NAPALM DEATH

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

Re: NAPALM DEATH

07-01-2012, 00:54

podnieta podnietą, ale fakty są takie, że Time... jest po prostu miększa, mniej punkowo-grind-coreowa, a bardziej metalowa i to w tym nowomodnym amerykańskim stylu.
Maria Konopnicka

07-01-2012, 00:56

night_goat pisze:
Maria Konopnicka pisze:prostrzy)
Błagam : DDD
Nie opanowałem jeszcze tej dofykowej klawiatury w ipodzie. :)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

07-01-2012, 00:57

o, znalazłem, co prawda tylko w cytacie z BW, ale zawsze...
Brzachwo Wój pisze:ja na początek dołożę coś takiego -
Wysłane przez Maria Konopnicka
"Nothingface" brzmi jak zbiór piosenek z jakiegoś kabaretu. Co może się w tym podobać? [...]
za wikipedią: "Voivod - kanadyjska grupa muzyczna wykonująca heavy metal. " Gówno prawda - to nie jest heavy metal.
:-)))
Mort
rasowy masterfulowicz

07-01-2012, 00:59

brawa dla naszego archeologa-msciciela ;)
I AM MORBID
Maria Konopnicka

07-01-2012, 01:07

twoja_stara_trotzky pisze:jaki ty głupi jesteś Marian :D
przecież to oczywiste, że płyt takich zespołów, jak Napalm Death człowiek słucha wiele razy, nim wyda osąd - to ty chyba nie przetrawiłeś dostatecznie kilku ich ostatnich krążków, że twierdzisz, że Time... nie odstaje ani na milimetr od takiego Smear Camapign na przykład. bo to nawet drzewo by stwierdziło różnicę, jakby się osłuchało. pochłaniasz te 4-ligowe płyty na pęczki i już zupełnie ci się optyka zatarła. masz rację, nie mam pojęcia o death metalu, nie mam pojęcia o black metalu, na szczęście są osoby takie jak ty, które mają pojęcie o metalu w ogóle. takie, że jeszcze trzy lata temu o Voivod - jednej z inspiracji chłopaków z Napalm Death zresztą - że to muzyka kabaretowa. dzięki bogu za takich ekspertów.
Ale ty jesteś głupi Trotzky - dajesz się czasami podpuszczać jak gimnazjalista. :))) Pisałeś, że dopiero niedawno doceniłeś Napalm Death, a już jesteś ekspertem. :) Mam wrażenie, że rozmawiając o muzyce zawsze szukasz jakiejś rywalizacji, potwierdzenia swojej wiedzy, kompetencji i muzycznego wyrobienia. Koledzy w klasie Cię bili i teraz szukasz dla siebie jakiejś niszy, w której będziesz od nich lepszy? Po prostu ostatni Napalm Death bardzo mi się podoba (zresztą nie tylko mi) - jeśli uważasz, że to słaba płyta to Twój problem - proponuję słuchać do skutku. Skoro kiedyś nie doceniałeś Napalm Death, a później doceniłeś to może kiedyś przyjdzie czas, że docenisz także tę płytę? ;)
twoja_stara_trotzky pisze:o, znalazłem, co prawda tylko w cytacie z BW, ale zawsze...
"Nothingface" brzmi jak zbiór piosenek z jakiegoś kabaretu. Co może się w tym podobać? [...]
za wikipedią: "Voivod - kanadyjska grupa muzyczna wykonująca heavy metal. " Gówno prawda - to nie jest heavy metal.
... LOL. Jak dziecko, normalnie jak dziecko. :) Choć nie, bo mój 5-letni syn w takich sytuacjach mawia: "tato, a tak naprawdę?" :)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

07-01-2012, 01:12

Marian, czemu ty zawsze lecisz z takimi dziecinnymi argumentami? możesz raz odpuścić sobie te szkolne wstawki ad personam i się skupić na muzyce? nie to, żebym się obrażał czy coś, ale ciekaw jestem, czy ty w ogóle potrafisz :DDDD
Maria Konopnicka pisze:... LOL. Jak dziecko, normalnie jak dziecko :) choć nie, bo mój 5-letni syn w takich sytuacjach mawia: "tato, a tak naprawdę?" :)
Właśnie to jest naprawdę. :D
To, co jest dziś, to poza Maryś, czemu tak pozujesz? :D
Maria Konopnicka

07-01-2012, 01:19

twoja_stara_trotzky pisze:Marian, czemu ty zawsze lecisz z takimi dziecinnymi argumentami? możesz raz odpuścić sobie te szkolne wstawki ad personam i się skupić na muzyce? nie to, żebym się obrażał czy coś, ale ciekaw jestem, czy ty w ogóle potrafisz :DDDD
Dostosowuję styl dyskusji do osoby z którą dyskutuję :)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

07-01-2012, 01:22

nie zauważyłem :D
widzę soje błyskotliwe strzały i riposty i twój gimnazjalny styl, coś kręcisz :D
Maria Konopnicka

07-01-2012, 01:28

Lol Świetny podpis - wpisz mnie jeszcze na listę swoich wrogów i załóż o mnie temat na Facebooku. :)))
twoja_stara_trotzky pisze:To, co jest dziś, to poza Maryś, czemu tak pozujesz? :D
Chcę, żeby kobiety za mną szalały, mężczyźni zielenieli z zazdrości, mali chłopcy jak dorosną chcieli być tacy sami jak ja. :)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

07-01-2012, 01:31

A wychodzi ci tak, że kobiety zielenieją z zazdrości, bo jesteś jak one, a mali chłopcy za tobą szaleją. :D
Maria Konopnicka pisze:Lol Świetny podpis - wpisz mnie jeszcze na listę swoich wrogów i załóż o mnie temat na Facebooku. :)))
Już założyłem. :D
HAL_9000
zaczyna szaleć

07-01-2012, 01:38

To co masz pod postami, senior Trotzky, to on naprawdę kiedyś popełnił?
Sarenka na mrozie nie może

Czeka na ciepły oddech

Leśniczy ją głaszcze po udzie

Niech się naje do syta
Maria Konopnicka

07-01-2012, 01:38

twoja_stara_trotzky pisze:już założyłem :D
Szkoda, że nie masz mojego zdjęcia - mógłbyś w photoshopie dorobić mi małego fiutka, a sobie dużego - wydrukować i powiesić obok monitora :) to by mi się dostało :/
twoja_stara_trotzky pisze:A wychodzi ci tak, że kobiety zielenieją z zazdrości, bo jesteś jak one, a mali chłopcy za tobą szaleją. :D
Szalejesz za mną? :)
Awatar użytkownika
Edinazzu
weteran forumowych bitew

07-01-2012, 02:18

He he pierwsza forumowa wojenka AD 2012 ;-)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-01-2012, 08:33

Ktoś narzekał że forum nudne?:)
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

07-01-2012, 10:55

Marian, co sadzisz obecnie o Nothingface? serio pytam
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

07-01-2012, 11:05

Nasum pisze:Ktoś narzekał że forum nudne?:)
No, bo to przeciez dopiero pierwszy raz Mariana za Voivod beda linczowac ;)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

07-01-2012, 11:26

HAL_9000 pisze:To co masz pod postami, senior Trotzky, to on naprawdę kiedyś popełnił?
Tak, zanim uciekł z forum i zażądał usunięcia wszystkich swoich postów, miał na koncie znacznie więcej takich kwiatków. :D
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

07-01-2012, 11:33

Bardzo fajny ten nowy numer.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

07-01-2012, 11:36

Nargaroth > Voivod

:DDDD
535

07-01-2012, 11:37

Ja bym z tego nie robił problemu, ani zarzutu. Akurat VOIVOD to ciężki przeciwnik. I niektórym życia braknie, by pojąć ten fenomen. No chyba, że żartujemy. Byle się tylko na wyzwiskach nie zakończyło, tak jak już drzewiej bywało.

e

No nie ta nierówność, znacznie mocniejsza.
Ostatnio zmieniony 07-01-2012, 11:39 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ