ROTTING CHRIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- boroowa
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Wishman[/i]
Boroowa, Ty im spadek formy jak widzę to po TMC zarzuciłeś, hehehe...
[/quote]
do TMC to był kult, potem mieli najczęściej płyty gówniane, pośród których SD lśni niczym krople moczu na mchu ( (ok, NS też jest dobre)
Boroowa, Ty im spadek formy jak widzę to po TMC zarzuciłeś, hehehe...

do TMC to był kult, potem mieli najczęściej płyty gówniane, pośród których SD lśni niczym krople moczu na mchu ( (ok, NS też jest dobre)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Morbid Marcin
[quote][i]Wysłane przez absinthe_patriote[/i]
Co tu duzo pisac "Theogonia" im nie wyszła, po trzech bardzo dobrych krążkach(z naciskiem na "Genesis") staczają się ponownie. [/quote]
to jest problem powrotu na stare smieci. zaczeli jakis czas temu grac z powortem jak za czasow pradawnych, potem znow sie pewnie zastanowili, ze zaszli do punktu, w ktorym trzeba zrobic cos nowego.... no i zrobili.
Co tu duzo pisac "Theogonia" im nie wyszła, po trzech bardzo dobrych krążkach(z naciskiem na "Genesis") staczają się ponownie. [/quote]
to jest problem powrotu na stare smieci. zaczeli jakis czas temu grac z powortem jak za czasow pradawnych, potem znow sie pewnie zastanowili, ze zaszli do punktu, w ktorym trzeba zrobic cos nowego.... no i zrobili.
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Duvelor
Tylko mnie nie zabijcie za co co zaraz napiszę, ale dla mnie osobiście np. "Phobos' Synagogue" ma klimat (chodzi między innymi o klawisze) jakby był utworem z "Passage to Arcturo". Oczywiście to inne czasy, inne brzmienie. Wydaje mi się, że Sakis sopjrzał daleko za siebie i jakoś tak próbował nawiązać też do "The Mighty...". Dużo szybkich riffów, dobre wokale... tyle, że brzmienie nie takie jak dawniej.
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- boroowa
[quote][i]Wysłane przez Wishman[/i]
"Phobos' Synagogue" ma klimat (chodzi między innymi o klawisze) jakby był utworem z "Passage to Arcturo". (..) Wydaje mi się, że Sakis sopjrzał daleko za siebie i jakoś tak próbował nawiązać też do "The Mighty...". Dużo szybkich riffów, dobre wokale... tyle, że brzmienie nie takie jak dawniej. [/quote]
fakt, struktura niektórych utworów nawiązuje do PtA i TMC... gdyby nie te przesłodzone klawisze i solóweczki byłoby gites, a tak odrzuca... brak w tym diabła i siary
"Phobos' Synagogue" ma klimat (chodzi między innymi o klawisze) jakby był utworem z "Passage to Arcturo". (..) Wydaje mi się, że Sakis sopjrzał daleko za siebie i jakoś tak próbował nawiązać też do "The Mighty...". Dużo szybkich riffów, dobre wokale... tyle, że brzmienie nie takie jak dawniej. [/quote]
fakt, struktura niektórych utworów nawiązuje do PtA i TMC... gdyby nie te przesłodzone klawisze i solóweczki byłoby gites, a tak odrzuca... brak w tym diabła i siary
I'll give you black sensations up and down your spine