fajne to

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dawno nie było takiego grania. Niby klasyczny śmierć metal, old school ale zarazem jakaś taka świeżość w tym graniu jest i radocha. Instrumentalnie mistrzostwo. Brzmienie bardzo klarowne, wszystko dokładnie słychać. Pomysłowe riffy, techniczna precyzja, smaczki...
W sensie w ogóle?thespectator pisze: ↑08-09-2023, 19:02Genialna jest ta nowa płyta! Kompozycje są chwytliwe, przemyślane i nie tracą banałem, myślę, że to może być ich najlepsza płyta...
W poczekalni na laryngologii właśnie tak to brzmi.
Tutaj akurat wszyscy się jarają jak na razie. Po pierwszym odsłuchu ba pewno lepsza niż poprzednia, ale muszę się wgryźć.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑09-09-2023, 14:44Nie wierzcie malkontentom, nowa płyta jest zajebista !
W zasadzie to z panem się zgadzam, tyle tylko że z mojej strony jakoś po debiucie, który był mocarnym słuchowiskiem straciłem zainteresowanie jegomościami. Idzie do mnie już Kraj To Psy i wtedy ocenię, któren lepszen. Jednakowoż po dwóch numerach, które słyszałem, to Dajing Fitus weźmie se mietłe i będzie sprzątał po Psach.habit pisze: ↑12-09-2023, 21:41Bardzo mi przykro i jest mi szczerze wstyd z racji "nowicjusza" na forumale ta nowa płyta jest dla mnie tylko poprawna....
Przesłuchałem kilka razy i to jest tylko poprawne dla mnie. Nie ma takiego pierdolnięcia jak ostatnia płyta Immolation czy Pyrexia.
Może ostatnio za bardzo siedziałem w dyskografii Nile i teraz tak to odbieram.
Jest dostatecznie i jak czytam to spuszczanie się nad nowym albumem - dobra, jeszcze raz dam mu szansę, siadam i słucham