8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: 8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
z The Formation of Damnation i Dark Roots of Earth można byłoby sklecić coś niezłego
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Maro
- weteran forumowych bitew
The Formation of Damnation to akurat bardzo dobra płyta
-
"Formation" słyszałem w całości i nie było złe, "Dark Roots" mam i jest spoko, na etapie "Brotherhood" uwaga mi się wyłączyła - sprawdziłem jedynie jakiś fragment.
- Żułek
płyta już śmiga po necie ale kompletnie nic nie zostaje w głowie :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
https://www.ultimate-guitar.com/news/ge ... HORU1Ofcp8" onclick="window.open(this.href);return false;
Kurwa mać!
Kurwa mać!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
Holt też ma, a perkusista Death Angel ledwo dycha ponoć ale nie wiadomo czy to wirus
- zawlekacz
- w mackach Zła
- moonfire
Posłuchałem całości na jutubie i chyba się starzeję, bo płyta mi się podoba. Jest lepsza niż poprzednia, sporo w niej przestrzeni i klimatu starego thrashu Bay Area. Oczywiście niczego oryginalnego czy odkrywczego tutaj nie ma, ale słucha się dobrze i tyle. Zaskoczenie jak dla mnie, bo postawiłem już krzyżyk.
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Mam podobnie. Zajawki nie nastrajały mnie zbyt optymistycznie, a ostatecznie album całkiem przyjemnie wchodzi. Do najlepszych dokonań trochę rzecz jasna brakuje, ale jest zaskakująco dobrze. Zwłaszcza zważywszy na słaby poprzedni album. Zaskoczenie in plus.moonfire pisze:Posłuchałem całości na jutubie i chyba się starzeję, bo płyta mi się podoba. Jest lepsza niż poprzednia, sporo w niej przestrzeni i klimatu starego thrashu Bay Area. Oczywiście niczego oryginalnego czy odkrywczego tutaj nie ma, ale słucha się dobrze i tyle. Zaskoczenie jak dla mnie, bo postawiłem już krzyżyk.
- Ascetic
Chal-Chenet pisze:Mam podobnie. Zajawki nie nastrajały mnie zbyt optymistycznie, a ostatecznie album całkiem przyjemnie wchodzi. Do najlepszych dokonań trochę rzecz jasna brakuje, ale jest zaskakująco dobrze. Zwłaszcza zważywszy na słaby poprzedni album. Zaskoczenie in plus.moonfire pisze:Posłuchałem całości na jutubie i chyba się starzeję, bo płyta mi się podoba. Jest lepsza niż poprzednia, sporo w niej przestrzeni i klimatu starego thrashu Bay Area. Oczywiście niczego oryginalnego czy odkrywczego tutaj nie ma, ale słucha się dobrze i tyle. Zaskoczenie jak dla mnie, bo postawiłem już krzyżyk.
dokładnie
Poro
- Gunman
Akurat Brotherhood mi się podoba więc jeżeli jest tak jak piszecie, że nowa jest dużo lepsza to musi być dobrze. Czas zamówić w ciemno i posłuchać z płyty.
- Block69
+1, kolejny pozytywnie zaskoczony się zgłasza. Niby nic takiego, a jednak wpada w ucho i co najważniejsze chce się tego dalej słuchać. Dziś poszło 3 razy z rzędu, a ostatnio takie akcje zdarzają mi się niezwykle rzadko.Chal-Chenet pisze:Mam podobnie. Zajawki nie nastrajały mnie zbyt optymistycznie, a ostatecznie album całkiem przyjemnie wchodzi. Do najlepszych dokonań trochę rzecz jasna brakuje, ale jest zaskakująco dobrze. Zwłaszcza zważywszy na słaby poprzedni album. Zaskoczenie in plus.moonfire pisze:Posłuchałem całości na jutubie i chyba się starzeję, bo płyta mi się podoba. Jest lepsza niż poprzednia, sporo w niej przestrzeni i klimatu starego thrashu Bay Area. Oczywiście niczego oryginalnego czy odkrywczego tutaj nie ma, ale słucha się dobrze i tyle. Zaskoczenie jak dla mnie, bo postawiłem już krzyżyk.
50latki w tym roku w formie. Podobnie mam z nową Sepulturą.
PENIS METAL
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Brotherhood mi się też podobało i nowa też mi się podoba na podstawie paru kawałków, które dotąd przesłuchałem.Gunman pisze:Akurat Brotherhood mi się podoba więc jeżeli jest tak jak piszecie, że nowa jest dużo lepsza to musi być dobrze. Czas zamówić w ciemno i posłuchać z płyty.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
Całkiem spoko ta płytka. Taki "Dream Deceiver" to dobry hicior
- Triceratops
Na razie ciezko przebrnac, taki typowy nasterydowany Testament, czyli mielone kotlety zmielone jeszcze raz i od nowa usmazone.
woodpecker from space
-
Całkiem dobra płyta, zwłaszcza że w thrashu nie dzieje się teraz kompletnie nic. Dobrze, że ZOLDIER NOIZ i POWER TRIP siedzą w studio. No i zobaczymy co tam HEATHEN nagrali.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
-
Wiem i czuję to, ale nie wierzę, że ten album wyjdzie w najbliższym czasie, tj. do końca roku.Harlequin pisze:Coroner Pacjencie, Coroner :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rattlehead
No, też tak mam.Triceratops pisze:Na razie ciezko przebrnac, taki typowy nasterydowany Testament, czyli mielone kotlety zmielone jeszcze raz i od nowa usmazone.
support music, not rumors
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Nie wiadomo też, czy będzie to album thrash'owy. ;)Pacjent pisze:Wiem i czuję to, ale nie wierzę, że ten album wyjdzie w najbliższym czasie, tj. do końca roku.Harlequin pisze:Coroner Pacjencie, Coroner :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."