GRUBE ROZKMINY

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

Re: GRUBE ROZKMINY

11-09-2016, 12:22

Podsumowując to programowanie zaczyna się niemal natychmiast po opuszczeniu przez nas łona matki, a nawet wcześniej, gdy rodzice mówią nam, kim jesteśmy na podstawie tego, co wcześniej system kontroli powiedział im o nich samych. Warstwa po warstwie następuje programowanie tożsamości, potem znowu to samo ma miejsce poprzez szkołę, uniwersytet, grupowe myślenie i media we wszystkich formach. Pamiętaj wg. prawa rzymskiego od 1302 roku, wszystkie dzieci niewolników są rejestrowane, rodzic podpisuje akt urodzenia,
będący aktem zgonu swego nowo narodzonego dziecka, tworząc jego niewolnicze alter ego, utrzymujące władze za pomocą swojej pracy i podatków.
535

11-09-2016, 12:38

Fanatyk pisze: Pamiętaj wg. prawa rzymskiego od 1302 roku, wszystkie dzieci niewolników są rejestrowane, rodzic podpisuje akt urodzenia,
będący aktem zgonu swego nowo narodzonego dziecka, tworząc jego niewolnicze alter ego, utrzymujące władze za pomocą swojej pracy i podatków.
Jakim cudem przemknąłeś przez tak gęste sito, myląc pogoń?
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

11-09-2016, 20:46

Fanatyk pisze: Przepraszam tak mi przykro. Proszę mi wybaczyć. Przepraszam
Naprawdę, błagam o wybaczenie, proszę.
To dobrze że przepraszasz bo jak widać kurewstwo i rozpasanie pomyliły ci się z wolnością.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

11-09-2016, 21:55

jak widać kurewstwo i rozpasanie pomyliły ci się z wolnością
Skoro musisz iść do pracy, skoro musisz płacić za prawo do życia, skoro musisz płacić pasożytom, których wybierasz na swoich panów i kapłanów, to co z Ciebie za wolna istota?!
535

11-09-2016, 23:38

Spokojna twoja zamaskowana. Skończy się cierpliwość i łaska opiekunów, prysną marzenia i bajanie o wolności.
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

12-09-2016, 02:41

Fanatyk pisze:
Skoro musisz iść do pracy, skoro musisz płacić za prawo do życia, skoro musisz płacić pasożytom, których wybierasz na swoich panów i kapłanów, to co z Ciebie za wolna istota?!
Jestem duchem zaklętym w sowę, tkwię w pustce między życiem, a śmiercią. Jeżeli zapragnę to wszystkie wpisy znikną, a ty zapomnisz że kiedykolwiek je przeczytałeś. Wszyscy zapomnicie.
BOLEK
weteran forumowych bitew

12-09-2016, 09:39

^^^
Obrazek
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-09-2016, 14:07

babayaga pisze:
Fanatyk pisze: Musielibyście zacząć myśleć, odpowiadać za państwo, wyrzucić pieniądze, przedefiniować prawo, zlikwidować taką wersje internetu jaką znacie ... Bo myli się wam kurewstwo i rozpasanie z wolnością
Jak już cytujesz teksty ligi świata, czy jak im tam, to uczciwie by było podać źródło. Filozof kopiuj/wklej. :P
:D :D
przekejacz-niewolnik :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Maro
weteran forumowych bitew

12-09-2016, 14:24

BOLEK pisze:^^^
Obrazek
:D
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

12-09-2016, 18:50

Ogromna jest moc systemu, której tak naprawdę niewielu potrafi się oprzeć! Te same normy, które tak pieczołowicie pielęgnujecie są z reguły tworzone właśnie przez system kontroli który w ten sposób konstruuje niewidzialne więzienie dla umysłu. Wykraczasz po za normę? Stajesz sie dziwakiem, odludkiem, szaleńcem. Wykluczam sie poza społeczeństwo, poza stado i zostaję napiętnowany :D
535

12-09-2016, 18:55

żeby się wykluczyć musisz się kolego wylogować
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-09-2016, 13:56

Fanatyk pisze:Ogromna jest moc systemu, której tak naprawdę niewielu potrafi się oprzeć! Te same normy, które tak pieczołowicie pielęgnujecie są z reguły tworzone właśnie przez system kontroli który w ten sposób konstruuje niewidzialne więzienie dla umysłu. Wykraczasz po za normę? Stajesz sie dziwakiem, odludkiem, szaleńcem. Wykluczam sie poza społeczeństwo, poza stado i zostaję napiętnowany :D
Lecz któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?
woodpecker from space
535

13-09-2016, 14:07

Twój sposób komunikacji wywołuje niechęć. Przypierdalasz się do niego, choć on nie ma sobie nic do zarzucenia.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

15-09-2016, 18:45

535 pisze:żeby się wykluczyć musisz się kolego wylogować
Po 7 latach nieobecności, według prawa korporacyjnego, człowiek dla systemu staje się martwy lub wszedł w domyśle w skład innej korporacji – państwa. Dopóki się nie ujawnisz, pozostajesz wolny. (Nie wchodzisz do gry : nie płacisz podatków, nie rejestrujesz się …)
535

15-09-2016, 19:21

To straszne co piszesz, nie bałbyś się tak? A emerytura i ubezpieczenie? Ja bym się bał, a wracając do Ciebie to jak z tym ujawnieniem? W ogóle do szkoły Cię nie posłali?
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

15-09-2016, 19:48

Ach ta twoja inteligencja i wykształcenie, inwestuj, ubezpieczaj się ... , jesteś cywilizowany i naiwny a bez ciebie i takich jak ty system by nie istniał

Twórzcie sobie warunki bytowe, które utrzymują was w rytmie bezsensownej egzystencji
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

15-09-2016, 19:53

Puszczyk pisze:
Fanatyk pisze:
Jestem duchem zaklętym w sowę, tkwię w pustce między życiem, a śmiercią. Jeżeli zapragnę to wszystkie wpisy znikną, a ty zapomnisz że kiedykolwiek je przeczytałeś. Wszyscy zapomnicie.
Dajesz Puszczyk! A jak będę pamiętał, to stawiasz browara opłaconego ze swej niewolniczej pensji.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

15-09-2016, 19:56

@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty. W robocie wiadomo, pół dnia na masterfulku za kupą worów z cementem i jeszcze mi za to płacą. Wieczorem łyknę trochę kultury, pilot, bronek, coś tam napiszę na forum, zjem, idę spać i się pięknie wszystko kręci. Czego chcieć więcej? Doradzisz?
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

08-10-2016, 09:26

535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty. W robocie wiadomo, pół dnia na masterfulku za kupą worów z cementem i jeszcze mi za to płacą. Wieczorem łyknę trochę kultury, pilot, bronek, coś tam napiszę na forum, zjem, idę spać i się pięknie wszystko kręci. Czego chcieć więcej? Doradzisz?
Jeżeli jesteś wystarczająco inteligentny, aby pokonać strach przed samym sobą, państwem, firmą, systemem jesteś gotowy na zadanie sobie, najważniejszego pytania w swoim życiu :

Dlaczego, ja to robię. ?!

Dlaczego pracuje, dlaczego chodziłem do tych szkół, dlaczego utrzymuje pasożyta jakim jest system żerujący na tobie
535

08-10-2016, 11:40

Fanatyk pisze:
535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty. W robocie wiadomo, pół dnia na masterfulku za kupą worów z cementem i jeszcze mi za to płacą. Wieczorem łyknę trochę kultury, pilot, bronek, coś tam napiszę na forum, zjem, idę spać i się pięknie wszystko kręci. Czego chcieć więcej? Doradzisz?
Jeżeli jesteś wystarczająco inteligentny, aby pokonać strach przed samym sobą, państwem, firmą, systemem jesteś gotowy na zadanie sobie, najważniejszego pytania w swoim życiu :

Dlaczego, ja to robię. ?!

Dlaczego pracuje, dlaczego chodziłem do tych szkół, dlaczego utrzymuje pasożyta jakim jest system żerujący na tobie
Jestem. W ostatnim przesiewowym badaniu, okazało się, że moje IQ jest nieco wyższe, od numeru buta w którym zazwyczaj chodzę. Myślisz, że dam radę?
ODPOWIEDZ