GRUBE ROZKMINY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Re: GRUBE ROZKMINY
Podsumowując to programowanie zaczyna się niemal natychmiast po opuszczeniu przez nas łona matki, a nawet wcześniej, gdy rodzice mówią nam, kim jesteśmy na podstawie tego, co wcześniej system kontroli powiedział im o nich samych. Warstwa po warstwie następuje programowanie tożsamości, potem znowu to samo ma miejsce poprzez szkołę, uniwersytet, grupowe myślenie i media we wszystkich formach. Pamiętaj wg. prawa rzymskiego od 1302 roku, wszystkie dzieci niewolników są rejestrowane, rodzic podpisuje akt urodzenia,
będący aktem zgonu swego nowo narodzonego dziecka, tworząc jego niewolnicze alter ego, utrzymujące władze za pomocą swojej pracy i podatków.
będący aktem zgonu swego nowo narodzonego dziecka, tworząc jego niewolnicze alter ego, utrzymujące władze za pomocą swojej pracy i podatków.
Jakim cudem przemknąłeś przez tak gęste sito, myląc pogoń?Fanatyk pisze: Pamiętaj wg. prawa rzymskiego od 1302 roku, wszystkie dzieci niewolników są rejestrowane, rodzic podpisuje akt urodzenia,
- Puszczyk
- rozkręca się
To dobrze że przepraszasz bo jak widać kurewstwo i rozpasanie pomyliły ci się z wolnością.Fanatyk pisze: Przepraszam tak mi przykro. Proszę mi wybaczyć. Przepraszam
Naprawdę, błagam o wybaczenie, proszę.
- Fanatyk
Skoro musisz iść do pracy, skoro musisz płacić za prawo do życia, skoro musisz płacić pasożytom, których wybierasz na swoich panów i kapłanów, to co z Ciebie za wolna istota?!jak widać kurewstwo i rozpasanie pomyliły ci się z wolnością
Spokojna twoja zamaskowana. Skończy się cierpliwość i łaska opiekunów, prysną marzenia i bajanie o wolności.
- Puszczyk
- rozkręca się
Jestem duchem zaklętym w sowę, tkwię w pustce między życiem, a śmiercią. Jeżeli zapragnę to wszystkie wpisy znikną, a ty zapomnisz że kiedykolwiek je przeczytałeś. Wszyscy zapomnicie.Fanatyk pisze:Skoro musisz iść do pracy, skoro musisz płacić za prawo do życia, skoro musisz płacić pasożytom, których wybierasz na swoich panów i kapłanów, to co z Ciebie za wolna istota?!jak widać kurewstwo i rozpasanie pomyliły ci się z wolnością
-
^^^

"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
:D :Dbabayaga pisze:Jak już cytujesz teksty ligi świata, czy jak im tam, to uczciwie by było podać źródło. Filozof kopiuj/wklej. :PFanatyk pisze: Musielibyście zacząć myśleć, odpowiadać za państwo, wyrzucić pieniądze, przedefiniować prawo, zlikwidować taką wersje internetu jaką znacie ... Bo myli się wam kurewstwo i rozpasanie z wolnością
przekejacz-niewolnik :D
woodpecker from space
- Maro
:DBOLEK pisze:^^^
- Fanatyk
Ogromna jest moc systemu, której tak naprawdę niewielu potrafi się oprzeć! Te same normy, które tak pieczołowicie pielęgnujecie są z reguły tworzone właśnie przez system kontroli który w ten sposób konstruuje niewidzialne więzienie dla umysłu. Wykraczasz po za normę? Stajesz sie dziwakiem, odludkiem, szaleńcem. Wykluczam sie poza społeczeństwo, poza stado i zostaję napiętnowany :D
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lecz któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?Fanatyk pisze:Ogromna jest moc systemu, której tak naprawdę niewielu potrafi się oprzeć! Te same normy, które tak pieczołowicie pielęgnujecie są z reguły tworzone właśnie przez system kontroli który w ten sposób konstruuje niewidzialne więzienie dla umysłu. Wykraczasz po za normę? Stajesz sie dziwakiem, odludkiem, szaleńcem. Wykluczam sie poza społeczeństwo, poza stado i zostaję napiętnowany :D
woodpecker from space
Twój sposób komunikacji wywołuje niechęć. Przypierdalasz się do niego, choć on nie ma sobie nic do zarzucenia.
- Fanatyk
Po 7 latach nieobecności, według prawa korporacyjnego, człowiek dla systemu staje się martwy lub wszedł w domyśle w skład innej korporacji – państwa. Dopóki się nie ujawnisz, pozostajesz wolny. (Nie wchodzisz do gry : nie płacisz podatków, nie rejestrujesz się …)535 pisze:żeby się wykluczyć musisz się kolego wylogować
To straszne co piszesz, nie bałbyś się tak? A emerytura i ubezpieczenie? Ja bym się bał, a wracając do Ciebie to jak z tym ujawnieniem? W ogóle do szkoły Cię nie posłali?
- Fanatyk
Ach ta twoja inteligencja i wykształcenie, inwestuj, ubezpieczaj się ... , jesteś cywilizowany i naiwny a bez ciebie i takich jak ty system by nie istniał
Twórzcie sobie warunki bytowe, które utrzymują was w rytmie bezsensownej egzystencji
Twórzcie sobie warunki bytowe, które utrzymują was w rytmie bezsensownej egzystencji
- Lukass
- zahartowany metalizator
Dajesz Puszczyk! A jak będę pamiętał, to stawiasz browara opłaconego ze swej niewolniczej pensji.Puszczyk pisze:Jestem duchem zaklętym w sowę, tkwię w pustce między życiem, a śmiercią. Jeżeli zapragnę to wszystkie wpisy znikną, a ty zapomnisz że kiedykolwiek je przeczytałeś. Wszyscy zapomnicie.Fanatyk pisze:Skoro musisz iść do pracy, skoro musisz płacić za prawo do życia, skoro musisz płacić pasożytom, których wybierasz na swoich panów i kapłanów, to co z Ciebie za wolna istota?!jak widać kurewstwo i rozpasanie pomyliły ci się z wolnością
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty. W robocie wiadomo, pół dnia na masterfulku za kupą worów z cementem i jeszcze mi za to płacą. Wieczorem łyknę trochę kultury, pilot, bronek, coś tam napiszę na forum, zjem, idę spać i się pięknie wszystko kręci. Czego chcieć więcej? Doradzisz?
- Fanatyk
Jeżeli jesteś wystarczająco inteligentny, aby pokonać strach przed samym sobą, państwem, firmą, systemem jesteś gotowy na zadanie sobie, najważniejszego pytania w swoim życiu :535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty. W robocie wiadomo, pół dnia na masterfulku za kupą worów z cementem i jeszcze mi za to płacą. Wieczorem łyknę trochę kultury, pilot, bronek, coś tam napiszę na forum, zjem, idę spać i się pięknie wszystko kręci. Czego chcieć więcej? Doradzisz?
Dlaczego, ja to robię. ?!
Dlaczego pracuje, dlaczego chodziłem do tych szkół, dlaczego utrzymuje pasożyta jakim jest system żerujący na tobie
Jestem. W ostatnim przesiewowym badaniu, okazało się, że moje IQ jest nieco wyższe, od numeru buta w którym zazwyczaj chodzę. Myślisz, że dam radę?Fanatyk pisze:Jeżeli jesteś wystarczająco inteligentny, aby pokonać strach przed samym sobą, państwem, firmą, systemem jesteś gotowy na zadanie sobie, najważniejszego pytania w swoim życiu :535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty. W robocie wiadomo, pół dnia na masterfulku za kupą worów z cementem i jeszcze mi za to płacą. Wieczorem łyknę trochę kultury, pilot, bronek, coś tam napiszę na forum, zjem, idę spać i się pięknie wszystko kręci. Czego chcieć więcej? Doradzisz?
Dlaczego, ja to robię. ?!
Dlaczego pracuje, dlaczego chodziłem do tych szkół, dlaczego utrzymuje pasożyta jakim jest system żerujący na tobie