fajne to
DYING FETUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DYING FETUS
fajne to
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Dawno nie było takiego grania. Niby klasyczny śmierć metal, old school ale zarazem jakaś taka świeżość w tym graniu jest i radocha. Instrumentalnie mistrzostwo. Brzmienie bardzo klarowne, wszystko dokładnie słychać. Pomysłowe riffy, techniczna precyzja, smaczki...
Jak dla mnie przezajebiste!
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo dobra ta nowa płyta, pierwsza od nich, która weszła mi od razu. Bardzo z głową, jakby z większym ukłonem do klasyki. No podoba mi sie bardzo, będzie słuchane.
-
thespectator
- zaczyna szaleć
Genialna jest ta nowa płyta! Kompozycje są chwytliwe, przemyślane i nie tracą banałem, myślę, że to może być ich najlepsza płyta...
- DST
- rasowy masterfulowicz
W sensie w ogóle?thespectator pisze: ↑08-09-2023, 19:02Genialna jest ta nowa płyta! Kompozycje są chwytliwe, przemyślane i nie tracą banałem, myślę, że to może być ich najlepsza płyta...
-
thespectator
- zaczyna szaleć
Może za wcześnie na takie stwierdzenia ale tak - w ogóle.
-
tomaszm
Kurwa ale smaka narobiliście. Jutro badam.
Mi się ostatni Dying Fetus w chuj bardziej podoba od Misery Index.
Pewnie zaraz kliknę gdzieś w sklepie. bo mam słabośc do tej kapeli.
Mi się ostatni Dying Fetus w chuj bardziej podoba od Misery Index.
Pewnie zaraz kliknę gdzieś w sklepie. bo mam słabośc do tej kapeli.
- 10,5
- postuje jak opętany!
- hcpig
Yare Yare Daze
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
-
olgims
- weteran forumowych bitew
dalej grają hard core z nu metalem ?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- 10,5
- postuje jak opętany!
To pytanie ukazuje błąd poznawczy. Odpal nową płytę i przekonaj się, że to death metal.
Nono.
-
Pacjent
W poczekalni na laryngologii właśnie tak to brzmi.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
- zahartowany metalizator
XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- hcpig
Już miałem pytać Mariusza, czy Dying Fetus to rap z metalem ale przypomniałem sobie, że w recenzji 'Stop At Nothing' dał płytce 4/6 czyli pewnie nie.
Yare Yare Daze
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Nie wierzcie malkontentom, nowa płyta jest zajebista !
- DST
- rasowy masterfulowicz
Tutaj akurat wszyscy się jarają jak na razie. Po pierwszym odsłuchu ba pewno lepsza niż poprzednia, ale muszę się wgryźć.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑09-09-2023, 14:44Nie wierzcie malkontentom, nowa płyta jest zajebista !
-
Nasum
Bo jest się czym jarać. Ostatnia płyta była średnia, niewiele z nij pamiętam i w sumie wracam nieczęsto, ale ta nowa to zupełnie inna bajka. Doskonałe, chwytliwe utwory, odpowiedni czas trwania no i w zasadzie jak na razie same plusy. Dziś przyszła płyta i na razie musiała ustąpić miejsce w odtwarzaczu na odsłuch nowego Cryptopsy.
-
habit
- rozkręca się
Bardzo mi przykro i jest mi szczerze wstyd z racji "nowicjusza" na forum 
ale ta nowa płyta jest dla mnie tylko poprawna....
Przesłuchałem kilka razy i to jest tylko poprawne dla mnie. Nie ma takiego pierdolnięcia jak ostatnia płyta Immolation czy Pyrexia.
Może ostatnio za bardzo siedziałem w dyskografii Nile i teraz tak to odbieram.
Jest dostatecznie i jak czytam to spuszczanie się nad nowym albumem - dobra, jeszcze raz dam mu szansę
, siadam i słucham
Przesłuchałem kilka razy i to jest tylko poprawne dla mnie. Nie ma takiego pierdolnięcia jak ostatnia płyta Immolation czy Pyrexia.
Jest dostatecznie i jak czytam to spuszczanie się nad nowym albumem - dobra, jeszcze raz dam mu szansę
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
W zasadzie to z panem się zgadzam, tyle tylko że z mojej strony jakoś po debiucie, który był mocarnym słuchowiskiem straciłem zainteresowanie jegomościami. Idzie do mnie już Kraj To Psy i wtedy ocenię, któren lepszen. Jednakowoż po dwóch numerach, które słyszałem, to Dajing Fitus weźmie se mietłe i będzie sprzątał po Psach.habit pisze: ↑12-09-2023, 21:41Bardzo mi przykro i jest mi szczerze wstyd z racji "nowicjusza" na forumale ta nowa płyta jest dla mnie tylko poprawna....
Jest dostatecznie i jak czytam to spuszczanie się nad nowym albumem - dobra, jeszcze raz dam mu szansę, siadam i słucham
support music, not rumors