ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

01-02-2021, 09:01

O właśnie! Niech ten katolski szczur zrobi sobie wycieczkę po obiektach karitasu w tym pojebanym kraju. Może otworzy oczy, choć wątpię, by tępa pała mogła cokolwiek zrozumieć. W przypadku tego zjeba jestem zdecydowanie za aborcją. Uważam , że nawet teraz nie jest jeszcze za późno. Była nawet kiedyś stosowna ankieta.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-02-2021, 09:10

535 pisze:
01-02-2021, 07:54
Ty ale pisz o tym jak jest, pisz o faktach , a nie o tym jak chciałbyś żeby było. Katolskie państwo kierowane przez zjebów twojego pokroju ma w dupie dzieci niepełnosprawne i ich rodziców. Ty, a może czegoś nie wiem i sobie dobudowuję? Może w rzeczywistości to ty wiesz lepiej, a życie z osobą wymagającą dwudziestovzterogodzinnej opieki w tym kraju to sielanka usłana różami, bo państwo pomaga? Ciekawe skąd pewność, że coś wiesz lepiej? Ja ci napiszę skąd. Z tej nieprawdopodobnej i bezczelnej pewności, że ty i twoje katabasy potrafią czuć cierpienie kobiety, a nawet płodu. Mało tego potraficie i chcecie w imieniu wymyślonego przez siebie boga jednoznacznie zdecydować, a właściwie wydać wyrok. I tym się różnimy. Ja nie ośmieliłbym się powiedzieć komuś, masz urodzić, choćby tylko głowę. W imię pana, bo życie choćby martwe ma do tego prawo i jest wartością najwyższą. Jesteście zwyrodnialcami i chujami bez serca. Niech cierpienie spotka was i wasze kobiety. Jak wszyscy , to wszyscy. I tylko szkoda, że katabasów i ich tępych popleczników wcześniej nie wyskrobano. O ile świat byłby szczęśliwszy? Bez odbioru.
Sam masz w dupie dzieci niepełnosprawne, do tego stopnia, że chcesz narzucać wszystkim lewacką wizję państwa, zgodnie z którą można je będzie bezkarnie zabijać. Ja proponuję chronić ich życie, zwłaszcza że medycyna poszła mocno do przodu i funkcjonuje się im coraz lepiej.
W ramach życzeń spokoju ducha i miłego tygodnia wysyłam Ci link, za pomocą którego można pomóc takim dzieciakom;
https://zrzutka.pl/9skapj
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

01-02-2021, 09:20

Pacjent pisze:
535 pisze:
Ty ale pisz o tym jak jest, pisz o faktach , a nie o tym jak chciałbyś żeby było. Katolskie państwo kierowane przez zjebów twojego pokroju ma w dupie dzieci niepełnosprawne i ich rodziców. Ty, a może czegoś nie wiem i sobie dobudowuję? Może w rzeczywistości to ty wiesz lepiej, a życie z osobą wymagającą dwudziestovzterogodzinnej opieki w tym kraju to sielanka usłana różami, bo państwo pomaga? Ciekawe skąd pewność, że coś wiesz lepiej? Ja ci napiszę skąd. Z tej nieprawdopodobnej i bezczelnej pewności, że ty i twoje katabasy potrafią czuć cierpienie kobiety, a nawet płodu. Mało tego potraficie i chcecie w imieniu wymyślonego przez siebie boga jednoznacznie zdecydować, a właściwie wydać wyrok. I tym się różnimy. Ja nie ośmieliłbym się powiedzieć komuś, masz urodzić, choćby tylko głowę. W imię pana, bo życie choćby martwe ma do tego prawo i jest wartością najwyższą. Jesteście zwyrodnialcami i chujami bez serca. Niech cierpienie spotka was i wasze kobiety. Jak wszyscy , to wszyscy. I tylko szkoda, że katabasów i ich tępych popleczników wcześniej nie wyskrobano. O ile świat byłby szczęśliwszy? Bez odbioru.
Sam masz w dupie dzieci niepełnosprawne, do tego stopnia, że chcesz narzucać wszystkim lewacką wizję państwa, zgodnie z którą można je będzie bezkarnie zabijać. Ja proponuję chronić ich życie, zwłaszcza że medycyna poszła mocno do przodu i egzystuje się im coraz lepiej.
W ramach życzeń spokoju ducha i miłego tygodnia wysyłam Ci link, za pomocą którego można pomóc takim dzieciakom;
Nie łżyj katolu. Niczego nikomu nie chcę narzucać. Tym się cwelu różnimy. Chcesz sobie rodzić dzieci z trzema nogami? Proszę bardzo. Możesz sobie je trzymać w salonie we formalinie. Nic mi do tego. W końcu def metal. I tekst, że niepełnosprawnym egzystuje się coraz lepiej. Ta bezczelna pewność siebie. Może upierdol sobie nogę i sam spróbuj? Co do zrzutki. Kościół, czyli w naszym przypadku państwo zakazuje, niech kościół i państwo utrzymują. I tak poniekąd się do tego dorzucam. Czy chcę, czy też nie. Masz jeszcze jakieś wątpliwości?
Awatar użytkownika
nicram

01-02-2021, 09:42

535 pisze:
O właśnie! Niech ten katolski szczur zrobi sobie wycieczkę po obiektach karitasu w tym pojebanym kraju. Może otworzy oczy, choć wątpię, by tępa pała mogła cokolwiek zrozumieć. W przypadku tego zjeba jestem zdecydowanie za aborcją. Uważam , że nawet teraz nie jest jeszcze za późno. Była nawet kiedyś stosowna ankieta.
Przypomnę, że niestety wtedy byłeś przeciwny wycięciu tego (faszystowsko-katolskiego) raczyska, ale należy ludziom wybaczać, jeżeli trafiają na ścieżkę prawdy. :-) Także uważam, że nie jest za późno, żeby stąd go skutecznie abrotować. Death metal i katol. Jak to się gryzie. :-D
all the monsters will break your heart
535

01-02-2021, 09:45

nicram pisze:
535 pisze:
Przypomnę, że niestety wtedy byłeś przeciwny wycięciu tego (faszystowsko-katolskiego) raczyska, ale należy ludziom wybaczać, jeżeli trafiają na ścieżkę prawdy. :-) Także uważam, że nie jest za późno, żeby stąd go skutecznie abrotować. Death metal i katol. Jak to się gryzie. :-D
Bądźmy precyzyjni pisząc o abortowaniu tego klocka, nie miałem na myśli forum...
Awatar użytkownika
nicram

01-02-2021, 09:45

535 pisze:
01-02-2021, 09:20

Nie łżyj katolu. Niczego nikomu nie chcę narzucać. Tym się cwelu różnimy. Chcesz sobie rodzić dzieci z trzema nogami? Proszę bardzo. Możesz sobie je trzymać w salonie we formalinie. Nic mi do tego. W końcu def metal. I tekst, że niepełnosprawnym egzystuje się coraz lepiej. Ta bezczelna pewność siebie. Może upierdol sobie nogę i sam spróbuj? Co do zrzutki. Kościół, czyli w naszym przypadku państwo zakazuje, niech kościół i państwo utrzymują. I tak poniekąd się do tego dorzucam. Czy chcę, czy też nie. Masz jeszcze jakieś wątpliwości?
Niestety kłamstwo mają we krwi. Nawet jak im wskażesz palcem gdzie, powiedzą, że to nie ich. Niech skurwielowi się rodzi, niech patrzy na cierpienie, ból i łzy. Może pojmie, że czasami lepiej się nie urodzić niż czuć tylko ból. Bo wbrew opinii tych zjebów, nie widziałem, żeby cierpienie uszlachetniało. Tylko upodla.
all the monsters will break your heart
535

01-02-2021, 10:10

Cierpienie nie uszlachetnia, ale zgodnie z katolską regułą muszą cierpieć wszyscy.Obowiązkowo. W imię wymyślonego przez nich boga. Patologia do potęgi entej.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

01-02-2021, 10:34

Pacjent pisze:
Każde życie jest święte! Nie waż się mordować nienarodzonych dzieci, chorzy też mają prawo do życia!
...
Jednak urodziłaś, no fajnie. To smutne, że teraz ledwo wiążesz koniec z końcem, no cóż takie jest życie. Idź sobie pożebrać w internecie.

*Tak wiem że to zbiórka fundacji, a nie biedującej kobiety, ale to że są takie zbiórki o czymś świadczy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

01-02-2021, 10:47

Drone pisze:
01-02-2021, 08:57
A, jest i Caritas, który tak pomaga! Nie wpłacajcie na Owsiaka :)
Pokaż mi coś JEDEN cytat gdzie pisałem aby nie płacić na Owsiaka czy choćby WOŚP albo zwyczajnie po ludzku przeproś.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
535

01-02-2021, 10:49

Headcrab pisze:
01-02-2021, 10:34
Pacjent pisze:
Każde życie jest święte! Nie waż się mordować nienarodzonych dzieci, chorzy też mają prawo do życia!
...
Jednak urodziłaś, no fajnie. To smutne, że teraz ledwo wiążesz koniec z końcem, no cóż takie jest życie. Idź sobie pożebrać w internecie.

*Tak wiem że to zbiórka fundacji, a nie biedującej kobiety, ale to że są takie zbiórki o czymś świadczy.
Nie tłumacz mu tego. Dla nich liczy się jedynie kolejna "dusza" zaksięgowana w kościelnym kajecie. Finanse i księgowość to ich cała religia. Współczucie i litość to dla nich kurwy stojące pod latarnią, którymi wycierają sobie zakłamane mordy.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

01-02-2021, 10:50

nicram pisze:
535 pisze:
Chyba black metal i katol gryzie się bardziej , a jeszcze bardziej black metal i lewak xd
Awatar użytkownika
Bloodcult

01-02-2021, 10:55

535 pisze:
01-02-2021, 08:52
Bloodcult pisze:
01-02-2021, 08:34
535 pisze:

Ty ale pisz o tym jak jest, pisz o faktach , a nie o tym jak chciałbyś żeby było. Katolskie państwo kierowane przez zjebów twojego pokroju ma w dupie dzieci niepełnosprawne i ich rodziców. Ty, a może czegoś nie wiem i sobie dobudowuję?
https://ekai.pl/dzialalnosc-charytatywn ... -w-polsce/

Jak uważasz że to mało to zrób wyliczenie ile dostają i ile z tego powinni poświęcić na takie czy inne cele.
Nawet tego nie będę czytał. Mam lepsze zajęcia. Podejrzewam jednak , że to taka sama prawda jak to że kościół płaci podatki. Miałem okazję widzieć, a nawet brać czynny udział , oczywiście nie bezinteresownie, w budowach tych charytatywnych dzieł twoich panów. Także daj se już spokój. Znajdź jakiegoś naiwnego leszcza. Najlepiej w lustrze.
Pewnie że nie czytaj. Czytaj tylko to z czym się zgadzasz. Albo nawet nic nie czytaj, jesteś taki mądry że wiesz wszystko i nie musisz nic czytać.

Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

01-02-2021, 11:02

Drone pisze:
poważnie? przekaz z tvpiss. no takie zaskoczenie u piątej katolskiej kolumny xD
535

01-02-2021, 11:08

Bloodcult pisze:
01-02-2021, 10:55
535 pisze:
01-02-2021, 08:52
Bloodcult pisze:
01-02-2021, 08:34

https://ekai.pl/dzialalnosc-charytatywn ... -w-polsce/

Jak uważasz że to mało to zrób wyliczenie ile dostają i ile z tego powinni poświęcić na takie czy inne cele.
Nawet tego nie będę czytał. Mam lepsze zajęcia. Podejrzewam jednak , że to taka sama prawda jak to że kościół płaci podatki. Miałem okazję widzieć, a nawet brać czynny udział , oczywiście nie bezinteresownie, w budowach tych charytatywnych dzieł twoich panów. Także daj se już spokój. Znajdź jakiegoś naiwnego leszcza. Najlepiej w lustrze.
Pewnie że nie czytaj. Czytaj tylko to z czym się zgadzasz. Albo nawet nic nie czytaj, jesteś taki mądry że wiesz wszystko i nie musisz nic czytać.
Ostatni raz katolu zwracam ci uwagę na to co napisałem powyżej. Jeszcze raz. Naprawdę ostatni. Z racji moich obowiązków zawodowych, a siedziałem w rozliczeniach dodając betoniarki. Przez lata miałem do czynienia z biznesmenami w sutannach. Także tymi z karitasu. Znam te sprawy z autopsji, więc pozwól, że pominę ciąg liczb i tabelek z dupy wziętych, bo w rzeczywistości wygląda to nieco inaczej. To znaczy kasa jest, ale nie do końca na to co się oficjalnie deklaruje. Także synek weź łopatki i idź do innej piaskownicy. Tam będą dzieci. Może ci uwierzą. Ps co do czytania. Nie widziałem byś się odniósł do sytuacji w Krakowie, gdzie standardem jest przekazywanie ziemi twoim panom za ułamek wartości. Może chcesz o tym pogadać?
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

01-02-2021, 11:14

Nie odniesie się i zarzucając Ci niekomptencję, bo nie przeczytałeś jakiegoś artykuliku potwierdzającego jego fantazmaty oleje fakt, że znasz rozliczeniówkę z autopsji. Nie warto rozmawiać, parafrazując Pospieszalskiego ;)
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Bloodcult

01-02-2021, 11:43

Przecież artykuł nie dotyczył rozliczeń tylko charakteru działalności xD

Edit:
Poza tym sam fakt że 535 coś tam widział (o ile widział bo to może być taka sama prawda jak jazda polonezem, betoniarka czy domy bez kredytów) nie dowodzi że "nigdy żaden klecha nie pomógł potrzebującym". Takie generalizowanie to zwykle kłamstwo i czyste skurwysyństwo.
Ostatnio zmieniony 01-02-2021, 11:52 przez Bloodcult, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Drone

01-02-2021, 11:51

Bloodcult pisze:
Drone pisze:
Pokaż mi coś JEDEN cytat gdzie pisałem aby nie płacić na Owsiaka czy choćby WOŚP albo zwyczajnie po ludzku przeproś.
Nie bądź taki czuły na swoim punkcie, nie pisałem o tobie, tylko o odwiecznej narracji polskiego Kościoła, że to Caritas tyle robi, a inni to wydmuszka.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Bloodcult

01-02-2021, 11:54

Drone pisze:
01-02-2021, 11:51
Bloodcult pisze:
Drone pisze:
Nie bądź taki czuły na swoim punkcie, nie pisałem o tobie, tylko o odwiecznej narracji polskiego Kościoła, że to Caritas tyle robi, a inni to wydmuszka.
Tyle że ta narracja jest tylko w głowie wyznawców Owsiaka. Przyłączając się do strajku zmywar widać że Jureczek ciężko pracuje aby wreszcie tak było :)

Awatar użytkownika
Drone

01-02-2021, 11:58

A co do kwestii aborcji i tych postów o zabijaniu dzieci z downem. Chciałem powiedzieć, że wśród katolików wychowujących dzieci z downem występuje często projekcja nieuświadomionego żalu za tym, że się takiej ciąży nie usunęło i że nie można żyć inaczej. Ta projekcja objawia się w taki sposób, że zazdrości się innym, którzy rozwiązali ten problem przez aborcję i skoro to ja się tak męczę, to niech i inni się męczą, i wychowują najcięższe przypadki medyczne. To taka forma kary i zemsty na tych, którzy w dupie mają katolicką aksjologię.
Awatar użytkownika
Drone

01-02-2021, 11:59

Bloodcult pisze:
01-02-2021, 11:54
Przyłączając się do strajku zmywar
I potem się dziwisz, że cię od katolskich kurew wyzywają :)
ODPOWIEDZ