DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

Re: DARKTHRONE

19-06-2019, 17:07

ozob pisze:Darkthrone jest Metallica black metalu. I w zasadzie wszystko sie zgadza - muzyka starych dziadow dla starych dziadow. (:
Masz na myśli całą dyskografię jednych i drugich?
Jebać żuli.
neuro
postuje jak opętany!

19-06-2019, 17:10

535 pisze:Osobnik o powierzchowności męskiego neseserka prawdopodobnie słuchał A Blaze... już w łonie matuli. Muszę go kiedyś przy okazji zapytać jak to jest z tym Darkthrone. Może potoczy jakąś fajną bekę. Z drugiej strony skoro Fenriz dorwał Uriah Heep w 1974 to właściwie dlaczego się przypierdalam?

" onclick="window.open(this.href);return false;

W jednym trzeba się zgodzić. Cytuję "Kurwa, to jest muzyka starych dziadów". No właśnie chłopaczki, to jest muzyka starych dziadów i taka właśnie ma być. Nic tu po was. Zajmijcie się podkręcaniem wąsa i swoimi żółtymi szaliczkami.
Nie dałem rady wysłuchać tego ich stękania do końca. Ale generalnie jest ok, jeśli takiej wąsatej amebie się płyta nie podoba, to znaczy że wszystko z nią w najlepszym porządku :) Gdyby chwalili, byłby powód do niepokoju.
535

19-06-2019, 17:19

ozob pisze:Darkthrone jest Metallica black metalu. I w zasadzie wszystko sie zgadza - muzyka starych dziadow dla starych dziadow. (:
Żadne odkrycie. Goście z roczników 1965 do 1975 grają muzykę dla rówieśników. Tylko lat przybywa.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

19-06-2019, 17:26

proszę nie zasrywać tego, ani żadnego innego tematu tymi niedorozwojami. jutubowymi niedorozwojami. spuścić zasłonę milczenia i niech sobie tam kuce dla kuców się produkują się. analogicznie, tak jak jeden renegat fejsbukowy z tego miejsca. maja swoją kucową nisze i niech tam gniją.

ps. widziałem ich „na żywo” i było to jeszcze gorsze doświadczenie niż ten żenujący kanał (idealne określenie) na YT. swoją drogą śmieszne to było jak ktoś wydarł ryja w ich kierunku ( nawet wiem kto -:) ) a tam przestrach w oczach i nerwowe puszczenie się za rączki.
Awatar użytkownika
bullet
zaczyna szaleć

19-06-2019, 17:38

Gdyby ten album został nagrany przez jakiś debiutujący zespół, to nikt by na niego nawet uwagi nie zwrócił - takie to jest słabe.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

19-06-2019, 18:12

535 pisze:
Pod odpychającą powierzchnią hipsterskiego podcastu kryje się bardzo celna recenzja, album został ZMASAKROWANY.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

19-06-2019, 19:16

Ozdob jest poseł Suski masterfula. Chce błysnąć cięta i celną ripostą a jak wychodzi każdy widzi.Ostatnimi czasy, zaobserwowałem dziwną tendencję na tym forum.Polega ona na powoływaniu się na jakieś wątpliwe autorytety z yt i fb.Co się z wami dzieje panowie? Nie potraficie obronić swoich poglądów i musicie szukać pomocy w ciemnej dupie Internetu? Brak wam waszych mentorów, którzy dokonali desantu na fb i rozpaczliwie szukacie potwierdzenia swoich opinii? W czym problem i czy można wam jakoś pomóc?
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-06-2019, 19:31

535 pisze:Osobnik o powierzchowności męskiego neseserka prawdopodobnie słuchał A Blaze... już w łonie matuli. Muszę go kiedyś przy okazji zapytać jak to jest z tym Darkthrone. Może potoczy jakąś fajną bekę. Z drugiej strony skoro Fenriz dorwał Uriah Heep w 1974 to właściwie dlaczego się przypierdalam?

W jednym trzeba się zgodzić. Cytuję "Kurwa, to jest muzyka starych dziadów". No właśnie chłopaczki, to jest muzyka starych dziadów i taka właśnie ma być. Nic tu po was. Zajmijcie się podkręcaniem wąsa i swoimi żółtymi szaliczkami.
Wszystko się zgadza, zwłaszcza, że pisałem jakiś czas temu
nicram pisze:Immolation chujowe, Darkthrone też. Jestem po lekturze "Old Star". Qrcze, jaka to jest wspaniała płyta. Muzyka dla starych dziadów nagrana przez starych dziadów.
Tak więc
neuro pisze: generalnie jest ok, jeśli takiej wąsatej amebie się płyta nie podoba, to znaczy że wszystko z nią w najlepszym porządku :) Gdyby chwalili, byłby powód do niepokoju.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

19-06-2019, 19:38

Jako stary dziad z rocznika 72 jestem z "Old Star" bardzo zadowolony. Amen.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

19-06-2019, 19:39

hcpig pisze:
535 pisze:
Pod odpychającą powierzchnią hipsterskiego podcastu kryje się bardzo celna recenzja, album został ZMASAKROWANY.
jeden się chichra cały czerwony, drugi nonstop targa wąsa. obaj stękają plus coś o „waleniu konia pod swój gust” jako wisienka na torcie. po prostu kuchnia pełna niespodzianek, czysta masakra.
Awatar użytkownika
hcpig

19-06-2019, 19:43

To nie jest merytoryczny post a tekst o waleniu megatrafny.

No ale kolega widzę wyłapał tylko śmichy-chichy.
Yare Yare Daze
535

19-06-2019, 19:45

hcpig pisze:
535 pisze:
No tak. Old Star jest chujowa; bo nie grajo tak jak na ablejz i w ogóle kiedyś to było. Co prawda wtedy jeszcze skrobałem gile z nosa ale było ,a teraz już nie ma. I obowiązkowa beka z keltik frost z którego jebie riffy każda kapela. Nawet wtedy, gdy o tym nie wie. Najlepsze jest jednak to, że panom podoba się brzmienie. No i fakt. Ta płyta brzmi dobrze. Tylko ja pytam cichutko. Czy to aby na pewno jest brzmienie Darkthrone? Czy faktycznie pasuje do tej prostackiej garażowej łupaniny? Jakieś kuriozum. Muzyka dla dziadów, syf i nuda, ale przygłaskane brzmienie okej, a do tego wspomnienie transilvanian hunger, aż chciałoby się westchnąć. Pod prysznic! Natychmiast!
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

19-06-2019, 19:46

dzik pisze:Jako stary dziad z rocznika 72 jestem z "Old Star" bardzo zadowolony. Amen.
W sumie starym zbutwiałym dziadygom niewiele trza do życia :)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

19-06-2019, 20:10

hcpig pisze:To nie jest merytoryczny post a tekst o waleniu megatrafny.

No ale kolega widzę wyłapał tylko śmichy-chichy.
no nie wiem. jak „walić” to chyba lepiej po swojemu a nie pod gust i oczekiwania innych.zreszta chuja na to kładę. merytorycznie.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

19-06-2019, 20:20

wolff pisze:
dzik pisze:Jako stary dziad z rocznika 72 jestem z "Old Star" bardzo zadowolony. Amen.
coś w tym jest -:)
np. wystarczy, że dzień bez sraki się przeżyło a i fryzjer powiedział, że coś tam włosów na głowie się ostało i można uznać, że dzień udany -:)
535

19-06-2019, 20:23

Wacław pisze:
wolff pisze:
coś w tym jest -:)
np. wystarczy, że dzień bez sraki się przeżyło a i fryzjer powiedział, że coś tam włosów na głowie się ostało i można uznać, że dzień udany -:)
Coś w tym jest, choć nie jestem pewien co gorsze. Sraczka, czy zatwardzenie?
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

19-06-2019, 20:31

hcpig pisze:
535 pisze:
Flip i Flap maja wiekszy dystans niz wyrobieni i starzy sluchaczek z forumka. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

19-06-2019, 20:33

ozob pisze:
hcpig pisze:
535 pisze:
Flip i Flap maja wiekszy dystans niz wyrobieni i starzy sluchaczek z forumka. (:
nie no. też miałem takie skojarzenie z tym Filipem i Flapem. poważnie.
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

19-06-2019, 21:06

Ten cherlawy pederasta, który kopiuje stylizację wąsa własnej matki i otyły knur o wyglądzie ziemniaków że skwarkami polanych moczem, może być źródłem odniesienia tylko dla melomanów z tego forum...czy tam chujum.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

19-06-2019, 21:06

Tak zastanawiam czy te dwa osobniki to krysiuk i drabikowski cofnięci w czasie?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
ODPOWIEDZ