NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NAPALM DEATH
podnieta podnietą, ale fakty są takie, że Time... jest po prostu miększa, mniej punkowo-grind-coreowa, a bardziej metalowa i to w tym nowomodnym amerykańskim stylu.
Nie opanowałem jeszcze tej dofykowej klawiatury w ipodzie. :)night_goat pisze:Błagam : DDDMaria Konopnicka pisze:prostrzy)
- twoja_stara_trotzky
o, znalazłem, co prawda tylko w cytacie z BW, ale zawsze...
Brzachwo Wój pisze:ja na początek dołożę coś takiego -
:-)))Wysłane przez Maria Konopnicka
"Nothingface" brzmi jak zbiór piosenek z jakiegoś kabaretu. Co może się w tym podobać? [...]
za wikipedią: "Voivod - kanadyjska grupa muzyczna wykonująca heavy metal. " Gówno prawda - to nie jest heavy metal.
-
- rasowy masterfulowicz
Ale ty jesteś głupi Trotzky - dajesz się czasami podpuszczać jak gimnazjalista. :))) Pisałeś, że dopiero niedawno doceniłeś Napalm Death, a już jesteś ekspertem. :) Mam wrażenie, że rozmawiając o muzyce zawsze szukasz jakiejś rywalizacji, potwierdzenia swojej wiedzy, kompetencji i muzycznego wyrobienia. Koledzy w klasie Cię bili i teraz szukasz dla siebie jakiejś niszy, w której będziesz od nich lepszy? Po prostu ostatni Napalm Death bardzo mi się podoba (zresztą nie tylko mi) - jeśli uważasz, że to słaba płyta to Twój problem - proponuję słuchać do skutku. Skoro kiedyś nie doceniałeś Napalm Death, a później doceniłeś to może kiedyś przyjdzie czas, że docenisz także tę płytę? ;)twoja_stara_trotzky pisze:jaki ty głupi jesteś Marian :D
przecież to oczywiste, że płyt takich zespołów, jak Napalm Death człowiek słucha wiele razy, nim wyda osąd - to ty chyba nie przetrawiłeś dostatecznie kilku ich ostatnich krążków, że twierdzisz, że Time... nie odstaje ani na milimetr od takiego Smear Camapign na przykład. bo to nawet drzewo by stwierdziło różnicę, jakby się osłuchało. pochłaniasz te 4-ligowe płyty na pęczki i już zupełnie ci się optyka zatarła. masz rację, nie mam pojęcia o death metalu, nie mam pojęcia o black metalu, na szczęście są osoby takie jak ty, które mają pojęcie o metalu w ogóle. takie, że jeszcze trzy lata temu o Voivod - jednej z inspiracji chłopaków z Napalm Death zresztą - że to muzyka kabaretowa. dzięki bogu za takich ekspertów.
... LOL. Jak dziecko, normalnie jak dziecko. :) Choć nie, bo mój 5-letni syn w takich sytuacjach mawia: "tato, a tak naprawdę?" :)twoja_stara_trotzky pisze:o, znalazłem, co prawda tylko w cytacie z BW, ale zawsze...Brzachwo Wój pisze:ja na początek dołożę coś takiego -:-)))Wysłane przez Maria Konopnicka
"Nothingface" brzmi jak zbiór piosenek z jakiegoś kabaretu. Co może się w tym podobać? [...]
za wikipedią: "Voivod - kanadyjska grupa muzyczna wykonująca heavy metal. " Gówno prawda - to nie jest heavy metal.
- twoja_stara_trotzky
Marian, czemu ty zawsze lecisz z takimi dziecinnymi argumentami? możesz raz odpuścić sobie te szkolne wstawki ad personam i się skupić na muzyce? nie to, żebym się obrażał czy coś, ale ciekaw jestem, czy ty w ogóle potrafisz :DDDD
To, co jest dziś, to poza Maryś, czemu tak pozujesz? :D
Właśnie to jest naprawdę. :DMaria Konopnicka pisze:... LOL. Jak dziecko, normalnie jak dziecko :) choć nie, bo mój 5-letni syn w takich sytuacjach mawia: "tato, a tak naprawdę?" :)
To, co jest dziś, to poza Maryś, czemu tak pozujesz? :D
Dostosowuję styl dyskusji do osoby z którą dyskutuję :)twoja_stara_trotzky pisze:Marian, czemu ty zawsze lecisz z takimi dziecinnymi argumentami? możesz raz odpuścić sobie te szkolne wstawki ad personam i się skupić na muzyce? nie to, żebym się obrażał czy coś, ale ciekaw jestem, czy ty w ogóle potrafisz :DDDD
- twoja_stara_trotzky
nie zauważyłem :D
widzę soje błyskotliwe strzały i riposty i twój gimnazjalny styl, coś kręcisz :D
widzę soje błyskotliwe strzały i riposty i twój gimnazjalny styl, coś kręcisz :D
Lol Świetny podpis - wpisz mnie jeszcze na listę swoich wrogów i załóż o mnie temat na Facebooku. :)))
Chcę, żeby kobiety za mną szalały, mężczyźni zielenieli z zazdrości, mali chłopcy jak dorosną chcieli być tacy sami jak ja. :)twoja_stara_trotzky pisze:To, co jest dziś, to poza Maryś, czemu tak pozujesz? :D
- twoja_stara_trotzky
A wychodzi ci tak, że kobiety zielenieją z zazdrości, bo jesteś jak one, a mali chłopcy za tobą szaleją. :D
Już założyłem. :DMaria Konopnicka pisze:Lol Świetny podpis - wpisz mnie jeszcze na listę swoich wrogów i załóż o mnie temat na Facebooku. :)))
-
- zaczyna szaleć
To co masz pod postami, senior Trotzky, to on naprawdę kiedyś popełnił?
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Szkoda, że nie masz mojego zdjęcia - mógłbyś w photoshopie dorobić mi małego fiutka, a sobie dużego - wydrukować i powiesić obok monitora :) to by mi się dostało :/twoja_stara_trotzky pisze:już założyłem :D
Szalejesz za mną? :)twoja_stara_trotzky pisze:A wychodzi ci tak, że kobiety zielenieją z zazdrości, bo jesteś jak one, a mali chłopcy za tobą szaleją. :D
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
He he pierwsza forumowa wojenka AD 2012 ;-)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ktoś narzekał że forum nudne?:)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
No, bo to przeciez dopiero pierwszy raz Mariana za Voivod beda linczowac ;)Nasum pisze:Ktoś narzekał że forum nudne?:)
- twoja_stara_trotzky
Tak, zanim uciekł z forum i zażądał usunięcia wszystkich swoich postów, miał na koncie znacznie więcej takich kwiatków. :DHAL_9000 pisze:To co masz pod postami, senior Trotzky, to on naprawdę kiedyś popełnił?
- Block69
- zahartowany metalizator
- twoja_stara_trotzky
Wysłane przez Maria Konopnicka
Nargaroth > Voivod
:DDDD
Ja bym z tego nie robił problemu, ani zarzutu. Akurat VOIVOD to ciężki przeciwnik. I niektórym życia braknie, by pojąć ten fenomen. No chyba, że żartujemy. Byle się tylko na wyzwiskach nie zakończyło, tak jak już drzewiej bywało.Brzachwo Wój pisze:ja na początek dołożę coś takiego -
:-)))Wysłane przez Maria Konopnicka
e
No nie ta nierówność, znacznie mocniejsza.
Ostatnio zmieniony 07-01-2012, 11:39 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.