BOLT THROWER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

Re: BOLT THROWER

20-01-2020, 22:21

Lukass pisze:To jak tak tylko nieśmiało podzielę się snem, że ogłosili koncert w gdańskim B90 ;) Nie pierwszy raz mi się to śni (choć ostatnio jednak Progresja była), podświadomość wciąż ma nadzieję, że kiedyś zobaczę ich live.
Niech będzie progresja, wyśnij proszę.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

20-01-2020, 22:22

Heh, chciałbym mieć takie moce :D Może być i Pogłos, tylko bilety szybko trzeba by kupować.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-01-2020, 22:26

Chyba się nie zanosi, ale też mam takie marzenie senne.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

20-01-2020, 22:29

Pogodziłem się już z myślą, że to się nie uda. Ale jeśli się uda, to z biletem w zębach na piechotę pójdę z tego cholernego Pomorza ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
uglak

20-01-2020, 22:53

Ja w ogóle nie rozumiem co to za kończenie grania, bo zmarło się gościowi, który dołączył do zespołu z ugruntowaną pozycją i nie uczestniczył w nagraniach pierwszych pięciu płyt. Lars Urlich, Tom Warrior, Phil Anselmo i wielu innych pewnie umierają ze śmiechu słysząc taką argumentacje ;-) co nie zmienia faktu, że też średnio wierze w reaktywacje czy choćby jakieś Bolt Thrower To All.
Guilty of being right
ursus
w mackach Zła

20-01-2020, 23:59

Jestem w szoku jak dowiedziałem się ile to oni razy byli w Polsce. Pierwszy w 93r Poznań eskulap,2006 I 2010. I to kurwa koniec. Do chuja pana nie można było więcej razy ich sprowadzić.
Nasum

21-01-2020, 14:56

uglak pisze:Ja w ogóle nie rozumiem co to za kończenie grania, bo zmarło się gościowi, który dołączył do zespołu z ugruntowaną pozycją i nie uczestniczył w nagraniach pierwszych pięciu płyt. Lars Urlich, Tom Warrior, Phil Anselmo i wielu innych pewnie umierają ze śmiechu słysząc taką argumentacje ;-) co nie zmienia faktu, że też średnio wierze w reaktywacje czy choćby jakieś Bolt Thrower To All.

Może byli już wypaleni i brzydko mówiąc, szukali pretekstu żeby skończyć grę pod tym szyldem? Chociaż to akurat głupie wytłumaczenie...
Awatar użytkownika
Harlequin

21-01-2020, 15:17

Nasum pisze:
uglak pisze:Ja w ogóle nie rozumiem co to za kończenie grania, bo zmarło się gościowi, który dołączył do zespołu z ugruntowaną pozycją i nie uczestniczył w nagraniach pierwszych pięciu płyt. Lars Urlich, Tom Warrior, Phil Anselmo i wielu innych pewnie umierają ze śmiechu słysząc taką argumentacje ;-) co nie zmienia faktu, że też średnio wierze w reaktywacje czy choćby jakieś Bolt Thrower To All.

Może byli już wypaleni i brzydko mówiąc, szukali pretekstu żeby skończyć grę pod tym szyldem? Chociaż to akurat głupie wytłumaczenie...
Lars Ulryk nadal gra jako lars Ulryk i śladów wypalenia u niego nie widać ani troche ;)
Awatar użytkownika
Żułek

23-01-2020, 01:12

Deathhammer66 pisze:BOLT THROWER - dywizja pancerna miażdżąca wszystko na swojej drodze

Dzisiaj o zespole, który zajmuje szczytne miejsce w panteonie deathmetalowych bogów. Wspaniały BOLT THROWER. Zapraszam do lektury i dyskusji nt. rankingu :D
spoko (może warto wspomnieć o Peel Sessions ?) ale mam dość istotną uwage ;)
Zaznaczyć należy, że jest to rzecz leżąca i tak o wiele wyżej niż ostatnie dokonania Memoriam, zespołu, który co prawda stara się odtworzyć chwałę BT, ale wychodzi mu to dość średnio. Niestety.
ni kuta się nie zgadzam, nowy album Memoriam jest zajebisty :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ