a ja ide o zaklad,ze pobieznie, to ty znasz historie METALU, nie mówiac juz o dyskografii najpotezniejszego zespolu death metalowego na swiecie.Castor pisze:Sam pierdolisz. Idę o zakład że z Nile to u Ciebie podobna sytuacja (albo jeszcze gorsza) jak z Mardukiem, którego znałeś, ale jedynie pobieżnie. Też dam Ci radę: posłuchaj sobie pierwszych 3 płyt Nile, a może tak jak to było z Mardukiem, Nile stanie się Twoim nowym objawieniemRiven pisze:Pierdolisz. Blasphemy of the holy ghost gwałci cokolwiek mildnile tam wrzuciłeś. Rada: posiedz trochę przy trzech pierwszych MA i skończ pitolić.
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MORBID ANGEL
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tyle, że niezależnie od jego poziomu znajomości dyskografii Nile, Riven ma racje.Castor pisze:Sam pierdolisz. Idę o zakład że z Nile to u Ciebie podobna sytuacja (albo jeszcze gorsza) jak z Mardukiem, którego znałeś, ale jedynie pobieżnie. Też dam Ci radę: posłuchaj sobie pierwszych 3 płyt Nile, a może tak jak to było z Mardukiem, Nile stanie się Twoim nowym objawieniemRiven pisze:Pierdolisz. Blasphemy of the holy ghost gwałci cokolwiek mildnile tam wrzuciłeś. Rada: posiedz trochę przy trzech pierwszych MA i skończ pitolić.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
juz sie kurwa nie madruj lepiej, bo na razie to w co 2 temacie blyszczysz babolami i sie wszyscy leja. Nile poznalem mniej wiecej po premierze dwojki i doceniam te kapele, rowniez lubie trojke i raz na rok sobie puszczam. Ale stawianie chociazby bardzo dobrej kapeli obok Morbid Angel (i jeszcze pierdolenie, ze to lepsza muzyka) to kompletne nieporozumienie i swiadectwo tego, ze nie masz pojecia ani o wplywie MA (bo wtedy po co robilbys takie rownania), ani o samej ich muzyce. rownie dobrze moglbys stwierdzic, ze NILE >>>>>> POSSESSED i napisac, ze ma fajniejsze piosenki.Castor pisze:Sam pierdolisz. Idę o zakład że z Nile to u Ciebie podobna sytuacja (albo jeszcze gorsza) jak z Mardukiem, którego znałeś, ale jedynie pobieżnie. Też dam Ci radę: posłuchaj sobie pierwszych 3 płyt Nile, a może tak jak to było z Mardukiem, Nile stanie się Twoim nowym objawieniemRiven pisze:Pierdolisz. Blasphemy of the holy ghost gwałci cokolwiek mildnile tam wrzuciłeś. Rada: posiedz trochę przy trzech pierwszych MA i skończ pitolić.
jestem pewien, ze za 20 lat, jak juz Nile nie bedzie, to bedzie sie o nich pamietac jako o kapeli ktora wniosla lekki powiew swiezosci do gatunku i potem rznal z niej behemoth i dziesiatki bezplciowych zespolow. a MORBID ANGEL to fundament death metalu (czy tu naprawde trzeba przekonywac do takich rzeczy?

wiec, nigga please, gtfo.
Ostatnio zmieniony 16-09-2010, 15:03 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Adrian696
Castor odpuśc - postawiłeś babola - zdarza sie, ale im dalej w toi brniesz, tym wiecej cięgów bedziesz zbierał... Lykantrop tez nie umiał dać sobie na wsteczny, a teraz o nim na GG dowcipy krążą 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
a ja Ci mówie Castor, walcz dalej!, w koncu ich przekonasz, ze Nile jest lepsze od Morbid Angel
I AM MORBID
-
Nnie mam gg.wiele trace?Adrian696 pisze:Castor odpuśc - postawiłeś babola - zdarza sie, ale im dalej w toi brniesz, tym wiecej cięgów bedziesz zbierał... Lykantrop tez nie umiał dać sobie na wsteczny, a teraz o nim na GG dowcipy krążą

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
Mort pisze:a ja Ci mówie Castor, walcz dalej!, w koncu ich przekonasz, ze Nile jest lepsze od Morbid Angel

this is a land of wolves now
- Xapapote
pięknie napisane. szkoda tylko, że sztuka to nie box. [chociaż box może być sztukąest pisze:Let's see!
Mamy rok 1998 i wychodzi Formulas Fatal To The Flesh. W przeciwległym narożniku zasiada Amongst The Catacombs of Nephren -Ka. W pierwszych paru minutach wydawać się może, że Nile zyskuje przewagę. Jednak po pełnych dwunastu rundach już wiadomo, że mistrzowski pas zostaje u Morbidów.
"Egiptofile" ciężko pracują by jak najlepiej przygotować się do rewanżu. Tym razem wystawiają muskularną Black Seeds of Vengeance przeciwko tajemniczemu Gateways To Annihilation. Walka odbywa się w roku 2000. Do dzisiaj trwają spory sędziów co do ostatecznego werdyktu. Jedni zachwycają się dopracowaną formą BSOV, drudzy zimną i skuteczną pustką wiejącą od GTA. Część, nie akceptująca ostatecznej decyzji pozostawienia pasa w obozie Morbid Angel, odchodzi przekwalifikowując się na sędziów szachowych.
Do kolejnego pojedynku nie dochodzi z racji tego, że MA nie wystawia na czas kolejnego zawodnika (chodzą słuchy, że nie wychodzi mu chwyt zwany "dramczek'). Złośliwi twierdzą, że mistrzostwo oddano walkowerem. Jedno jest pewne - Morbidzi robią sobie dłuższe wakacje, a Nile obija się po lidze nie sięgając po żadne trofea.
Na końcu należy dodać, że przed pojawieniem się Nile w tej dyscyplinie Morbid Angel triumfował parokrotnie, zdobywając tytuł mistrzowski.

...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Castor
Abstrahując co ma historia METALU, do tego czy wolę muzykę Nile czy Morbid Angel[V] pisze:a ja ide o zaklad,ze pobieznie, to ty znasz historie METALU, nie mówiac juz o dyskografii najpotezniejszego zespolu death metalowego na swiecie.Castor pisze:Sam pierdolisz. Idę o zakład że z Nile to u Ciebie podobna sytuacja (albo jeszcze gorsza) jak z Mardukiem, którego znałeś, ale jedynie pobieżnie. Też dam Ci radę: posłuchaj sobie pierwszych 3 płyt Nile, a może tak jak to było z Mardukiem, Nile stanie się Twoim nowym objawieniemRiven pisze:Pierdolisz. Blasphemy of the holy ghost gwałci cokolwiek mildnile tam wrzuciłeś. Rada: posiedz trochę przy trzech pierwszych MA i skończ pitolić.

- Adrian696
ile Lykantrop wyrwał niewiast na swoje rycerstwo?? żadnej, ale na wszelki wypadek codziennie poleruje swoja kopie[V] pisze: Nnie mam gg.wiele trace?

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Castor
No i zajebiście. Masz prawo mieć inne zdanie, ale takie prawo ma każdy z nas. Również i jaNerwowy pisze:Tyle, że niezależnie od jego poziomu znajomości dyskografii Nile, Riven ma racje.Ja osobiście jeśli chodzi o Nile to mam obcykane praktycznie wszystko i nadal uważam, że MA jest kapelą lepszą.

- Xapapote
dorzucę ziarenko do tematu
bez MA nie byłoby Nile. taka jest prawda, niestety.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
Ale, ale,ale....Tobie może się podobać Nile bardziej niż Morbid Angel, co nie zmienia faktu, że Ziemia kręci się wokół słońca, a nie na odwrót...Castor pisze:No i zajebiście. Masz prawo mieć inne zdanie, ale takie prawo ma każdy z nas. Również i jaNerwowy pisze:Tyle, że niezależnie od jego poziomu znajomości dyskografii Nile, Riven ma racje.Ja osobiście jeśli chodzi o Nile to mam obcykane praktycznie wszystko i nadal uważam, że MA jest kapelą lepszą.
Nie musimy się we wszystkim zgadzać. Tylko nie mówcie że pierdolę (mówię tu już do ogółu) tylko dlatego że ma inne poglądy

- Castor
pewnie nie tylko Nile by nie było. Ale to nie jest powód bym musiał o Morbid Angel mówić że jest najpotężniejszym zespołem DM. Najbardziej zasłużonym, patrząc przez pryzmat historii DM pewnie tak, ale nie najpotężniejszym.Xapapote pisze:dorzucę ziarenko do tematu

-
Najpotężniejsza to jest perkusistka z Blasphemic Cruelty 

-
@Castor
kompleksowa i doglebna znajomosc tematu odgrywa tutaj kluczowa role. ulegam wrazeniu,ze jestes takim mlodym,malo jeszcze otrzaskanym sluchaczem ,któremu brak wlasciwej perspektywy i jakiegos punktu odniesienia. to domena ludzi mlodych,przedkladaja god hates us all nad reign in blood, symbolic nad leprosy etc..
MA to pionierzy,najwyzszy triumwirat zyjacego kontinuum [sic!],wulkan kreatywnosci i kosmiczna energia.
NILE to zdolny uczen,ale historia go wchlonie i wszelki slad po nim zaginie.
kompleksowa i doglebna znajomosc tematu odgrywa tutaj kluczowa role. ulegam wrazeniu,ze jestes takim mlodym,malo jeszcze otrzaskanym sluchaczem ,któremu brak wlasciwej perspektywy i jakiegos punktu odniesienia. to domena ludzi mlodych,przedkladaja god hates us all nad reign in blood, symbolic nad leprosy etc..
MA to pionierzy,najwyzszy triumwirat zyjacego kontinuum [sic!],wulkan kreatywnosci i kosmiczna energia.
NILE to zdolny uczen,ale historia go wchlonie i wszelki slad po nim zaginie.
- Triceratops
Castor pisze:Nie przesadzacie z tą wielkością Morbid Angel
IMMOLATION >> NILE>>>>>>>>>>MORBID ANGEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> reszta zespołów z USA grających DEATH METAL

Ehehe to ja sie nudze w tyrze a tu sie takie cyrki dzieja, nowy cyrk widze, nowy klown z nowym programem

Dlaczego nikt nie zadzwonil ja sie pytam??
woodpecker from space
- Triceratops
Eheheh no ja cos zaczale podejrzewac kiedy wpisal niewydanego Mangusa w temat o udanych powrotach hehehHeretyk pisze:Castor pisze: Nie przesadzacie z tą wielkością Morbid Angel
IMMOLATION >> NILE>>>>>>>>>>MORBID ANGEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> reszta zespołów z USA grających DEATH METAL
jeśli do wczoraj miałem jeszcze jakieś wątpliwości co do tego, że jesteś mocno pierdolnięty, to właśnie w tym momencie się ich wyzbyłem
woodpecker from space
- Adrian696
zajęte byłoTriceratops pisze: Dlaczego nikt nie zadzwonil ja sie pytam??