BELPHEGOR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

Re: BELPHEGOR

26-04-2016, 20:28

E tam, dobrze, że się powstrzymał. Typowo ruska akcja-prowokacja. Tylko czekali na to, aż mu jebnie. Dostałby z rok na Sachalinie, a "prawo" orzekają tam dość złośliwie w stosunku do obywateli obcych państw. Jedyne rozwiązanie: nie jeździć w tę dzicz.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Karkasonne

26-04-2016, 21:15

pr0metheus pisze:Mętne te tłumaczenia
Dlaczego? Czy coś jest niejasne?
InAGaddaDaVida
rozkręca się

26-04-2016, 21:36

Karkasonne pisze:
1. miał broń
2. nie chciałem go pobić i skończyć w więzieniu
3. to było zaplanowane, nie chciałem się dać sprowokować
4. Karl się nim zajął
5. nie umiem się bić, jestem muzykiem
6. byłem ciężko chory

+ jakieś dyrdymały o wolności wypowiedzi, tak jakby miał coś ważnego do powiedzenia
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

26-04-2016, 22:26

InAGaddaDaVida pisze:
Karkasonne pisze:
1. miał broń
2. nie chciałem go pobić i skończyć w więzieniu
3. to było zaplanowane, nie chciałem się dać sprowokować
4. Karl się nim zajął
5. nie umiem się bić, jestem muzykiem
6. byłem ciężko chory

+ jakieś dyrdymały o wolności wypowiedzi, tak jakby miał coś ważnego do powiedzenia
wszystko w temacie plus
7.jakbym go uderzyl to by sie znalazl w szpitalu

a prawda jest taka,ze wystraszyl sie wiekszego chlopa, mowy ciala nie oszukasz.
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

27-04-2016, 10:05

Ciekawe czy wy byście sie napierdalali z ruskimi na ich terenie, będąc gościem, majac świadomość, że jest specjalnie przygotowywana prowokacja aby was udupić. Rosja to nie europa, tam można pojechać i już nie wrócić :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
535

27-04-2016, 15:02

Only_True_Believers pisze:Ciekawe czy wy byście sie napierdalali z ruskimi na ich terenie, będąc gościem, majac świadomość, że jest specjalnie przygotowywana prowokacja aby was udupić. Rosja to nie europa, tam można pojechać i już nie wrócić :)
Nie przesadzaj pan. Tu przy klawiaturach co trzeci to James Bond, a co drugi Jean-Claude... Jebnąć dużemu wujkowi na ruskim lotnisku to pikuś i każdy powinien tak zrobić nawet bez wymiany śliny. Nawiasem mówiąc, nikt nie zadał pytania, a dlaczego to zostało tak dobrze zarejestrowane? Zastanawiające? Nieprawdaż?
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

27-04-2016, 16:07

ziomeczki siedzą na forum i rozkminiają czy metaluch powinien napierdalać czy jednak nie
mentalność tej subkultury jest po prostu niesamowita :D
535

27-04-2016, 16:13

Jak się domyślam, to ty byś Juzek jebnął dziadzi, tym wszystkim brudasom, a na koniec ochranie lotniska. Zgadłem?
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

27-04-2016, 16:18

nie, zapaliłbym blanta i wyluzował się
shadowthrone
postuje jak opętany!

27-04-2016, 16:22

Dziadek mróz faktycznie ciągle trzymał łapsko w kieszeni. Mimo to Helmut i tak zachował się bojaźliwie.
Koledzy z grupy też wystraszyli się pierdolniętego dziada. Jakoś musi się bronić, stąd oświadczenie.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

27-04-2016, 16:24

535 pisze:
Only_True_Believers pisze:Ciekawe czy wy byście sie napierdalali z ruskimi na ich terenie, będąc gościem, majac świadomość, że jest specjalnie przygotowywana prowokacja aby was udupić. Rosja to nie europa, tam można pojechać i już nie wrócić :)
Nie przesadzaj pan. Tu przy klawiaturach co trzeci to James Bond, a co drugi Jean-Claude... Jebnąć dużemu wujkowi na ruskim lotnisku to pikuś i każdy powinien tak zrobić nawet bez wymiany śliny. Nawiasem mówiąc, nikt nie zadał pytania, a dlaczego to zostało tak dobrze zarejestrowane? Zastanawiające? Nieprawdaż?
Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

27-04-2016, 16:31

Generalnie wiadomo że z ruskimi dzikusami nie ma co zadzierać, bo to się źle skończy. Omijać ten kraj z daleka. Lepiej już zagrać dla czarnych braci z Jamajki i zapalić z nimi blanta, niż pchać się na wschód. Rusek to nie jest człowiek.
Awatar użytkownika
TheDude

27-04-2016, 16:44

yossarian84 pisze:Generalnie wiadomo że z ruskimi dzikusami nie ma co zadzierać, bo to się źle skończy. Omijać ten kraj z daleka. Lepiej już zagrać dla czarnych braci z Jamajki i zapalić z nimi blanta, niż pchać się na wschód. Rusek to nie jest człowiek.
Słusznie prawi !!! Z drugiej strony dziwi mnie nagłe zainteresowanie tym bandem tylko z powodu tej małe akcji. Zazwyczaj większość użytkowników katuje ich w tym temacie za coraz słabsze płyty :)
535

27-04-2016, 16:58

Ty masz łeb. Przecież to austriacki marketing miał być. Ręka w kieszeni, latająca flegma, broń, odwołany koncert, black metal i tylko mały drobiazg. Tej chujni ani słuchać, ani oglądać się nie da.
Awatar użytkownika
TheDude

27-04-2016, 17:03

535 pisze:Ty masz łeb. Przecież to austriacki marketing miał być. Ręka w kieszeni, latająca flegma, broń, odwołany koncert, black metal i tylko mały drobiazg. Tej chujni ani słuchać, ani oglądać się nie da.
To to jest black metal ? Aha, to ja idę posłuchać Toto. Miłego dnia :)
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-04-2016, 20:39

Już widzę jak wsadzają na dołek obywatela Austrii za to, że przyłożył Ruskiemu, który napluł mu w twarz, gdy cała sytuacja została udokumentowana i są świadkowie...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

27-04-2016, 21:01

Pacjent pisze:
Już widzę jak wsadzają na dołek obywatela Austrii za to, że przyłożył Ruskiemu, który napluł mu w twarz, gdy cała sytuacja została udokumentowana i są świadkowie...
Dokumentacja zrobiona przez świadków... kolegów plującego dziada. No nie wiem, Ruscy nigdy się szczególnie nie zastanawiali nad wsadzeniem obcego na dołek.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

27-04-2016, 21:03

Już widzę jak milicja patyczkuje się z jakimiś brodatymi młodzieńcami o aparycji narkomanów, którzy awanturują się na lotnisku. Nie zapominajmy także o tym kto trzymał sprzęt do nagrywania, a nie od dzisiaj wiadomo, że kto ma telewizję ten ma władzę.
Karkasonne

27-04-2016, 22:19

Pacjent pisze: Już widzę jak wsadzają na dołek obywatela Austrii za to, że przyłożył Ruskiemu, który napluł mu w twarz, gdy cała sytuacja została udokumentowana i są świadkowie...
Naturalnie, wszak w Rosji nigdy się nie zdarzyło niesłuszne zatrzymanie obywatela innego kraju, to zupełnie ucywilizowany kraj;)
byrgh
zahartowany metalizator

27-04-2016, 22:23

535 pisze:Już widzę jak milicja patyczkuje się z jakimiś brodatymi młodzieńcami o aparycji narkomanów, którzy awanturują się na lotnisku. Nie zapominajmy także o tym kto trzymał sprzęt do nagrywania, a nie od dzisiaj wiadomo, że kto ma telewizję ten ma władzę.
pomyliłeś się o włos: kto ma pilot, ten ma władzę.
ODPOWIEDZ