BELPHEGOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BELPHEGOR
E tam, dobrze, że się powstrzymał. Typowo ruska akcja-prowokacja. Tylko czekali na to, aż mu jebnie. Dostałby z rok na Sachalinie, a "prawo" orzekają tam dość złośliwie w stosunku do obywateli obcych państw. Jedyne rozwiązanie: nie jeździć w tę dzicz.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Dlaczego? Czy coś jest niejasne?pr0metheus pisze:Mętne te tłumaczenia
-
- rozkręca się
1. miał brońKarkasonne pisze:Dlaczego? Czy coś jest niejasne?pr0metheus pisze:Mętne te tłumaczenia
2. nie chciałem go pobić i skończyć w więzieniu
3. to było zaplanowane, nie chciałem się dać sprowokować
4. Karl się nim zajął
5. nie umiem się bić, jestem muzykiem
6. byłem ciężko chory
+ jakieś dyrdymały o wolności wypowiedzi, tak jakby miał coś ważnego do powiedzenia
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
wszystko w temacie plusInAGaddaDaVida pisze:1. miał brońKarkasonne pisze:Dlaczego? Czy coś jest niejasne?pr0metheus pisze:Mętne te tłumaczenia
2. nie chciałem go pobić i skończyć w więzieniu
3. to było zaplanowane, nie chciałem się dać sprowokować
4. Karl się nim zajął
5. nie umiem się bić, jestem muzykiem
6. byłem ciężko chory
+ jakieś dyrdymały o wolności wypowiedzi, tak jakby miał coś ważnego do powiedzenia
7.jakbym go uderzyl to by sie znalazl w szpitalu
a prawda jest taka,ze wystraszyl sie wiekszego chlopa, mowy ciala nie oszukasz.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ciekawe czy wy byście sie napierdalali z ruskimi na ich terenie, będąc gościem, majac świadomość, że jest specjalnie przygotowywana prowokacja aby was udupić. Rosja to nie europa, tam można pojechać i już nie wrócić :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Nie przesadzaj pan. Tu przy klawiaturach co trzeci to James Bond, a co drugi Jean-Claude... Jebnąć dużemu wujkowi na ruskim lotnisku to pikuś i każdy powinien tak zrobić nawet bez wymiany śliny. Nawiasem mówiąc, nikt nie zadał pytania, a dlaczego to zostało tak dobrze zarejestrowane? Zastanawiające? Nieprawdaż?Only_True_Believers pisze:Ciekawe czy wy byście sie napierdalali z ruskimi na ich terenie, będąc gościem, majac świadomość, że jest specjalnie przygotowywana prowokacja aby was udupić. Rosja to nie europa, tam można pojechać i już nie wrócić :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ziomeczki siedzą na forum i rozkminiają czy metaluch powinien napierdalać czy jednak nie
mentalność tej subkultury jest po prostu niesamowita :D
mentalność tej subkultury jest po prostu niesamowita :D
Jak się domyślam, to ty byś Juzek jebnął dziadzi, tym wszystkim brudasom, a na koniec ochranie lotniska. Zgadłem?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie, zapaliłbym blanta i wyluzował się
-
- postuje jak opętany!
Dziadek mróz faktycznie ciągle trzymał łapsko w kieszeni. Mimo to Helmut i tak zachował się bojaźliwie.
Koledzy z grupy też wystraszyli się pierdolniętego dziada. Jakoś musi się bronić, stąd oświadczenie.
Koledzy z grupy też wystraszyli się pierdolniętego dziada. Jakoś musi się bronić, stąd oświadczenie.
- Plastek
- Kontakt:
535 pisze:Nie przesadzaj pan. Tu przy klawiaturach co trzeci to James Bond, a co drugi Jean-Claude... Jebnąć dużemu wujkowi na ruskim lotnisku to pikuś i każdy powinien tak zrobić nawet bez wymiany śliny. Nawiasem mówiąc, nikt nie zadał pytania, a dlaczego to zostało tak dobrze zarejestrowane? Zastanawiające? Nieprawdaż?Only_True_Believers pisze:Ciekawe czy wy byście sie napierdalali z ruskimi na ich terenie, będąc gościem, majac świadomość, że jest specjalnie przygotowywana prowokacja aby was udupić. Rosja to nie europa, tam można pojechać i już nie wrócić :)

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Generalnie wiadomo że z ruskimi dzikusami nie ma co zadzierać, bo to się źle skończy. Omijać ten kraj z daleka. Lepiej już zagrać dla czarnych braci z Jamajki i zapalić z nimi blanta, niż pchać się na wschód. Rusek to nie jest człowiek.
- TheDude
Słusznie prawi !!! Z drugiej strony dziwi mnie nagłe zainteresowanie tym bandem tylko z powodu tej małe akcji. Zazwyczaj większość użytkowników katuje ich w tym temacie za coraz słabsze płyty :)yossarian84 pisze:Generalnie wiadomo że z ruskimi dzikusami nie ma co zadzierać, bo to się źle skończy. Omijać ten kraj z daleka. Lepiej już zagrać dla czarnych braci z Jamajki i zapalić z nimi blanta, niż pchać się na wschód. Rusek to nie jest człowiek.
Ty masz łeb. Przecież to austriacki marketing miał być. Ręka w kieszeni, latająca flegma, broń, odwołany koncert, black metal i tylko mały drobiazg. Tej chujni ani słuchać, ani oglądać się nie da.
- TheDude
To to jest black metal ? Aha, to ja idę posłuchać Toto. Miłego dnia :)535 pisze:Ty masz łeb. Przecież to austriacki marketing miał być. Ręka w kieszeni, latająca flegma, broń, odwołany koncert, black metal i tylko mały drobiazg. Tej chujni ani słuchać, ani oglądać się nie da.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Już widzę jak wsadzają na dołek obywatela Austrii za to, że przyłożył Ruskiemu, który napluł mu w twarz, gdy cała sytuacja została udokumentowana i są świadkowie...Only_True_Believers pisze:Ciekawe czy wy byście sie napierdalali z ruskimi na ich terenie, będąc gościem, majac świadomość, że jest specjalnie przygotowywana prowokacja aby was udupić. Rosja to nie europa, tam można pojechać i już nie wrócić :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
Dokumentacja zrobiona przez świadków... kolegów plującego dziada. No nie wiem, Ruscy nigdy się szczególnie nie zastanawiali nad wsadzeniem obcego na dołek.Pacjent pisze:Już widzę jak wsadzają na dołek obywatela Austrii za to, że przyłożył Ruskiemu, który napluł mu w twarz, gdy cała sytuacja została udokumentowana i są świadkowie...Only_True_Believers pisze:Ciekawe czy wy byście sie napierdalali z ruskimi na ich terenie, będąc gościem, majac świadomość, że jest specjalnie przygotowywana prowokacja aby was udupić. Rosja to nie europa, tam można pojechać i już nie wrócić :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Już widzę jak milicja patyczkuje się z jakimiś brodatymi młodzieńcami o aparycji narkomanów, którzy awanturują się na lotnisku. Nie zapominajmy także o tym kto trzymał sprzęt do nagrywania, a nie od dzisiaj wiadomo, że kto ma telewizję ten ma władzę.
Naturalnie, wszak w Rosji nigdy się nie zdarzyło niesłuszne zatrzymanie obywatela innego kraju, to zupełnie ucywilizowany kraj;)Pacjent pisze: Już widzę jak wsadzają na dołek obywatela Austrii za to, że przyłożył Ruskiemu, który napluł mu w twarz, gdy cała sytuacja została udokumentowana i są świadkowie...
-
pomyliłeś się o włos: kto ma pilot, ten ma władzę.535 pisze:Już widzę jak milicja patyczkuje się z jakimiś brodatymi młodzieńcami o aparycji narkomanów, którzy awanturują się na lotnisku. Nie zapominajmy także o tym kto trzymał sprzęt do nagrywania, a nie od dzisiaj wiadomo, że kto ma telewizję ten ma władzę.