MORBID ANGEL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: MORBID ANGEL

16-09-2010, 14:59

Castor pisze:
Riven pisze:Pierdolisz. Blasphemy of the holy ghost gwałci cokolwiek mildnile tam wrzuciłeś. Rada: posiedz trochę przy trzech pierwszych MA i skończ pitolić.
Sam pierdolisz. Idę o zakład że z Nile to u Ciebie podobna sytuacja (albo jeszcze gorsza) jak z Mardukiem, którego znałeś, ale jedynie pobieżnie. Też dam Ci radę: posłuchaj sobie pierwszych 3 płyt Nile, a może tak jak to było z Mardukiem, Nile stanie się Twoim nowym objawieniem :lol:
a ja ide o zaklad,ze pobieznie, to ty znasz historie METALU, nie mówiac juz o dyskografii najpotezniejszego zespolu death metalowego na swiecie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

16-09-2010, 15:01

Castor pisze:
Riven pisze:Pierdolisz. Blasphemy of the holy ghost gwałci cokolwiek mildnile tam wrzuciłeś. Rada: posiedz trochę przy trzech pierwszych MA i skończ pitolić.
Sam pierdolisz. Idę o zakład że z Nile to u Ciebie podobna sytuacja (albo jeszcze gorsza) jak z Mardukiem, którego znałeś, ale jedynie pobieżnie. Też dam Ci radę: posłuchaj sobie pierwszych 3 płyt Nile, a może tak jak to było z Mardukiem, Nile stanie się Twoim nowym objawieniem :lol:
Tyle, że niezależnie od jego poziomu znajomości dyskografii Nile, Riven ma racje. ;) Ja osobiście jeśli chodzi o Nile to mam obcykane praktycznie wszystko i nadal uważam, że MA jest kapelą lepszą.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

16-09-2010, 15:02

Castor pisze:
juz sie kurwa nie madruj lepiej, bo na razie to w co 2 temacie blyszczysz babolami i sie wszyscy leja. Nile poznalem mniej wiecej po premierze dwojki i doceniam te kapele, rowniez lubie trojke i raz na rok sobie puszczam. Ale stawianie chociazby bardzo dobrej kapeli obok Morbid Angel (i jeszcze pierdolenie, ze to lepsza muzyka) to kompletne nieporozumienie i swiadectwo tego, ze nie masz pojecia ani o wplywie MA (bo wtedy po co robilbys takie rownania), ani o samej ich muzyce. rownie dobrze moglbys stwierdzic, ze NILE >>>>>> POSSESSED i napisac, ze ma fajniejsze piosenki.

jestem pewien, ze za 20 lat, jak juz Nile nie bedzie, to bedzie sie o nich pamietac jako o kapeli ktora wniosla lekki powiew swiezosci do gatunku i potem rznal z niej behemoth i dziesiatki bezplciowych zespolow. a MORBID ANGEL to fundament death metalu (czy tu naprawde trzeba przekonywac do takich rzeczy? :roll: ). juz w ogole pomijajac kwestie faktograficzne, MA jest o tyle lepsze w obiektywnym sensie, ze nigdy nie nagrali dwoch podobnych krazkow, jak dotad caly czas ida do przodu (z lepszym lub gorszym skutkiem, ale jednak). Nile natomiast mieli to samo od paru lat, IMO ta kapela jest juz spalona. zreszta stylistyka bardzo waska , wiec nie ma sie co dziwic.

wiec, nigga please, gtfo.
Ostatnio zmieniony 16-09-2010, 15:03 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 15:03

@Alsvartr
powiedz mi od kiedy jesteś adwokatem Rivena :?:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

16-09-2010, 15:14

Castor odpuśc - postawiłeś babola - zdarza sie, ale im dalej w toi brniesz, tym wiecej cięgów bedziesz zbierał... Lykantrop tez nie umiał dać sobie na wsteczny, a teraz o nim na GG dowcipy krążą :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Mort
rasowy masterfulowicz

16-09-2010, 15:16

a ja Ci mówie Castor, walcz dalej!, w koncu ich przekonasz, ze Nile jest lepsze od Morbid Angel
I AM MORBID
[V]

16-09-2010, 15:16

Adrian696 pisze:Castor odpuśc - postawiłeś babola - zdarza sie, ale im dalej w toi brniesz, tym wiecej cięgów bedziesz zbierał... Lykantrop tez nie umiał dać sobie na wsteczny, a teraz o nim na GG dowcipy krążą :D
Nnie mam gg.wiele trace? :D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

16-09-2010, 15:18

Mort pisze:a ja Ci mówie Castor, walcz dalej!, w koncu ich przekonasz, ze Nile jest lepsze od Morbid Angel
:lol: :lol:
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 15:20

est pisze:Let's see!

Mamy rok 1998 i wychodzi Formulas Fatal To The Flesh. W przeciwległym narożniku zasiada Amongst The Catacombs of Nephren -Ka. W pierwszych paru minutach wydawać się może, że Nile zyskuje przewagę. Jednak po pełnych dwunastu rundach już wiadomo, że mistrzowski pas zostaje u Morbidów.

"Egiptofile" ciężko pracują by jak najlepiej przygotować się do rewanżu. Tym razem wystawiają muskularną Black Seeds of Vengeance przeciwko tajemniczemu Gateways To Annihilation. Walka odbywa się w roku 2000. Do dzisiaj trwają spory sędziów co do ostatecznego werdyktu. Jedni zachwycają się dopracowaną formą BSOV, drudzy zimną i skuteczną pustką wiejącą od GTA. Część, nie akceptująca ostatecznej decyzji pozostawienia pasa w obozie Morbid Angel, odchodzi przekwalifikowując się na sędziów szachowych.

Do kolejnego pojedynku nie dochodzi z racji tego, że MA nie wystawia na czas kolejnego zawodnika (chodzą słuchy, że nie wychodzi mu chwyt zwany "dramczek'). Złośliwi twierdzą, że mistrzostwo oddano walkowerem. Jedno jest pewne - Morbidzi robią sobie dłuższe wakacje, a Nile obija się po lidze nie sięgając po żadne trofea.

Na końcu należy dodać, że przed pojawieniem się Nile w tej dyscyplinie Morbid Angel triumfował parokrotnie, zdobywając tytuł mistrzowski.
:wink:
pięknie napisane. szkoda tylko, że sztuka to nie box. [chociaż box może być sztuką ;-)]
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 15:20

[V] pisze:
Castor pisze:
a ja ide o zaklad,ze pobieznie, to ty znasz historie METALU, nie mówiac juz o dyskografii najpotezniejszego zespolu death metalowego na swiecie.
Abstrahując co ma historia METALU, do tego czy wolę muzykę Nile czy Morbid Angel :?: Poza tym mam wrażenie że pisząc najpotężniejszy zespół DM, myślisz patrząc przez pryzmat właśnie historii i tego że zespół tworzył muzykę jeszcze w latach 80 ubiegłego stulecia. To wcale nie jest gwarantem tego, żeby teraz po dwudziestu paru latach byli na pierwszym miejscu listy "naj".
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

16-09-2010, 15:24

[V] pisze: Nnie mam gg.wiele trace? :D
ile Lykantrop wyrwał niewiast na swoje rycerstwo?? żadnej, ale na wszelki wypadek codziennie poleruje swoja kopie :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 15:28

Nerwowy pisze:Tyle, że niezależnie od jego poziomu znajomości dyskografii Nile, Riven ma racje. ;) Ja osobiście jeśli chodzi o Nile to mam obcykane praktycznie wszystko i nadal uważam, że MA jest kapelą lepszą.
No i zajebiście. Masz prawo mieć inne zdanie, ale takie prawo ma każdy z nas. Również i ja :!: Nie musimy się we wszystkim zgadzać. Tylko nie mówcie że pierdolę (mówię tu już do ogółu) tylko dlatego że ma inne poglądy :)
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 15:28

dorzucę ziarenko do tematu

bez MA nie byłoby Nile. taka jest prawda, niestety.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
est

16-09-2010, 15:33

Castor pisze:
Nerwowy pisze:Tyle, że niezależnie od jego poziomu znajomości dyskografii Nile, Riven ma racje. ;) Ja osobiście jeśli chodzi o Nile to mam obcykane praktycznie wszystko i nadal uważam, że MA jest kapelą lepszą.
No i zajebiście. Masz prawo mieć inne zdanie, ale takie prawo ma każdy z nas. Również i ja :!: Nie musimy się we wszystkim zgadzać. Tylko nie mówcie że pierdolę (mówię tu już do ogółu) tylko dlatego że ma inne poglądy :)
Ale, ale,ale....Tobie może się podobać Nile bardziej niż Morbid Angel, co nie zmienia faktu, że Ziemia kręci się wokół słońca, a nie na odwrót... :roll:
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 15:38

Xapapote pisze:dorzucę ziarenko do tematu

bez MA nie byłoby Nile. taka jest prawda, niestety.
pewnie nie tylko Nile by nie było. Ale to nie jest powód bym musiał o Morbid Angel mówić że jest najpotężniejszym zespołem DM. Najbardziej zasłużonym, patrząc przez pryzmat historii DM pewnie tak, ale nie najpotężniejszym.
est

16-09-2010, 15:41

Najpotężniejsza to jest perkusistka z Blasphemic Cruelty :mrgreen:
[V]

16-09-2010, 15:44

@Castor

kompleksowa i doglebna znajomosc tematu odgrywa tutaj kluczowa role. ulegam wrazeniu,ze jestes takim mlodym,malo jeszcze otrzaskanym sluchaczem ,któremu brak wlasciwej perspektywy i jakiegos punktu odniesienia. to domena ludzi mlodych,przedkladaja god hates us all nad reign in blood, symbolic nad leprosy etc..
MA to pionierzy,najwyzszy triumwirat zyjacego kontinuum [sic!],wulkan kreatywnosci i kosmiczna energia.
NILE to zdolny uczen,ale historia go wchlonie i wszelki slad po nim zaginie.
Awatar użytkownika
Triceratops

16-09-2010, 15:53

Castor pisze:Nie przesadzacie z tą wielkością Morbid Angel :?:

IMMOLATION >> NILE>>>>>>>>>>MORBID ANGEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> reszta zespołów z USA grających DEATH METAL
:D :D okurwa
Ehehe to ja sie nudze w tyrze a tu sie takie cyrki dzieja, nowy cyrk widze, nowy klown z nowym programem :lol: :lol:
Dlaczego nikt nie zadzwonil ja sie pytam??
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

16-09-2010, 15:56

Heretyk pisze:
Castor pisze: Nie przesadzacie z tą wielkością Morbid Angel :?:

IMMOLATION >> NILE>>>>>>>>>>MORBID ANGEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> reszta zespołów z USA grających DEATH METAL

jeśli do wczoraj miałem jeszcze jakieś wątpliwości co do tego, że jesteś mocno pierdolnięty, to właśnie w tym momencie się ich wyzbyłem :lol:
Eheheh no ja cos zaczale podejrzewac kiedy wpisal niewydanego Mangusa w temat o udanych powrotach heheh
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

16-09-2010, 16:00

Triceratops pisze: Dlaczego nikt nie zadzwonil ja sie pytam??
zajęte było :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ