Wolvhammer-Black Marketeers Of World War III [2010]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Glene
- weteran forumowych bitew
Re: Wolvhammer-Black Marketeers Of World War III [2010]
Szczerze to tez mi sie wydaje ze Scaarph mial na mysli tego typu zespoly.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
no jak co to ma do rzeczy, zarzucasz sludge PIERDOLONĄ NUDĘ nie znając nawet podstaw, bo "coś tam tylko słyszałeś", albo nie znasz w ogóle. Weź się ogarnij i zacznij od początku. Dorzuć jeszcze EYEHATEGOD i zrozumiesz, że SLUDGE to nie tylko długaśne brody rodem z ZZ TOP, czy jakieś ładne fryzury. Przemilczę zarzut gejostwa, bo kurwa Scaarph - czasem dobrej muzyki słuchasz, ale jak już pierdolniesz głupotę, to na całegoScaarph pisze:melvins nie znam, neurosis trochę swojego czasu słyszałem, ale żebym znał to w sumie też bym nie powiedział hehe. no ale co to ma do rzeczy? nie moja para kaloszy ten cały sludge i tyle.

Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
a wiesz, że możesz mieć trochę racji? tak sobie myślę, że być może faktycznie do tej pory nadziewałem się tylko na jakieś chujstwa, ale z drugiej strony jestem przekonany o mojej genetycznej niezdolności do czerpania przyjemności z takiego grania.Bonny pisze:magik? Isis nie słyszał, a tak pięknie ich scharakteryzowałScaarph pisze:o wypraszam sobie panie kolego, z nieukrywaną przyjemnością oświadczam, że isis w życiu nie słyszałem ani sekundyBonny pisze:czuję podskórnie, że Scaarph pisał to wszystko o Isis
- Scaarph
Re:
dokładnie, właśnie na tej podstawie stwierdziłem, że mnie to nudzi (no bo na jakiej innej miałem stwierdzić, skoro gatunku praktycznie wcale nie znam?) i nawet specjalnie podkreśliłem to w moim poście.Skaut pisze: no jak co to ma do rzeczy, zarzucasz sludge PIERDOLONĄ NUDĘ nie znając nawet podstaw, bo "coś tam tylko słyszałeś"
- Skaut
no ale przyznasz, że to trochę bez sensu zarzut jest? To tak jakbyś stwierdził, że black metal jest chujowy, bo byłeś na jakichś koncertach Dimmu Borgir, czy COF.Scaarph pisze:dokładnie, właśnie na tej podstawie stwierdziłem, że mnie to nudzi (no bo na jakiej innej miałem stwierdzić, skoro gatunku praktycznie wcale nie znam?) i nawet specjalnie podkreśliłem to w moim poście.Skaut pisze: no jak co to ma do rzeczy, zarzucasz sludge PIERDOLONĄ NUDĘ nie znając nawet podstaw, bo "coś tam tylko słyszałeś"
Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
ok, zróbmy inaczej. ja się teraz oddalam po browary i różne takie. kolektywnie wybierzcie jedną płytę sludge'ową, która sprawi, że zmienię zdanie, która otworzy mi oczy. jako żem człek światły, skoro tylko powrócę z wyprawy przysiądę sobie na dupie, pierdolnę zimne piwko i włączę coście wymyślili. zobaczymy, czy znam siebie i miałem rację, czy może jestem głupi buc co się kolegów nie słucha i będzie musiał słowa swe publicznie odszczekać 

- Nerwowy
Re:
A Darkthrone gdzieś tam tylko słyszałeś przez moment.Skaut pisze:no ale przyznasz, że to trochę bez sensu zarzut jest? To tak jakbyś stwierdził, że black metal jest chujowy, bo byłeś na jakichś koncertach Dimmu Borgir, czy COF.Scaarph pisze:dokładnie, właśnie na tej podstawie stwierdziłem, że mnie to nudzi (no bo na jakiej innej miałem stwierdzić, skoro gatunku praktycznie wcale nie znam?) i nawet specjalnie podkreśliłem to w moim poście.Skaut pisze: no jak co to ma do rzeczy, zarzucasz sludge PIERDOLONĄ NUDĘ nie znając nawet podstaw, bo "coś tam tylko słyszałeś"
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Scaarph
Re:
poniekąd masz rację, ale tylko poniekąd. myślę, że jestem na tyle bystrym kolesiem, że na podstawie moich dotychczasowych doświadczeń z tą nutą jestem w stanie dopowiedzieć sobie resztę i stwierdzić, że to nie jest moja działka. no, ale: patrz mój poprzedni post.Skaut pisze:no ale przyznasz, że to trochę bez sensu zarzut jest? To tak jakbyś stwierdził, że black metal jest chujowy, bo byłeś na jakichś koncertach Dimmu Borgir, czy COF.Scaarph pisze:dokładnie, właśnie na tej podstawie stwierdziłem, że mnie to nudzi (no bo na jakiej innej miałem stwierdzić, skoro gatunku praktycznie wcale nie znam?) i nawet specjalnie podkreśliłem to w moim poście.Skaut pisze: no jak co to ma do rzeczy, zarzucasz sludge PIERDOLONĄ NUDĘ nie znając nawet podstaw, bo "coś tam tylko słyszałeś"
- Scaarph
Re: Re:
no dokładnie, i skoro nie robi to na mnie pozytywnego wrażenia, to co, mam przeć w to wbrew sobie i sam się okłamywać, że mi się to podoba? za stary jestem na takie akcje, sorry.Nerwowy pisze: A Darkthrone gdzieś tam tylko słyszałeś przez moment.
- ultravox
Polecam "Take as Needed for Pain".Scaarph pisze:ok, zróbmy inaczej. ja się teraz oddalam po browary i różne takie. kolektywnie wybierzcie jedną płytę sludge'ową, która sprawi, że zmienię zdanie, która otworzy mi oczy. jako żem człek światły, skoro tylko powrócę z wyprawy przysiądę sobie na dupie, pierdolnę zimne piwko i włączę coście wymyślili. zobaczymy, czy znam siebie i miałem rację, czy może jestem głupi buc co się kolegów nie słucha i będzie musiał słowa swe publicznie odszczekać
- longinus696
Sludge jest zajebisty. Weź sobie zapodaj "Through Silver in Blood".
edit: o właśnie... kolega Skaut już zapodał.
edit: o właśnie... kolega Skaut już zapodał.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerwowy
No ok, tylko nie dziw się, że ktoś może mieć z Ciebie niezły ubaw, bo gdyby wpadł tu jakiś dzieciak i napisał, że bm to nuda słysząc 3 kapele na krzyż, w tym tylko jedną, którą można uznać za reprezentatywna dla tego gatunku to reakcje byłyby pewnie drastyczniejsze niż tylko śmiech politowania.Scaarph pisze:no dokładnie, i skoro nie robi to na mnie pozytywnego wrażenia, to co, mam przeć w to wbrew sobie i sam się okłamywać, że mi się to podoba? za stary jestem na takie akcje, sorry.Nerwowy pisze: A Darkthrone gdzieś tam tylko słyszałeś przez moment.

Edit: Kurwa, naprawdę myślałem, ze na takie Neurosis to już nie trzeba nikogo prać

Ostatnio zmieniony 06-11-2010, 16:04 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Glene
- weteran forumowych bitew
No Skaut podal bardzo dobry zestaw startowy!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Isis to faktycznie smęty , ale Neurosis to jebana potega, sztorm i wichura, kto nie lubi ten sie zwyczajnie nie zna! Zreszta..ja bym w ogole do tego samego wora tych 2 kapel nie wrzucal. Nawet bym chyba ich nie skojarzyl ze soba.
zapodaj sobie GIVEN TO THE RISING, bezapelacyjnie jedna z najlepszych plyt mijajacej dekady. dla mnie ta sama liga co Monotheist czy FAS.
zapodaj sobie GIVEN TO THE RISING, bezapelacyjnie jedna z najlepszych plyt mijajacej dekady. dla mnie ta sama liga co Monotheist czy FAS.
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
no, zupełnie jak nie onGlene pisze:No Skaut podal bardzo dobry zestaw startowy!

- Scaarph
no nie wiem jak ja sobie z tym poradzęNerwowy pisze: No ok, tylko nie dziw się, że ktoś może mieć z Ciebie niezły ubaw

a co to, kurwa, neurosis to niby jakiś obowiązek znać? kto taki kanon ustala, bo chętnie zamieniłbym z tą osobą kilka zdań?Nerwowy pisze:Edit: Kurwa, naprawdę myślałem, ze na takie Neurosis to już nie trzeba nikogo prać
zaraz otwieram browara i zasiadam do through silver in blood, i żeby nie było, że na odpierdol się, to do tego poprawię jeszcze take as needed for pain. to znaczy jeśli dam radę, bo może być ciężko.
- Riven
- Kontakt:
no Neurosis glupio nie znac chyba...nie ma obowiazkow w muzyce, ale Given to the Rising na pewno warto przesluchac. kasuje wiekszosc plyt z ostatnich lat (to akurat fakt obiektywny)
- Morph
- Kontakt:
Toooooooooooooooo theeeeeeeeeeeeeeee wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiind!!!!!!!!!!!!!

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
no, ale mocarnego riffu z koncowki Water is not enough i tego piszczacego "czegos" w tle nic nie przebije. Ta plyta przenosi gory. Nie wiem czy znam cos ciezszego , chyba nie.