MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: MAYHEM
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Tchort
- starszy świeżak
Srac na Mayhem. Jeszcze powrot zaby byl na poziomie, Maniac tu i tam wciskal sobie noze w dupe i bylo ekstremalnie. Uzeliwiony Wegier po powrocie na zamianke zrobil z tego zespolu kabaret. Zjebane albumy, chujrealne poziomy tematyczne, chujzwiazane z majestatem Mayhem. Nosze koszulke i zbieram plyty dla okladek, wedle mego ego po albumie z golebiem to szczyny i popelina..
-
Wódka i Piwo
- weteran forumowych bitew
Prawdziwek z IQ wykręconym od Harnasia i mefedronuTchort pisze: ↑06-12-2020, 01:30Srac na Mayhem. Jeszcze powrot zaby byl na poziomie, Maniac tu i tam wciskal sobie noze w dupe i bylo ekstremalnie. Uzeliwiony Wegier po powrocie na zamianke zrobil z tego zespolu kabaret. Zjebane albumy, chujrealne poziomy tematyczne, chujzwiazane z majestatem Mayhem. Nosze koszulke i zbieram plyty dla okladek, wedle mego ego po albumie z golebiem to szczyny i popelina..
- bullet
- zaczyna szaleć
Obstawiałbym raczej, że ktoś odkopał jakieś stare trollkonto i sobie jaja robi. 
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- vicek
heheh podoba mi się
-
Czarny kopyt
- starszy świeżak
Tylko pierwsza płyta. Reszta jebie murzyńskim stolcem.
- vicek
Z "Dedem " najlepsze
- hcpig
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pytanie techniczne. Skąd wiesz jak jebie murzyński stolec?
Wyobrażam sobie, że albo śledziłeś murzyna do momentu kiedy dokonał defekacji i następnie ukradkiem obwąchiwałeś jego kupę lub jako kolega Pacjenta twój chłopak był murzynem, którego waliłeś w dupę i stąd twoja kutanga troszkę tym stoclem później "pachniała". Pewnie cię rzucił stąd te twoje rasistowskie teksty.
all the monsters will break your heart
-
Wódka i Piwo
Wysyp debili na forum stał się faktem.
- nicram
^ No niestety, ale przypomnę, że ważne aby na forum był PLURALIZM.
all the monsters will break your heart
- Rumburak
- rasowy masterfulowicz
Na moje oko, to dobrze znani wszystkim użytkownikom forumowi debile, pozakładali sobie kolejne debilne konta. Ot cała tajemnica.
- dzik
Bardzo prawdopodobny trop.Rumburak pisze: ↑13-12-2020, 09:48Na moje oko, to dobrze znani wszystkim użytkownikom forumowi debile, pozakładali sobie kolejne debilne konta. Ot cała tajemnica.
dobry kościół to kościół spalony
-
Czarny kopyt
- starszy świeżak
Już niedługo będziecie przyjmować murzyńskie stolce do gęby w swoich domach w ramach rozliczenia za judeochrześcijańskie srebrniki co wam wysrała Makrela z Tuskiem. Za każdy srebrnik będzie dorodny murzyn. Szykujcie już pokoje i kwatery w swoich chałupach.nicram pisze: ↑13-12-2020, 08:25Pytanie techniczne. Skąd wiesz jak jebie murzyński stolec?
Wyobrażam sobie, że albo śledziłeś murzyna do momentu kiedy dokonał defekacji i następnie ukradkiem obwąchiwałeś jego kupę lub jako kolega Pacjenta twój chłopak był murzynem, którego waliłeś w dupę i stąd twoja kutanga troszkę tym stoclem później "pachniała". Pewnie cię rzucił stąd te twoje rasistowskie teksty.
A co ty mi tu z jakimś Pacjentem, który zapewne nie ma napleta. Też mu dadzą murzyna i mu nasra na klatę. Ja nie mam kolegów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
-
Wódka i Piwo
Przestań wdychać Butapren. I spierdalaj stąd. Idź być debilem gdzie indziej.Czarny kopyt pisze: ↑13-12-2020, 14:45Już niedługo będziecie przyjmować murzyńskie stolce do gęby w swoich domach w ramach rozliczenia za judeochrześcijańskie srebrniki co wam wysrała Makrela z Tuskiem. Za każdy srebrnik będzie dorodny murzyn. Szykujcie już pokoje i kwatery w swoich chałupach.nicram pisze: ↑13-12-2020, 08:25Pytanie techniczne. Skąd wiesz jak jebie murzyński stolec?
A co ty mi tu z jakimś Pacjentem, który zapewne nie ma napleta. Też mu dadzą murzyna i mu nasra na klatę. Ja nie mam kolegów.
- Drone