Never stop the madness

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Never stop the madness

20-12-2015, 19:03

tomaszm pisze: Wszystko to jakieś shity i lepiej się tego nie tykać a najlepiej w ogóle nie brać:)

Dobrze prawisz ;-)
Przypomniał mi się przypadek pewnego kolesia z naszego osiedla, taki stary pancur, który z duma nosił irokeza w czasach, kiedy pełno skinhedów latało po ulicach. A że nie był ułomkiem, to po kilku "spotkaniach" dali mu spokój. Miał chłopina jednak małą słabośc do jaboli - to akurat w tamtych czasach było normą, każdy punk pił jabcoki - tyle, że alkohol po jakimś czasie chyba przestał mu wystarczać. Jako że to był początek lat 90-tych każdy radził sobie jak mógł by dostać się w krainę odmiennego stanu świadomości, a że ogólnie dostępny był butapren i worki foliowe, to zaczął od tego. Kiedyś wydawało mu się, że jest krasnoludkiem i worek z klejem założył sobie na swojego irokeza - każdy myślał że to skini go tak urządzili... Potem jednak klej też przestał wystarczać. Po jakimś czasie jego mieszkanie przeszukiwała policja, a on uciekł ostatecznie z domu. Po roku zauważyliśmy go przemierzając do mega klubu na dworcu - wrak człowieka to mało powiedziane.... Nawet nie wiemy dokładnie kiedy ostatecznie wykorkował.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

20-12-2015, 19:11

Nie brakuje ludzi bez wyobraźni i umiaru. Ja zawsze miałem jednorazowe akcje z wieloma rodzajami i wiem, że drugi raz nie sięgnę bo zawsze przejmą kontrolę nad twoim rozumem. Abstrahując od tego , że można zrobić sobie krzywdę lub innym. Lepiej zostać przy wódce chociaż ta też wielu osobnikom rozum odbiera:)
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
Awatar użytkownika
manieczki

20-12-2015, 19:13

only herbata is real!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

20-12-2015, 19:18

tomaszm pisze:Nie brakuje ludzi bez wyobraźni i umiaru. Ja zawsze miałem jednorazowe akcje z wieloma rodzajami i wiem, że drugi raz nie sięgnę bo zawsze przejmą kontrolę nad twoim rozumem. Abstrahując od tego , że można zrobić sobie krzywdę lub innym. Lepiej zostać przy wódce chociaż ta też wielu osobnikom rozum odbiera:)
Kurwa, to tak jak PŁYTY :D
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
tomaszm

20-12-2015, 19:36

Silent_Sea pisze:
tomaszm pisze:Nie brakuje ludzi bez wyobraźni i umiaru. Ja zawsze miałem jednorazowe akcje z wieloma rodzajami i wiem, że drugi raz nie sięgnę bo zawsze przejmą kontrolę nad twoim rozumem. Abstrahując od tego , że można zrobić sobie krzywdę lub innym. Lepiej zostać przy wódce chociaż ta też wielu osobnikom rozum odbiera:)
Kurwa, to tak jak PŁYTY :D
Hehe cuś takiego te chociaż nie powodują zagrożenia życia chyba że się rano budzisz, sakwy puste bo cię poniosło i teraz trzeba chapać powietrze bo do gara nie ma co wrzucić:D

Awatar użytkownika
Drone

20-12-2015, 20:24

W tym temacie warto zacytować klasyków:

Pijesz herbatę, bo jesteś słaby,
teina nie rozwiąże twoich problemów.
Jeszcze jedna wiśnia w czekoladzie
nie doda ci odwagi.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
manieczki

20-12-2015, 20:25

co :|
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

20-12-2015, 20:57

tomaszm pisze:Abstrahując od tego , że można zrobić sobie krzywdę lub innym. Lepiej zostać przy wódce chociaż ta też wielu osobnikom rozum odbiera:)
Dziwna konkluzja, biorąc pod uwagę, że w kategorii robienia krzywdy sobie i - zwłaszcza - innym wóda to chyba drag numer jeden...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
tomaszm

20-12-2015, 21:00

WaszJudasz pisze:
tomaszm pisze:Abstrahując od tego , że można zrobić sobie krzywdę lub innym. Lepiej zostać przy wódce chociaż ta też wielu osobnikom rozum odbiera:)
Dziwna konkluzja, biorąc pod uwagę, że w kategorii robienia krzywdy sobie i - zwłaszcza - innym wóda to chyba drag numer jeden...
Hehe nie jak potrafisz wlać w siebie dobry litr i nie masz specjalnych przeciwników przy stole:) Ale fakt globalnie w naszym kraju zdecydowanie number one jeśli chodzi o przemoc w rodzinie, wypadki komunikacyjne z skutkiem śmiertelnym i przypadkowe dzieci:)

Z drugiej strony ile nawiązanych przyjaźni, poderwanych dziewcząt, bezcennych chwil ściskania się z kolegą w ramionach i dawania sobie dzióbków w sposób homowiadomy.

Awatar użytkownika
manieczki

20-12-2015, 22:49

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

21-12-2015, 07:45

tomaszm pisze:
Z drugiej strony ile nawiązanych przyjaźni, poderwanych dziewcząt, bezcennych chwil ściskania się z kolegą w ramionach i dawania sobie dzióbków w sposób homowiadomy.
Cóż, gdyby nie było tych przyjemnych i zapadających w sentyment efektów (głównie właśnie tak pięknie przez Ciebie zarysowanych zarysowanych socjalizacyjnych) nikt by raczej tego na dłuższą metę nie ćpał, bo po co - żeby samemu nie móc myśleć, samemu nie móc chodzić..?

Alkohol bywa fajny i mógłby być fajny na dłuższą metę, ale do tego ludzie musieliby być... jacyś inni. Niestety - tak jak istnieją kultury używające np. pejotlu i nie mające z tym problemów, tak nie ma chyba żadnej kultury używającej alkoholu, w której nie byłby on problemem.

Wniosek - alkohol jednak nie jest dla ludzi ;)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
manieczki

23-12-2015, 12:06

Obrazek
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

23-12-2015, 13:00

Wygląda na to, że zawszedziewica źle znosiła telepanie na osiołku i poszło naprawdę sporo aviomarinu.
Awatar użytkownika
Maro
weteran forumowych bitew

23-12-2015, 21:38

WaszJudasz pisze:Wygląda na to, że zawszedziewica źle znosiła telepanie na osiołku i poszło naprawdę sporo aviomarinu.
:D
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

23-12-2015, 21:43

boki zrywać
Awatar użytkownika
manieczki

24-12-2015, 11:54

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

01-01-2016, 11:20

https://hyperreal.info/news/marihuana-z ... oszernosci" onclick="window.open(this.href);return false;

Wreszcie!
Nasum

01-01-2016, 11:23

No to jeszcze na rynku powinna się pojawić marihuana halal....
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

01-01-2016, 11:48

marihuanahalal, marihuanahalal..!

Brzmi niezgorzej.
tomaszm

09-01-2016, 16:50

Byłem wczoraj w prawilnej knajpie dla metaluchów i punkowców w moim ślunskim mieście. Chciałem zabrać moich kolegów, państwowych urzędników z Warszafki do jakieś swojskiej knajpy. Na wejściu wyprowadzali Mrówę (starego punkowca bez koszulki, całego zakrwawionego) ochroniarze z tego wesołego przybytku i zakładam , ze chcieli mu spuścić wpierdol na zewnątrz. Podeszłem do ochroniarza i powiedziałem , że jak go dotkną to porozmawiam z nimi osobiście. Zarosiłem Mrówę do stolika, powiedziałem tylko żeby się odział i krew obmył, postawiłem mu parę kielichów. Oczywiście skończyło się na historiach upadku, pokazywał mi pokute ręce od iniekcji heroinowych i mówił , ze jest od jakiegoś czasu bezdomny. Smutne to. Taka historia o ludzkim upadku. Acha dałem mu 20 zł a ten poszedł do żabki, kupił dwa bochenki chleba i przyszedł się pochwalić:) Jakiś pierwiastek optymizmu zawsze:)

ODPOWIEDZ