MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MAYHEM
Nie ma bata. To Mayhem zarządza. Proszę się nie kłócić.
- ozob
- zahartowany metalizator
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- starszy świeżak
Srac na Mayhem. Jeszcze powrot zaby byl na poziomie, Maniac tu i tam wciskal sobie noze w dupe i bylo ekstremalnie. Uzeliwiony Wegier po powrocie na zamianke zrobil z tego zespolu kabaret. Zjebane albumy, chujrealne poziomy tematyczne, chujzwiazane z majestatem Mayhem. Nosze koszulke i zbieram plyty dla okladek, wedle mego ego po albumie z golebiem to szczyny i popelina..
-
- weteran forumowych bitew
Prawdziwek z IQ wykręconym od Harnasia i mefedronuTchort pisze: ↑06-12-2020, 01:30Srac na Mayhem. Jeszcze powrot zaby byl na poziomie, Maniac tu i tam wciskal sobie noze w dupe i bylo ekstremalnie. Uzeliwiony Wegier po powrocie na zamianke zrobil z tego zespolu kabaret. Zjebane albumy, chujrealne poziomy tematyczne, chujzwiazane z majestatem Mayhem. Nosze koszulke i zbieram plyty dla okladek, wedle mego ego po albumie z golebiem to szczyny i popelina..
- bullet
- zaczyna szaleć
Obstawiałbym raczej, że ktoś odkopał jakieś stare trollkonto i sobie jaja robi. 

EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- vicek
heheh podoba mi się
-
- starszy świeżak
Tylko pierwsza płyta. Reszta jebie murzyńskim stolcem.
- vicek
Z "Dedem " najlepsze
- hcpig
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pytanie techniczne. Skąd wiesz jak jebie murzyński stolec?
Wyobrażam sobie, że albo śledziłeś murzyna do momentu kiedy dokonał defekacji i następnie ukradkiem obwąchiwałeś jego kupę lub jako kolega Pacjenta twój chłopak był murzynem, którego waliłeś w dupę i stąd twoja kutanga troszkę tym stoclem później "pachniała". Pewnie cię rzucił stąd te twoje rasistowskie teksty.
all the monsters will break your heart
-
Wysyp debili na forum stał się faktem.
- nicram
^ No niestety, ale przypomnę, że ważne aby na forum był PLURALIZM.
all the monsters will break your heart
- Rumburak
Na moje oko, to dobrze znani wszystkim użytkownikom forumowi debile, pozakładali sobie kolejne debilne konta. Ot cała tajemnica.
- dzik
Bardzo prawdopodobny trop.Rumburak pisze: ↑13-12-2020, 09:48Na moje oko, to dobrze znani wszystkim użytkownikom forumowi debile, pozakładali sobie kolejne debilne konta. Ot cała tajemnica.
dobry kościół to kościół spalony
-
- starszy świeżak
Już niedługo będziecie przyjmować murzyńskie stolce do gęby w swoich domach w ramach rozliczenia za judeochrześcijańskie srebrniki co wam wysrała Makrela z Tuskiem. Za każdy srebrnik będzie dorodny murzyn. Szykujcie już pokoje i kwatery w swoich chałupach.nicram pisze: ↑13-12-2020, 08:25Pytanie techniczne. Skąd wiesz jak jebie murzyński stolec?
Wyobrażam sobie, że albo śledziłeś murzyna do momentu kiedy dokonał defekacji i następnie ukradkiem obwąchiwałeś jego kupę lub jako kolega Pacjenta twój chłopak był murzynem, którego waliłeś w dupę i stąd twoja kutanga troszkę tym stoclem później "pachniała". Pewnie cię rzucił stąd te twoje rasistowskie teksty.
A co ty mi tu z jakimś Pacjentem, który zapewne nie ma napleta. Też mu dadzą murzyna i mu nasra na klatę. Ja nie mam kolegów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
OK sprawa jasna, długopis.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Przestań wdychać Butapren. I spierdalaj stąd. Idź być debilem gdzie indziej.Czarny kopyt pisze: ↑13-12-2020, 14:45Już niedługo będziecie przyjmować murzyńskie stolce do gęby w swoich domach w ramach rozliczenia za judeochrześcijańskie srebrniki co wam wysrała Makrela z Tuskiem. Za każdy srebrnik będzie dorodny murzyn. Szykujcie już pokoje i kwatery w swoich chałupach.nicram pisze: ↑13-12-2020, 08:25Pytanie techniczne. Skąd wiesz jak jebie murzyński stolec?
A co ty mi tu z jakimś Pacjentem, który zapewne nie ma napleta. Też mu dadzą murzyna i mu nasra na klatę. Ja nie mam kolegów.
- Drone