8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
no ale ja sie wychowałem własnie na "The Gathering" i " Low"!("Demonic" faktycznie nieco słabszy) Cóż ten album od początku do końca nie bierze jeńców, a same kompozucje miażdżatwoja_stara_trotzky pisze:co wy macie z tym The Gathering? przecież to gówno, taki tam nu-steryd-pseudo-thrash. nie kumam, jak można się wychowywać na starych płytach Testament i cenić ponad nie takie krążki jak The Gathering, Low czy najsłabszy w ogóle Demonic.

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Skaut
aj tam, marudzisz teraz, jak kiedys Czesio ze nic nowego okrywczego/swiezego od polowy lat 90 sie nie pojawilo.twoja_stara_trotzky pisze:poniekąd. ale jednak znacznie lepszy. nie zmienia to wszystko faktu, że najlepsze thrashowe albumy powstawały w latach 80, ewentualnie, na samym początku lat 90.
Czemu "The Gathering" az tak Ci nie lezy? Brzmieniowo sprawuje sie wzorcowo, a kompozycyjnie tez jest baaardzo przyzwoicie.
Choc wlasciwie, jesli zestawic "The Gathering" z "Tempo Of The Damned" to ten drugi ma lepiej rozpisane partie.
Coś tam było! Człowiek!
-
- postuje jak opętany!
- Mol
- twoja_stara_trotzky
- Melepeta
- w mackach Zła
Ale pierdolisz!! Brzmienie, moc i energia zawarta na tej płycie rozpierdala w pył.Kunszt, maestria, FEELING. Qń ci na uszy nadepnął :] !!!!!Some serious shit? pisze:dla mnie TG to najbardziej przereklamowana płyta testamen - Lombardo za garami, 2 dobre kawałki, plastikowe brzmienie, pseudobrutalne granie połaczone z totalnie miałkimi melodyjkami. Nie trawie tego albumu
Six o clock.
- Riven
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- Riven
- Kontakt:
Zawsze mnie niszczą takie malownicze porównania;)
Ale trzeba powiedzieć sobie jasno - i tak przereklamowane "The Gathering" jest lepsze niż inny odłam thrashu, jaki prezentuje Destruction na nowych płytach - sterylizacja feelingu pod płaszczykiem kultywacji thrashu lat osiemdziesiątych. Ucinamy jajka, dopieszczamy wszystko inne i powrót w glorii i chwale gotowy. Bleeee...
Ale trzeba powiedzieć sobie jasno - i tak przereklamowane "The Gathering" jest lepsze niż inny odłam thrashu, jaki prezentuje Destruction na nowych płytach - sterylizacja feelingu pod płaszczykiem kultywacji thrashu lat osiemdziesiątych. Ucinamy jajka, dopieszczamy wszystko inne i powrót w glorii i chwale gotowy. Bleeee...
- Najprzewielebniejszy
Devastation i ich Idolatry to przechuje i giganci !!!!!!
uwielbiam te plyte, jej mase i napierdalanie!
uwielbiam te plyte, jej mase i napierdalanie!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
jak nie jak tak http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... emID=92979Drone pisze:Może szkoda, że nie reaktywuje się DEVASTATION? Kiedy słucham "Idolatry" zawsze zastanawiam się, jakim cudem ta płyta przepadła gdzieś w pomroce dziejów? To była dopiero jazda.
-
- rasowy masterfulowicz
Ten album razem z "Spectrum of Death" Morbid Saint to jedne z najbardziej agresywnych, najlepszych a jednocześnie najbardziej niedocenionych płyt thrashowych. Zwierzęca wręcz energia i siła, z poziomem której tylko niewiele zespołów może się rownać a jeszcze mniej przeskoczyć.Drone pisze:
Może szkoda, że nie reaktywuje się DEVASTATION? Kiedy słucham "Idolatry" zawsze zastanawiam się, jakim cudem ta płyta przepadła gdzieś w pomroce dziejów? To była dopiero jazda.
A propos Morbid Saint, jeśli to kogoś interesuje, według obietnic za jakieś 6-8 tygodni będzie reedycja. I tym razem w większej niż 500 sztuk ilości.