MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: MGŁA
Armia kasuje caly polski BM. To oczywiste. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Sprawdź w takim razie koniecznie pierwsze demko Mgły z 2000:Lord Gorloj pisze: ↑04-12-2021, 20:52
Od black metalu nie oczekuję powtórek z rozrywki. Od black metalu oczekuję stałego jebania moich przyzwyczajeń i gwałcenia oczekiwań.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
- Bień
- postuje jak opętany!
FURIA w Śnialni..znasz ?Lord Gorloj pisze: ↑04-12-2021, 20:52Dla mnie liczy się tylko Groza, chociaż jak wyszła to ją olałem, a pałowałem się jak głupi nad WHTN, które teraz mam w chuju. Na Grozie jest najwięcej lasu, najbardziej mi robiące brzmienie, trans i melodie, Burzum worship i takie tam glupoty. Rubikonu nikt nie przekracza, jest patrzenie wstecz, a nie naprzód, więc to - pod względem duchowym - nie jest w ogóle black metal, ale frajdy z odsłuchu jest masa i to najważniejsze.
Potem jest już cyzelowanie tego samego produktu. Szanuję za osiągnięcie takiego sukcesu przy jednoczesnym jebaniu marketingu - to głównie w tym względzie Mgła jest trochę blackmetalowa - ale chuj mnie ta muzyka obchodzi. Bezpieczne granie dla głupich metaluchów, jak niemal cały black metal od, mniej więcej, piętnastu lat.
Od black metalu nie oczekuję powtórek z rozrywki. Od black metalu oczekuję stałego jebania moich przyzwyczajeń i gwałcenia oczekiwań. Tylko to jest blackmetalowe - ciągłe parcie naprzód, poza black metal jeśłi trzeba. Black metal ma byc with hearts toward none, kurwa, a nie jakieś powtórki z rozrywki i ciągłe granie tego samego dla przepitych, zakochanych w kupowaniu ósmoligowych demówek zjebów pod czterdziestkę. Obyście kurwa zdechli na marskość wątroby.
xD
-
- zaczyna szaleć
Wygląda na to, że idzie nowe.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Hmm... w Bydgoszczy chyba też to sobie pograli na rozgrzewkę
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
-
już nawet nie wartościując, bo po co, jest to zespół którego płyty słuchałem (i słucham nadal) więcej razy niż moich absolutnych bogów ze slayera, iron maiden, morbid angel, darkthrone, metalliki itd. cóż... o czym to świadczy? trudno powiedzieć
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Sybir
Kol. Heretyk, idziecie drogą kol. Mańka. Czy jesteście na to gotowi?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
tzn Maniek to zawsze był dla mnie fenomen i w ogóle człowiek nad którym warto się zastanowić. tam przesłuchania jednej płyty szły w jakieś tysiące z tego co pamiętam. mnie trochę do tego daleko, poza tym mam z pięć innych srogich zainteresowań, niemniej samo porównanie z nim stanowi dla mnie zaszczyt 

- DeadButDreaming
- w mackach Zła
To ten Kolega, który wyznaczał sobie cele przesłuchań With Hearts Toward None w tysiącach?Heretyk pisze: ↑13-01-2022, 17:05tzn Maniek to zawsze był dla mnie fenomen i w ogóle człowiek nad którym warto się zastanowić. tam przesłuchania jednej płyty szły w jakieś tysiące z tego co pamiętam. mnie trochę do tego daleko, poza tym mam z pięć innych srogich zainteresowań, niemniej samo porównanie z nim stanowi dla mnie zaszczyt![]()

The withered bones of those who failed
- maciek z klanu
Szalał np przy FUKK II
Szacunrk
Szacunrk
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- SODOMOUSE
ja mam.....mam nadzieję, że nie będzie ...iksdeeee
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4