Wolvhammer-Black Marketeers Of World War III [2010]

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Glene
weteran forumowych bitew

Re: Wolvhammer-Black Marketeers Of World War III [2010]

06-11-2010, 15:34

Szczerze to tez mi sie wydaje ze Scaarph mial na mysli tego typu zespoly.
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

06-11-2010, 15:37

Scaarph pisze:melvins nie znam, neurosis trochę swojego czasu słyszałem, ale żebym znał to w sumie też bym nie powiedział hehe. no ale co to ma do rzeczy? nie moja para kaloszy ten cały sludge i tyle.
no jak co to ma do rzeczy, zarzucasz sludge PIERDOLONĄ NUDĘ nie znając nawet podstaw, bo "coś tam tylko słyszałeś", albo nie znasz w ogóle. Weź się ogarnij i zacznij od początku. Dorzuć jeszcze EYEHATEGOD i zrozumiesz, że SLUDGE to nie tylko długaśne brody rodem z ZZ TOP, czy jakieś ładne fryzury. Przemilczę zarzut gejostwa, bo kurwa Scaarph - czasem dobrej muzyki słuchasz, ale jak już pierdolniesz głupotę, to na całego ;)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

06-11-2010, 15:38

Bonny pisze:
Scaarph pisze:
Bonny pisze:czuję podskórnie, że Scaarph pisał to wszystko o Isis ;)
o wypraszam sobie panie kolego, z nieukrywaną przyjemnością oświadczam, że isis w życiu nie słyszałem ani sekundy :)
magik? Isis nie słyszał, a tak pięknie ich scharakteryzował :roll:
a wiesz, że możesz mieć trochę racji? tak sobie myślę, że być może faktycznie do tej pory nadziewałem się tylko na jakieś chujstwa, ale z drugiej strony jestem przekonany o mojej genetycznej niezdolności do czerpania przyjemności z takiego grania.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re:

06-11-2010, 15:40

Skaut pisze: no jak co to ma do rzeczy, zarzucasz sludge PIERDOLONĄ NUDĘ nie znając nawet podstaw, bo "coś tam tylko słyszałeś"
dokładnie, właśnie na tej podstawie stwierdziłem, że mnie to nudzi (no bo na jakiej innej miałem stwierdzić, skoro gatunku praktycznie wcale nie znam?) i nawet specjalnie podkreśliłem to w moim poście.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Skaut

06-11-2010, 15:44

Scaarph pisze:
Skaut pisze: no jak co to ma do rzeczy, zarzucasz sludge PIERDOLONĄ NUDĘ nie znając nawet podstaw, bo "coś tam tylko słyszałeś"
dokładnie, właśnie na tej podstawie stwierdziłem, że mnie to nudzi (no bo na jakiej innej miałem stwierdzić, skoro gatunku praktycznie wcale nie znam?) i nawet specjalnie podkreśliłem to w moim poście.
no ale przyznasz, że to trochę bez sensu zarzut jest? To tak jakbyś stwierdził, że black metal jest chujowy, bo byłeś na jakichś koncertach Dimmu Borgir, czy COF.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

06-11-2010, 15:46

ok, zróbmy inaczej. ja się teraz oddalam po browary i różne takie. kolektywnie wybierzcie jedną płytę sludge'ową, która sprawi, że zmienię zdanie, która otworzy mi oczy. jako żem człek światły, skoro tylko powrócę z wyprawy przysiądę sobie na dupie, pierdolnę zimne piwko i włączę coście wymyślili. zobaczymy, czy znam siebie i miałem rację, czy może jestem głupi buc co się kolegów nie słucha i będzie musiał słowa swe publicznie odszczekać ;)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

Re:

06-11-2010, 15:47

Skaut pisze:
Scaarph pisze:
no ale przyznasz, że to trochę bez sensu zarzut jest? To tak jakbyś stwierdził, że black metal jest chujowy, bo byłeś na jakichś koncertach Dimmu Borgir, czy COF.
A Darkthrone gdzieś tam tylko słyszałeś przez moment.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re:

06-11-2010, 15:50

Skaut pisze:
Scaarph pisze:
poniekąd masz rację, ale tylko poniekąd. myślę, że jestem na tyle bystrym kolesiem, że na podstawie moich dotychczasowych doświadczeń z tą nutą jestem w stanie dopowiedzieć sobie resztę i stwierdzić, że to nie jest moja działka. no, ale: patrz mój poprzedni post.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: Re:

06-11-2010, 15:52

Nerwowy pisze: A Darkthrone gdzieś tam tylko słyszałeś przez moment.
no dokładnie, i skoro nie robi to na mnie pozytywnego wrażenia, to co, mam przeć w to wbrew sobie i sam się okłamywać, że mi się to podoba? za stary jestem na takie akcje, sorry.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

06-11-2010, 15:53

Scaarph pisze:ok, zróbmy inaczej. ja się teraz oddalam po browary i różne takie. kolektywnie wybierzcie jedną płytę sludge'ową, która sprawi, że zmienię zdanie, która otworzy mi oczy. jako żem człek światły, skoro tylko powrócę z wyprawy przysiądę sobie na dupie, pierdolnę zimne piwko i włączę coście wymyślili. zobaczymy, czy znam siebie i miałem rację, czy może jestem głupi buc co się kolegów nie słucha i będzie musiał słowa swe publicznie odszczekać ;)
Polecam "Take as Needed for Pain".
Awatar użytkownika
Skaut

06-11-2010, 15:54

masz trzy na dobry początek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

06-11-2010, 15:55

Sludge jest zajebisty. Weź sobie zapodaj "Through Silver in Blood".

edit: o właśnie... kolega Skaut już zapodał.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

06-11-2010, 16:00

Scaarph pisze:
Nerwowy pisze: A Darkthrone gdzieś tam tylko słyszałeś przez moment.
no dokładnie, i skoro nie robi to na mnie pozytywnego wrażenia, to co, mam przeć w to wbrew sobie i sam się okłamywać, że mi się to podoba? za stary jestem na takie akcje, sorry.
No ok, tylko nie dziw się, że ktoś może mieć z Ciebie niezły ubaw, bo gdyby wpadł tu jakiś dzieciak i napisał, że bm to nuda słysząc 3 kapele na krzyż, w tym tylko jedną, którą można uznać za reprezentatywna dla tego gatunku to reakcje byłyby pewnie drastyczniejsze niż tylko śmiech politowania. ;)

Edit: Kurwa, naprawdę myślałem, ze na takie Neurosis to już nie trzeba nikogo prać :lol:. Fakt, że świetna kapela jeśli chodzi o wypłukiwanie gówna z uszu. Najlepiej pójść sobie na koncert. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 06-11-2010, 16:04 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Glene
weteran forumowych bitew

06-11-2010, 16:03

No Skaut podal bardzo dobry zestaw startowy!
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

06-11-2010, 16:05

Isis to faktycznie smęty , ale Neurosis to jebana potega, sztorm i wichura, kto nie lubi ten sie zwyczajnie nie zna! Zreszta..ja bym w ogole do tego samego wora tych 2 kapel nie wrzucal. Nawet bym chyba ich nie skojarzyl ze soba.

zapodaj sobie GIVEN TO THE RISING, bezapelacyjnie jedna z najlepszych plyt mijajacej dekady. dla mnie ta sama liga co Monotheist czy FAS.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

06-11-2010, 16:48

Glene pisze:No Skaut podal bardzo dobry zestaw startowy!
no, zupełnie jak nie on ;)
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

06-11-2010, 19:09

Nerwowy pisze: No ok, tylko nie dziw się, że ktoś może mieć z Ciebie niezły ubaw
no nie wiem jak ja sobie z tym poradzę :cry:
Nerwowy pisze:Edit: Kurwa, naprawdę myślałem, ze na takie Neurosis to już nie trzeba nikogo prać :lol:
a co to, kurwa, neurosis to niby jakiś obowiązek znać? kto taki kanon ustala, bo chętnie zamieniłbym z tą osobą kilka zdań?

zaraz otwieram browara i zasiadam do through silver in blood, i żeby nie było, że na odpierdol się, to do tego poprawię jeszcze take as needed for pain. to znaczy jeśli dam radę, bo może być ciężko.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-11-2010, 19:15

no Neurosis glupio nie znac chyba...nie ma obowiazkow w muzyce, ale Given to the Rising na pewno warto przesluchac. kasuje wiekszosc plyt z ostatnich lat (to akurat fakt obiektywny)
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

06-11-2010, 19:17

Toooooooooooooooo theeeeeeeeeeeeeeee wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiind!!!!!!!!!!!!!

;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-11-2010, 19:19

no, ale mocarnego riffu z koncowki Water is not enough i tego piszczacego "czegos" w tle nic nie przebije. Ta plyta przenosi gory. Nie wiem czy znam cos ciezszego , chyba nie.
ODPOWIEDZ