Co za blog? Trochę ich czytam. Zareklamuj.Ascetic pisze:jako smakosz mający przy boku swym blogerkę kulinarną
BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Będzie próbowane, na stronie piszą, ze mają 4 lokale w Wwce i jeden w Markach.
Ostatnio zmieniony 29-12-2018, 21:14 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
oddzielam bekę tu od spraw tam.Hatefire pisze:Co za blog? Trochę ich czytam. Zareklamuj.Ascetic pisze:jako smakosz mający przy boku swym blogerkę kulinarną
na ten moment, dziękuję, ale nie.
lys på slutten av lys
- maciek z klanu
Ta na dole z lewej bym ojebal. Z prawej też :((Ascetic pisze:110 po prawdzie. 3 picce. jakieś niewyszukane napoje, bo akurat koncesji na alko nie mają. co dziwne bo mieli. tak z miesiąc temu. 10 to napiwek dla ciepacza piccy. i poszło w piec. niekonwekcyjny. a tradycyjny chyba .lajf. a emeryturka licha będzie. stąd mamy zajebane dyski i portale zdjęciami. żeby później wpierdalając cebule mieć co powspominać.Hatefire pisze:Kurna co za ceny tam macie w tej stolnicy. U mnie na prowincji włosko-włoska pizza robiona przez włosko-włoskich Włochów na włosko-włoskich składnikach prawie o połowę tańsza.Ascetic pisze: ciepneli nam tom picca za 120 pln jak psom.
no a teraz możecie się oblizywać ;-)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Medard
No podaj, nie bądź taki, blog kulinarny to ne seks kamerka.
Zgłodniałem.
Zgłodniałem.
- Ascetic
ooo,proszę. biorąc pod uwagę jakim wózkiem młodzieniec jeździ, jest to możliwe. poza tym wiadomo. że w tej branży zadowolony Klient to i dynamiczny rozwój. bez wymogu zajebywania loga piccerni sąsiadowi zza płota. tu te moje lokalne lamusy b. zadowolone jak widzę po buziach. same mlaskania. ochy i achy. nam też smakuje wybornie. do tego stopnia, że miało byćnp.dziś wegeżarcie na JP/ Solidarności koło Nowolipek a lokalnie poprzestaliśmy tu. czekam na opinię.Medard pisze:Będzie próbowane, na stronie piszą, ze mają 5 lokali w Wwce i jeden w Markach.
lys på slutten av lys
- Hatefire
Spoko rozumiem. Niemniej nie miałem złych intencji. Jestem zainteresowany sceną gastronomiczną po prostu. Zwłaszcza tą z gatunku casual/street food (do lepszych nie pasuję bo nie umiem się odpowiednio ubrać i zachować bo jestem prosty). W wakacyjnych podróżach też zawsze podążam za lokalsami i jem dziwne czasem rzeczy.Ascetic pisze:oddzielam bekę tu od spraw tam.Hatefire pisze:Co za blog? Trochę ich czytam. Zareklamuj.Ascetic pisze:jako smakosz mający przy boku swym blogerkę kulinarną
na ten moment, dziękuję, ale nie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
maciej a właściwie T. wiem, że być objebał wszystkie ;_) lubisz pożyć i zjeść. zresztą ja też. a pizze warte tego, żeby się dobrze obeżreć i srogo beknąć na wyjściu ;-)maciek z klanu pisze: Ta na dole z lewej bym ojebal. Z prawej też :((
lys på slutten av lys
-
- rozkręca się
Była już na naszym krajowym podwórku podobna historia - Pandemonium. Chyba można powiedzieć, że byli prekursorami ostrych klimatów i chujowych zagrywek w zespole.
A co do bieżącego tematu, to reasumując trafił swój na swego.
A co do bieżącego tematu, to reasumując trafił swój na swego.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- Ascetic
DeadButDreaming pisze:Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD
tak. wydaje się to być mocno absurdalne ;_)
jak tak dokładnie poczytać to forume, to nie sposób nie czuć się jak w oparach absurdu ....
lys på slutten av lys
- Dragazes
- w mackach Zła
Tak, pamiętam, to dobra akcja była. Lykantropa szkoda bardzo, bo nie tylko zapodawał dobre (nowe dla mnie zespoły), ale z manieczkiem tworzył samonapędzający się duet.Hatefire pisze:No pamiętam tą akcję. Koleś, który z sensem o muzyce na forume pisał podkoloryzował coś jeśli chodzi o swoja karierę zawodową w realu. Tu wchodzi Krzysztof cały na biało i rozpętuje moralną panikę jakby gość co najmniej dzieci gwałcił i Żydów Niemcom wydawał. Jak pośledzić jego działalność na internetach, to w sumie mamy kogoś kto robi za coś pomiędzy scenowym Pudelkiem, a policja obyczajową rodem z Arabii Saudyjskiej ;-)Triceratops pisze:No w koncu jakis fajny zwrot akcji, niczym w klasycznym kryminale, gdzie okazuje sie, ze zabojca nie byl uposledzony kelner a niewidomy portier. Sytuacja wyglada tak: zlapal kozak tatarzyna a tatarzyn za leb trzyma.
A wiadomy wydawca z wszechpoteznej juz zacieral lapki do dealu, i jest strona w sprawie.......pamietam, ze jak sie okazalo, ze s.p. Lykantrop troche trolluje, to pierwszy napierdalal w niego kamieniem z sumieniem czystym jak swiezo wykrochmalone przescieradlo babki dlugopisa.....
A co się tyczy Krzy to z gościa jest hipokryta i tyle. Z jednej strony ubolewa, że Krysiuk zdradził tego drugiego popa, ale sam Krzy jawi się jako osoba skrajnie nielojalna w stosunku do swoich klientów. Zakładam, że dane osobowe Lykana zdobył, gdy ten dokonał jakiegoś zakupu w potężnym sklepiku. Sprawdzenie czy ktoś jest komornikiem czy nie jest dziecinnie łatwe, mamy rejestry internetowe samorządu zawodowego komorników sądowych oraz Ministerstwa Sprawiedliwości. Zgaduję więc, że krzy wykorzystał powierzone mu dane osobowe aby zdyskredytować Lykantropa na forum. Druga akcja to:
Czyli po prostu krzy publicznie oświadczył, że oszukuje swoich klientów.krz63 pisze: Nie wypuszczam ze swojego biura żadnego PITa bez wskazania 1% na zbożny cel. W razie wskazania przez klienta organizacji kościelnej "mylę się" w numerze KRS, dzięki czemu tych pieniędzy nie dostaje instytucja z definicji przesiąknięta złem.
Podlasie jest przerażające.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Sybir
Ciekawe, jak szybko ten cytat wypłynie w dyskursie fejsbukowym? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
w oparach absurdu na Ząbkowskiej, lubię bardzo.Ascetic pisze:DeadButDreaming pisze:Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD
jak tak dokładnie poczytać to forume, to nie sposób nie czuć się jak w oparach absurdu ....

Die Welt ist meine Vorstellung.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Przecież to piękne jest. Plus marchewki krzyczące "Legia mistrz!". Co za wspaniały temat pod nieobecność zbanowanych agresywno-kochających się użytkowników.DeadButDreaming pisze:Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
nazwa przednia. nie byłem.Medard pisze:w oparach absurdu na Ząbkowskiej, lubię bardzo.Ascetic pisze:DeadButDreaming pisze:Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD
lys på slutten av lys
-
Myślałem że lizanie czachy innej hordy wygra masterfule a tutaj koniec roku i takie skandale, to wprost niebywałe! Przechodzę na prawoslawie i trwam w modlitwie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Zaiste piękne. U nas na osiedlach wszystkie marchewki, a nawet pietruszki i pomidory także, wrzeszczą "Legia to stara k...".Lukass pisze:Przecież to piękne jest. Plus marchewki krzyczące "Legia mistrz!". Co za wspaniały temat pod nieobecność zbanowanych agresywno-kochających się użytkowników.DeadButDreaming pisze:Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD
- Medard
Przeca ten lokal poi spragnionych od dawna, ale teraz nie wiem jak działa, nie byłem od kilku lat.
- Ascetic
jeszcze nie mistsz. ale dzięki.Lukass pisze:Przecież to piękne jest. Plus marchewki krzyczące "Legia mistrz!". Co za wspaniały temat pod nieobecność zbanowanych agresywno-kochających się użytkowników.DeadButDreaming pisze:Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD
temat jak temat. już samo jego założenie (tematu) jest zasadniczo absurdalne. a, że sobie teraz płynie meandrując i zalewając to i owo to inna sprawa
lys på slutten av lys