BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL

29-12-2018, 21:10

Ascetic pisze:jako smakosz mający przy boku swym blogerkę kulinarną
Co za blog? Trochę ich czytam. Zareklamuj.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Medard

29-12-2018, 21:12

Będzie próbowane, na stronie piszą, ze mają 4 lokale w Wwce i jeden w Markach.
Ostatnio zmieniony 29-12-2018, 21:14 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-12-2018, 21:13

Hatefire pisze:
oddzielam bekę tu od spraw tam.
na ten moment, dziękuję, ale nie.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-12-2018, 21:15

Ascetic pisze:
Hatefire pisze:
Ascetic pisze: ciepneli nam tom picca za 120 pln jak psom.
Kurna co za ceny tam macie w tej stolnicy. U mnie na prowincji włosko-włoska pizza robiona przez włosko-włoskich Włochów na włosko-włoskich składnikach prawie o połowę tańsza.
110 po prawdzie. 3 picce. jakieś niewyszukane napoje, bo akurat koncesji na alko nie mają. co dziwne bo mieli. tak z miesiąc temu. 10 to napiwek dla ciepacza piccy. i poszło w piec. niekonwekcyjny. a tradycyjny chyba .lajf. a emeryturka licha będzie. stąd mamy zajebane dyski i portale zdjęciami. żeby później wpierdalając cebule mieć co powspominać.

no a teraz możecie się oblizywać ;-)
Obrazek
Ta na dole z lewej bym ojebal. Z prawej też :((
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Medard

29-12-2018, 21:16

No podaj, nie bądź taki, blog kulinarny to ne seks kamerka.
Zgłodniałem.
Awatar użytkownika
Ascetic

29-12-2018, 21:18

Medard pisze:Będzie próbowane, na stronie piszą, ze mają 5 lokali w Wwce i jeden w Markach.
ooo,proszę. biorąc pod uwagę jakim wózkiem młodzieniec jeździ, jest to możliwe. poza tym wiadomo. że w tej branży zadowolony Klient to i dynamiczny rozwój. bez wymogu zajebywania loga piccerni sąsiadowi zza płota. tu te moje lokalne lamusy b. zadowolone jak widzę po buziach. same mlaskania. ochy i achy. nam też smakuje wybornie. do tego stopnia, że miało byćnp.dziś wegeżarcie na JP/ Solidarności koło Nowolipek a lokalnie poprzestaliśmy tu. czekam na opinię.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Hatefire

29-12-2018, 21:20

Ascetic pisze:
Hatefire pisze:
oddzielam bekę tu od spraw tam.
na ten moment, dziękuję, ale nie.
Spoko rozumiem. Niemniej nie miałem złych intencji. Jestem zainteresowany sceną gastronomiczną po prostu. Zwłaszcza tą z gatunku casual/street food (do lepszych nie pasuję bo nie umiem się odpowiednio ubrać i zachować bo jestem prosty). W wakacyjnych podróżach też zawsze podążam za lokalsami i jem dziwne czasem rzeczy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

29-12-2018, 21:22

maciek z klanu pisze: Ta na dole z lewej bym ojebal. Z prawej też :((
maciej a właściwie T. wiem, że być objebał wszystkie ;_) lubisz pożyć i zjeść. zresztą ja też. a pizze warte tego, żeby się dobrze obeżreć i srogo beknąć na wyjściu ;-)
lys på slutten av lys
Janusz Kobus
rozkręca się

29-12-2018, 21:23

Była już na naszym krajowym podwórku podobna historia - Pandemonium. Chyba można powiedzieć, że byli prekursorami ostrych klimatów i chujowych zagrywek w zespole.

A co do bieżącego tematu, to reasumując trafił swój na swego.
Awatar użytkownika
DeadButDreaming
w mackach Zła

29-12-2018, 22:02

Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
Awatar użytkownika
Ascetic

29-12-2018, 22:05

DeadButDreaming pisze:Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD

tak. wydaje się to być mocno absurdalne ;_)

jak tak dokładnie poczytać to forume, to nie sposób nie czuć się jak w oparach absurdu ....
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

29-12-2018, 22:15

Hatefire pisze:
Triceratops pisze:No w koncu jakis fajny zwrot akcji, niczym w klasycznym kryminale, gdzie okazuje sie, ze zabojca nie byl uposledzony kelner a niewidomy portier. Sytuacja wyglada tak: zlapal kozak tatarzyna a tatarzyn za leb trzyma.
A wiadomy wydawca z wszechpoteznej juz zacieral lapki do dealu, i jest strona w sprawie.......pamietam, ze jak sie okazalo, ze s.p. Lykantrop troche trolluje, to pierwszy napierdalal w niego kamieniem z sumieniem czystym jak swiezo wykrochmalone przescieradlo babki dlugopisa.....
No pamiętam tą akcję. Koleś, który z sensem o muzyce na forume pisał podkoloryzował coś jeśli chodzi o swoja karierę zawodową w realu. Tu wchodzi Krzysztof cały na biało i rozpętuje moralną panikę jakby gość co najmniej dzieci gwałcił i Żydów Niemcom wydawał. Jak pośledzić jego działalność na internetach, to w sumie mamy kogoś kto robi za coś pomiędzy scenowym Pudelkiem, a policja obyczajową rodem z Arabii Saudyjskiej ;-)
Tak, pamiętam, to dobra akcja była. Lykantropa szkoda bardzo, bo nie tylko zapodawał dobre (nowe dla mnie zespoły), ale z manieczkiem tworzył samonapędzający się duet.
A co się tyczy Krzy to z gościa jest hipokryta i tyle. Z jednej strony ubolewa, że Krysiuk zdradził tego drugiego popa, ale sam Krzy jawi się jako osoba skrajnie nielojalna w stosunku do swoich klientów. Zakładam, że dane osobowe Lykana zdobył, gdy ten dokonał jakiegoś zakupu w potężnym sklepiku. Sprawdzenie czy ktoś jest komornikiem czy nie jest dziecinnie łatwe, mamy rejestry internetowe samorządu zawodowego komorników sądowych oraz Ministerstwa Sprawiedliwości. Zgaduję więc, że krzy wykorzystał powierzone mu dane osobowe aby zdyskredytować Lykantropa na forum. Druga akcja to:
krz63 pisze: Nie wypuszczam ze swojego biura żadnego PITa bez wskazania 1% na zbożny cel. W razie wskazania przez klienta organizacji kościelnej "mylę się" w numerze KRS, dzięki czemu tych pieniędzy nie dostaje instytucja z definicji przesiąknięta złem.
Czyli po prostu krzy publicznie oświadczył, że oszukuje swoich klientów.
Podlasie jest przerażające.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
Sybir

29-12-2018, 22:19

Ciekawe, jak szybko ten cytat wypłynie w dyskursie fejsbukowym? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Medard

29-12-2018, 22:22

Ascetic pisze:
DeadButDreaming pisze:Jebłem srogo teraz, w jednym temacie od niuansów afery w Batushce do poleceń najlepszych pizzerii XD

jak tak dokładnie poczytać to forume, to nie sposób nie czuć się jak w oparach absurdu ....
w oparach absurdu na Ząbkowskiej, lubię bardzo.

Obrazek
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

29-12-2018, 22:23

Przecież to piękne jest. Plus marchewki krzyczące "Legia mistrz!". Co za wspaniały temat pod nieobecność zbanowanych agresywno-kochających się użytkowników.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Ascetic

29-12-2018, 22:24

Medard pisze:
Ascetic pisze:

w oparach absurdu na Ząbkowskiej, lubię bardzo.

Obrazek
nazwa przednia. nie byłem.
lys på slutten av lys
[V]

29-12-2018, 22:27

Myślałem że lizanie czachy innej hordy wygra masterfule a tutaj koniec roku i takie skandale, to wprost niebywałe! Przechodzę na prawoslawie i trwam w modlitwie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

Lukass pisze:
Przecież to piękne jest. Plus marchewki krzyczące "Legia mistrz!". Co za wspaniały temat pod nieobecność zbanowanych agresywno-kochających się użytkowników.
Zaiste piękne. U nas na osiedlach wszystkie marchewki, a nawet pietruszki i pomidory także, wrzeszczą "Legia to stara k...".
Awatar użytkownika
Medard

Przeca ten lokal poi spragnionych od dawna, ale teraz nie wiem jak działa, nie byłem od kilku lat.
Awatar użytkownika
Ascetic

29-12-2018, 22:30

Lukass pisze:
jeszcze nie mistsz. ale dzięki.

temat jak temat. już samo jego założenie (tematu) jest zasadniczo absurdalne. a, że sobie teraz płynie meandrując i zalewając to i owo to inna sprawa
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ