Pierdolenie takie, nawet jak taca jest ciężka, to podobno w wielu kościołach już można robić wpłaty kartą.[V] pisze:przeciez o tym pisze:)535 pisze:To prawda. Katolicyzm jest nie do udźwignięcia. Przede wszystkim dla jego wyznawców.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Die Welt ist meine Vorstellung.
Bądźmy precyzyjni. Pisałeś o "gatunku ludzkim". Ja tu cały czas mieszam, ale ekran mam czysty.[V] pisze:przeciez o tym pisze:)535 pisze:To prawda. Katolicyzm jest nie do udźwignięcia. Przede wszystkim dla jego wyznawców.
-
Chciałbym to zobaczyć jak duch ulatuje za jednym muśnięciem karty zbiżeniowej.Medard pisze:Pierdolenie takie, nawet jak taca jest ciężka, to podobno w wielu kościołach już można robić wpłaty kartą.[V] pisze:przeciez o tym pisze:)535 pisze:To prawda. Katolicyzm jest nie do udźwignięcia. Przede wszystkim dla jego wyznawców.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Napisał kolo potrzebujący kilkaset tysięcy, żeby się wprowadzić i wykończyć. Życzę, żebyś miał blisko do kościółka. Tam na tym polu za drogą jest idealne miejsce. Pewnie będziesz szczęśliwy.Bloodcult pisze:Amen.Mistyka chrześcijanska np. to jest dopiero przepaść i otchłań. Albo spoglądasz za kurtynę albo dziargasz na drzewie jebać kler.
Dla takich komentarzy wiem że warto było wszczynać gównoburzę.
Wygląda w sumie że przeciwnicy Kościoła są równie zapatrzeni na pieniądze co najgorsze patologie wśród kleru :)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mam to szczęście, że wysoki a nie niski, wiec widoki mam eleganckie. poza tym aktualnie bardziej wsioch wikendowy ze mnie, wiec podwójnie mam wywalone na lemingowo -:) to tak w kwestii wątpliwej jakości łatekDrone pisze:Kolega ma mieszkanie w tych blokach po prawej - widok z wewnątrz jest ciekawy. Mieszkanie prawie 200m, a przy tym molochu na zewnątrz wydaje się niezbyt przestronne :)
ps. planujecie skończyć to smutne pierdolenie o zbokachhh w sukienkach, czy niekoniecznie ?
- Drone
Mistyka chrześcijańska nie różni się zasadniczo od innych mistyk, obecnych i wcześniej, i równoległych do chrześcijaństwa. Owszem, Kościół chciałby niejako zawłaszczyć rzeczywistość ducha i mówić, że w jego obrębie to jest ta prawdziwa mistyka, ale to niestety tak nie działa.[V] pisze:Wiele religijnych zagadnień jest wartych większej uwagi i wtedy znika z pola widzenia ten cały blichtr i jarmarczna swiętobliwość. Mistyka chrześcijanska np. to jest dopiero przepaść i otchłań. Albo spoglądasz za kurtynę albo dziargasz na drzewie jebać kler.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
- Drone
- Prodi
- postuje jak opętany!
Dokładnie. To jest ta sama jebiąca wyższością i pychą mantra jakoby ludzie niewierzący w Bozię wynoszoną na piedestały w KRK byli amoralni, wyzuci ze wszelkich uczuć wyższych, a to ich życie poza "wspólnotą" jakieś takie puste jest.Drone pisze:Mistyka chrześcijańska nie różni się zasadniczo od innych mistyk, obecnych i wcześniej, i równoległych do chrześcijaństwa. Owszem, Kościół chciałby niejako zawłaszczyć rzeczywistość ducha i mówić, że w jego obrębie to jest ta prawdziwa mistyka, ale to niestety tak nie działa.[V] pisze:Wiele religijnych zagadnień jest wartych większej uwagi i wtedy znika z pola widzenia ten cały blichtr i jarmarczna swiętobliwość. Mistyka chrześcijanska np. to jest dopiero przepaść i otchłań. Albo spoglądasz za kurtynę albo dziargasz na drzewie jebać kler.
Na marginesie - ten cały B-kult jest żywym przykładem tegoż zadufania. No cóż, osobnicy z 'syndromem trydenckim' tak mają.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Bloodcult
- Prodi
- postuje jak opętany!
O kurwa, emotikony wjechały - czas się zbierać.
- Bloodcult
A jak inaczej skomentować przesycony wulgaryzmami i lekceważeniem rozmówcy wpis imputujący poczucie wyższości innym?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ojojBloodcult pisze:A jak inaczej skomentować przesycony wulgaryzmami i lekceważeniem rozmówcy wpis imputujący poczucie wyższości innym?
lys på slutten av lys
- Prodi
- postuje jak opętany!
Nie ma brzydkich słów, są tylko brzydkie myśli heheBloodcult pisze:A jak inaczej skomentować przesycony wulgaryzmami i lekceważeniem rozmówcy wpis imputujący poczucie wyższości innym?
Gościu, jak Cię rażą tego typu wulgaryzmy (raptem jeden, i to nie ad personam, więc nie bądź taki delikates), to idź na jakieś forum dla szydełkujących nastolatek czy innych filatelistów i nie zawracaj dupy swoimi przemyśleniami bo się tylko utwierdzam w przekonaniu, że jesteś pyszałkowatym neofitą co to wszystkie rozumy pozjadał i nijak się to ma to pokory, która jako jedna z cnót w chrześcijaństwie powinna zajmować w Twoim życiu poczesne miejsce.
- Bloodcult
Gdzie ta pyszałkowatość i po jadanie rozumów ?
Pokora to jedno (i tego mi akurat nie brak) a pozwalanie aby mi bez powodów ubliżać to drugie. Ja nikomu nie ubliżałem i nikogo nie obrażałem (ale wobec ataków na mnie dłużny nie będę).
Pokora to jedno (i tego mi akurat nie brak) a pozwalanie aby mi bez powodów ubliżać to drugie. Ja nikomu nie ubliżałem i nikogo nie obrażałem (ale wobec ataków na mnie dłużny nie będę).
-
Forum muzyki satanistycznej. Jebac kler. Czaszkę lizać. Więcej piwa. Hailsa nic. Zły bóg którego nie widać.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Czyli nadstawiania drugiego policzka nie będzie?Bloodcult pisze:Gdzie ta pyszałkowatość i po jadanie rozumów ?
- Bloodcult
Nie tu. Nie na Masterfulu.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z doniesień prasowych i innych denuncjacji wynika, że kato-lubimisie we współczesnych czasach nam zastanych i obecnych co innego z lubością swoją nadstawiają535 pisze:Czyli nadstawiania drugiego policzka nie będzie?Bloodcult pisze:Gdzie ta pyszałkowatość i po jadanie rozumów ?
- to tak na marginesie -
lys på slutten av lys
- Prodi
- postuje jak opętany!
Naprawdę mam wiele innych ciekawszych rzeczy do roboty niż kolekcjonowanie Twoich zajebistych wypowiedzi i "dowodzenie" Ci Twojej buty i braku pokory poprzez wklejanie cytatów, które wyszły z Twojej łepetyny, a za pomocą klawiatury i internetu objawiły się na forume. Nie tylko w tym temacie, i nie tylko w dyskusjach z Dronem wali od Ciebie na kilometr zarozumialstwem i bucostwem. I nie piszę tego tylko dlatego, że mi kiedyś napisałeś, w którymś z tematów "siedź cicho bo jesteś tu nowy" co samo w sobie było niezłym kabaretem, a co nie jest w stanie mnie w żaden sposób dotknąć, ale ogólnie - jawisz mi się jako jednostka wysoce zadufana w sobie i przekonana o własnej nieomylności. Takiego siebie stworzyłeś - nie możesz mieć do mnie o to pretensji hyhy.Bloodcult pisze:Gdzie ta pyszałkowatość i po jadanie rozumów ?
Podejrzewam, że chciałeś w telegraficznym skrócie coś mądrego napisać. Nie wyszło. Zdarza się.[V] pisze:Forum muzyki satanistycznej. Jebac kler. Czaszkę lizać. Więcej piwa. Hailsa nic. Zły bóg którego nie widać.