Niech będzie progresja, wyśnij proszę.Lukass pisze:To jak tak tylko nieśmiało podzielę się snem, że ogłosili koncert w gdańskim B90 ;) Nie pierwszy raz mi się to śni (choć ostatnio jednak Progresja była), podświadomość wciąż ma nadzieję, że kiedyś zobaczę ich live.
BOLT THROWER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BOLT THROWER
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Heh, chciałbym mieć takie moce :D Może być i Pogłos, tylko bilety szybko trzeba by kupować.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba się nie zanosi, ale też mam takie marzenie senne.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lukass
- zahartowany metalizator
Pogodziłem się już z myślą, że to się nie uda. Ale jeśli się uda, to z biletem w zębach na piechotę pójdę z tego cholernego Pomorza ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- uglak
Ja w ogóle nie rozumiem co to za kończenie grania, bo zmarło się gościowi, który dołączył do zespołu z ugruntowaną pozycją i nie uczestniczył w nagraniach pierwszych pięciu płyt. Lars Urlich, Tom Warrior, Phil Anselmo i wielu innych pewnie umierają ze śmiechu słysząc taką argumentacje ;-) co nie zmienia faktu, że też średnio wierze w reaktywacje czy choćby jakieś Bolt Thrower To All.
Guilty of being right
-
- w mackach Zła
Jestem w szoku jak dowiedziałem się ile to oni razy byli w Polsce. Pierwszy w 93r Poznań eskulap,2006 I 2010. I to kurwa koniec. Do chuja pana nie można było więcej razy ich sprowadzić.
-
uglak pisze:Ja w ogóle nie rozumiem co to za kończenie grania, bo zmarło się gościowi, który dołączył do zespołu z ugruntowaną pozycją i nie uczestniczył w nagraniach pierwszych pięciu płyt. Lars Urlich, Tom Warrior, Phil Anselmo i wielu innych pewnie umierają ze śmiechu słysząc taką argumentacje ;-) co nie zmienia faktu, że też średnio wierze w reaktywacje czy choćby jakieś Bolt Thrower To All.
Może byli już wypaleni i brzydko mówiąc, szukali pretekstu żeby skończyć grę pod tym szyldem? Chociaż to akurat głupie wytłumaczenie...
- Harlequin
Lars Ulryk nadal gra jako lars Ulryk i śladów wypalenia u niego nie widać ani troche ;)Nasum pisze:uglak pisze:Ja w ogóle nie rozumiem co to za kończenie grania, bo zmarło się gościowi, który dołączył do zespołu z ugruntowaną pozycją i nie uczestniczył w nagraniach pierwszych pięciu płyt. Lars Urlich, Tom Warrior, Phil Anselmo i wielu innych pewnie umierają ze śmiechu słysząc taką argumentacje ;-) co nie zmienia faktu, że też średnio wierze w reaktywacje czy choćby jakieś Bolt Thrower To All.
Może byli już wypaleni i brzydko mówiąc, szukali pretekstu żeby skończyć grę pod tym szyldem? Chociaż to akurat głupie wytłumaczenie...
- Żułek
spoko (może warto wspomnieć o Peel Sessions ?) ale mam dość istotną uwage ;)Deathhammer66 pisze:BOLT THROWER - dywizja pancerna miażdżąca wszystko na swojej drodze
Dzisiaj o zespole, który zajmuje szczytne miejsce w panteonie deathmetalowych bogów. Wspaniały BOLT THROWER. Zapraszam do lektury i dyskusji nt. rankingu :D
ni kuta się nie zgadzam, nowy album Memoriam jest zajebisty :)Zaznaczyć należy, że jest to rzecz leżąca i tak o wiele wyżej niż ostatnie dokonania Memoriam, zespołu, który co prawda stara się odtworzyć chwałę BT, ale wychodzi mu to dość średnio. Niestety.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist