jak w przypadku Obsessed czy Teeth of Lions Rule the Divine nie zachwycają niczym szczególnym .
Argument, nie argument, wszystko jedno. Napisz może lepiej o zajebistej płycie doom, która idealnie trafiła w Twój gust, co?vulture pisze:I to jest argument wg.ciebie?
buahhhaaaaaaaaa