JUNGLE ROT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: JUNGLE ROT
Zagraj, zarycz, machaj łbem i bądź trzeźwy :D
- manieczki
Numer z Maksikiem
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Świetny, skoczny,wpadający w ucho numer. Będzie dobra płyta, nie może być inaczej.
- Maro
- weteran forumowych bitew
jak każda ich płyta, ta ekipa nie zaliczyła mielizn konsekwentnie łoją swoje.Nasum pisze:Świetny, skoczny,wpadający w ucho numer. Będzie dobra płyta, nie może być inaczej.
- Żułek
ten numer dużo lepszy
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Kuźwa, jakiś wysyp klasyków na wakacje. :D A kawałek bardzo ok, koncertowa petarda!
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Żułek
całkiem zgrabny album im wyszedł, byłem pewny że będzie przeciętnie po 1 numerze a tutaj niespodzianka taka miła
płyta toku to nie jest ale warto odnotować :)
płyta toku to nie jest ale warto odnotować :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- manieczki
Wideo:
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... ed-prey-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... ed-prey-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
No pięknie się tego słucha. Takie proste a jak chwyta za serce :)
No i momentami mocno słychać, że panowie ostatnio Agnostic Front musieli mocno zapodawać (wokale!) :D
Mówię na podstawie kilku obrotów całości a nie tylko tego wideło (też całkiem fajnego swoją drogą!) co to go manieczki wkleiły :D
No i momentami mocno słychać, że panowie ostatnio Agnostic Front musieli mocno zapodawać (wokale!) :D
Mówię na podstawie kilku obrotów całości a nie tylko tego wideło (też całkiem fajnego swoją drogą!) co to go manieczki wkleiły :D
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
-
manieczki pisze:Wideo:
Widzę że tym razem postanowili dodać do obrazu szczyptę fabuły, która jest w sumie przewidywalna, ale w tym przypadku naprawdę fajnie to posklejali. Zdecydowanie lepiej to wyglada niż ostatni klip Skinless, w którym też występował jakiś morderca, ale tam wygladało to po prostu chujowo.
-
Remo Mielczarek powiedział kiedyś, że w czystym death metalu wszystko zostało już powiedziane, można w tej chwili tylko powtarzać się, używając innych rytmów i dzwieków, oraz to, że żadnej już płyty death metalowej nie nazwie nowatorską. Jeśli słucha w tej chwili Jungle Rot i ich ostatniego dokonania, pewnie mruczy z zadowolenia pod nosem "a nie mówiłem?", bo ta płyta jest wręcz doskonałym dowodem na jego tezę. Tutaj naprawdę nie ma niczego, czego byśmy dotąd nie słyszeli; tutaj nie ma za grosz nowatorstwa czy oryginalności; wszystkie patenty były już zagrane szybciej, wolniej, ciężej... i w zasadzie cisnie się na usta tylko jedno pytanie: no i co z tego? Co z tego, skoro album wchodzi jak nóż w masło , słucha się go może nie z wypiekami na twarzy, ale z niekłamaną przyjemnością. Bo nie oszukujmy się - tutaj wszystko jest zagrane modelowo, ściśle wedle death metalowych receptur, dzięki którym powstają płyty, które porywają do headbangingu a nogi same rwą się do opętańczego tańca. Na żywo te numery sprawdzą się wyśmienicie, bo są do tego wprost stworzone, a mając w pamięci ich występ, jestem pewien że będą gniotły jak ich najwieksze przeboje. W pogoni za coraz to oryginalniejszym spojrzeniem na muzykę traci się czasem z oczu takie albumy, które nie są nawet powiewem świeżego powietrza, a które nie mają do zaoferowania niczego oprócz czystej radochy z ich słuchania. Nie jest to muzyka wymagająca, tutaj nie musimy zrobić niczego, oprócz włożenia jej do odtwarzacza, naciśniecia "play", otworzenia zimnego piwa i delektowania się hałasem.
-
- rozkręca się
Nowość od Jungle Rot. Gościnnie na wokalu Schmier z Destruction
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Bardzo dobry!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
no prosze bardzo fajny duecik z tego wyszedł :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
JUNGLE ROT to jeden z najbardziej niedocenianych zespołów. Niestety także przeze mnie. Kiedyś mocno ich promowałem, ale od albumu nr 3 przestałem. Niedobrze się stało.wolff pisze:Forma jest, zawsze była. Czekam z niecierpliwością.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Kto niedocenia ten niedocenia, ja ich uwielbiam mimo, że to ani wybitnie techniczne ani ultra szybkie i brutalne.
Ta kapela potrafi wszystko zgrabnie wypośrodkować stąd efekt doskonałych płyt.
Nie chcę już teraz, wróżąc z fusów, rozpisywać się jaka to będzie doskonała płyta wiem jednak, że patrząc przez pryzmat poprzednich nie powinno być mułu.
Ta kapela potrafi wszystko zgrabnie wypośrodkować stąd efekt doskonałych płyt.
Nie chcę już teraz, wróżąc z fusów, rozpisywać się jaka to będzie doskonała płyta wiem jednak, że patrząc przez pryzmat poprzednich nie powinno być mułu.
Jebać żuli.
-
- w mackach Zła
ja ich malo znam, od ktorego albumu nowicjusz powinien rozpoczac przygode z nimi?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Lukass
- zahartowany metalizator
^ To jest to, co najlepiej od nich pamiętam z dawnych czasów, później na długo straciłem zespół z oczu. Muszę popatrzeć, co tam teraz panowie wyczyniają.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?