ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

31-01-2021, 20:54

Logika szura: tak w KK jest wiele przypadków pedofilii. Faktycznie, cała instytucja chroniła przez wieki i chroni nadal pedofilów. Wniosek - KK nie jest zorganizowaną szajką pedofilską. :-D
all the monsters will break your heart
535

31-01-2021, 21:01

Pacjent pisze:
31-01-2021, 20:38
535 pisze:
31-01-2021, 20:28
Pacjent pisze:
31-01-2021, 20:11

Bezgraniczny wpływ KK na każdą z dziedzin życia oznaczałby teokrację, a ja przecież jestem temu przeciwny. Chyba masz gorszy dzień ode mnie.
Mam jeszcze pytanie. Skoro przez X lat byłeś pod skrzydłami organizacji pedofilskiej to z pewnością dotknęło Cię co najmniej molestowanie ze strony jej funkcjonariuszy, bo przecież tym zajmuje się taka organizacja. Prawda?
Muszę ciebie rozczarować. Nie byłem pod niczyim skrzydłem. Natomiast mam wiele powodów, by was nienawidzić. Daruj sobie takie pierdolenie. Jesteś bardzo wiarygodny w sugerowaniu, że kościół nie ma na nic wpływu. Nudne to trochę. Nie uważasz? Tym bardziej, że nie piszesz tego przedszkolakom.
Przecież nigdzie nie napisałem, że KK nie ma na nic wpływu. Myślę, że w tej sprawie straciłeś kontakt z rzeczywistością. Jeśli jest to organizacja pedofilska to przez tyle lat funkcjonowanie w jej pobliżu musiałbyś odczuć to na własnej skórze. Chciałbyś by tak było, ale tak nie jest.
Musiałbym odczuć? Niby dlaczego bym musiał? Nie wystarczy, że jednego z sukienkowych przerzucili do innej parafii, a potem brzydkie rzeczy o nim krążyły? Pewnie przypadek, a może ubecja, bo przecież wszyscy księża pedofile to ubecy. Taka twoja metoda wybielania tego zwichrowanego środowiska. Popatrz misio, najpierw bronisz tych złodziejskich bezproduktywnych kurew jak niepodległości, a potem będziesz stękał, że ci się ten fakt wyciąga. Zasadniczo księża to zawodowi kłamcy mający spore problemy psychiczne. Do tego chytre i chciwe kanalie, które nie cofną się przed żadnym kurestwem. Nie zmienisz tego, a powiem ci więcej. Gardze tobą, ale mimo tego uważam, że te kurwy nie są warte tego, byś rwał tutaj koszulę w ich obronie. No chyba, że...jesteś jednym z nich.
535

31-01-2021, 21:09

Pacjencik. No nie rób kurwy z logiki. Jeżeli organizacja programowo i przez lata chroni swych członków przed skutkami prawnymi ich niecnych uczynków, to jak nazywamy taką organizację?
Pacjent

31-01-2021, 21:22

maciek z klanu pisze:
31-01-2021, 20:52
Nie negujesz, ale lekko wysmiewasz pisząc że to pewnie każdy kogoś molestowane go zna. Wg mnie słabo. W tym aspekcie tj molestowania w KK powinieneś powiedzieć przepraszam za kk i siedzieć cicho. To nie są pojedyncze przypadki tylko setki tysięcy przypadków na całym świecie. Czym więcej ktoś drąży temat tym bardziej wychodzi to na wierzch.
Nie wiem skąd wziąłeś te statystki, ale muszę podkreślić, że jeśli w jakimś kraju od ponad 1000 lat funkcjonuje pedofilska organizacja, która ma siedziby na co drugiej ulicy w centrach miasta i prawie w każdej wsi, a ofiar jest tak mało, że na forum pełnym antyklerykałów nie można ich znaleźć to możemy mieć tu do czynienia z dereizmem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

31-01-2021, 21:30

No widzisz pacjent właśnie dlatego tobą gardzę i uważam za tępą kurwę. Udajesz bowiem , że charakter przestępstwa i jego skutki nie mają żadnego znaczenia. Ba. Nawet sobie z tego kpisz. W ogóle bardzo często udajesz, szczególnie w sprawach niewygodnych, ale może jeszcze kiedyś się przekonasz na własnej skórze i życie cię wyprostuje. Tego ci serdecznie życzę.
Pacjent

31-01-2021, 21:39

535 pisze:
No widzisz pacjent właśnie dlatego tobą gardzę i uważam za tępą kurwę. Udajesz bowiem , że charakter przestępstwa i jego skutki nie mają żadnego znaczenia. Ba. Nawet sobie z tego kpisz. W ogóle bardzo często udajesz, szczególnie w sprawach niewygodnych, ale może jeszcze kiedyś się przekonasz na własnej skórze i życie cię wyprostuje. Tego ci serdecznie życzę.
Między występowaniem pedofilów w jakiejś strukturze, a jej zorganizowaniu w celu realizacji pedofilskich czynów jest spora różnica. Niestety ślepa nienawiść nie pozwala Ci tego dostrzec. Poza tym to myślenie życzeniowe... Wszystko to w szambie hipokryzji, bo przecież jesteś członkiem Kościoła Katolickiego. Wiem, że zapisali Cię rodzice, ale regulamin członkostwa jest znany (nieznajomość prawa szkodzi) i mogłeś sto razy wyjść stamtąd zgodnie z zasadami. Jakie podłe samoupokorzenie!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

31-01-2021, 21:55

podsumowując 31.01

cały dzień propagandy kk i pogardy dla gwałconych dzieci przez tychże. przez niejakiego pacjent-a. na forum muzycznym i metalowym dodam.

gratulacje.
535

31-01-2021, 22:03

Pacjent pisze:
31-01-2021, 21:39
535 pisze:
Między występowaniem pedofilów w jakiejś strukturze, a jej zorganizowaniu w celu realizacji pedofilskich czynów jest spora różnica. Niestety ślepa nienawiść nie pozwala Ci tego dostrzec. Poza tym to myślenie życzeniowe... Wszystko to w szambie hipokryzji, bo przecież jesteś członkiem Kościoła Katolickiego. Wiem, że zapisali Cię rodzice, ale regulamin członkostwa jest znany (nieznajomość prawa szkodzi) i mogłeś sto razy wyjść stamtąd zgodnie z zasadami. Jakie podłe samoupokorzenie!
Nie histeryzuj. Nie należę do żadnej organizacji i nic mi nie szkodzi. Wiem, że chciałbyś mi dopiec, ale to po mnie spływa. Za stary jestem lisek na tego typu sztuczki. Ze swoimi kolesiami z jezusowego hufca se to poćwicz. Poza tym, gdy spod palców kogoś takiego jak ty wychodzi słowo hipokryzja to mam problem z utrzymaniem telefonu. Nie blokuje ci się czasem klawiatura ? Spójrz w swe lustro synu. Jeszcze dzisiaj jadłeś z brudnej łapy, a już rzucasz kłamliwymi pomówieniami? Nieładnie. Będziesz musiał odpukać we wychodku. Wracając jednak do organizacji. Jeżeli organizacja ukrywa przestępców przed wymiarem sprawiedliwości , automatycznie staje sie organizacją przestępczą i każdy kto ją wspiera oraz przestrzega regulaminu jest również przestępcą. Myślę, że jasno i logicznie to brzmi. Nawet dla kogoś kompletnie zaślepionego miłością do zakamarków sutanny. Jesteś zatem współwinny, a dowodów tutaj jest całkiem sporo. I cały czas brniesz w tym łajnie. Po same pachy. Zamiast stulić pokornie ryj i się po prostu nie odzywać. Tak z innej beczki. Fajnie jest być zwyrodnialcem zmuszającym kobiety do rodzenia martwych dzieci? Chwaliłeś się potomkowi jak dzielny jest jego tatuś? Normalnie kurwa bohater domu.
Pacjent

31-01-2021, 22:07

535 pisze:
Nie histeryzuj. Nie należę do żadnej organizacji i nic mi nie szkodzi. Wiem, że chciałbyś mi dopiec, ale to po mnie spływa. Za stary jestem lisek na tego typu sztuczki. Ze swoimi kolesiami z jezusowego hufca se to poćwicz. Poza tym, gdy spod palców kogoś takiego jak ty wychodzi słowo hipokryzja to mam problem z utrzymaniem telefonu. Nie blokuje ci się czasem klawiatura ? Spójrz w swe lustro synu. Jeszcze dzisiaj jadłeś z brudnej łapy, a już rzucasz kłamliwymi pomówieniami? Nieładnie. Będziesz musiał odpukać we wychodku. Wracając jednak do organizacji. Jeżeli organizacja ukrywa przestępców przed wymiarem sprawiedliwości , automatycznie staje sie organizacją przestępczą i każdy kto ją wspiera oraz przestrzega regulaminu jest również przestępcą. Myślę, że jasno i logiczniebto brzmi. Nawet dla kogoś kompletnoe zaślepionego miłością do zakamarków sutanny. Jesteś zatem współwinny, a dowodów tutaj jest całkiem sporo. I cały czas brniesz w tym łajnie. Po same pachy. Zamiast stulić pokornie ryj i się po prostu nie odzywać. Tak z innej beczki. Fajnie jest być zwyrodnialcem zmuszającym kobiety do rodzenia martwych dzieci? Chwaliłeś się potomkowi jak dzielny jest jego tatuś? Normalnie kurwa bohater domu.
Organizacja, o której mówisz zajmuje się całkiem inną sprawą niż sobie wyobrażasz, niż chciałbyś. Miłego członkostwa w niej, do końca życia. Na drugą kwestię odpowiem pytaniem: fajnie jest być zwolennikiem mordowania niewinnych i niepełnosprawnych dzieci?
535

31-01-2021, 22:14

Pacjent pisze:
31-01-2021, 22:07
535 pisze:
Nie histeryzuj. Nie należę do żadnej organizacji i nic mi nie szkodzi. Wiem, że chciałbyś mi dopiec, ale to po mnie spływa. Za stary jestem lisek na tego typu sztuczki. Ze swoimi kolesiami z jezusowego hufca se to poćwicz. Poza tym, gdy spod palców kogoś takiego jak ty wychodzi słowo hipokryzja to mam problem z utrzymaniem telefonu. Nie blokuje ci się czasem klawiatura ? Spójrz w swe lustro synu. Jeszcze dzisiaj jadłeś z brudnej łapy, a już rzucasz kłamliwymi pomówieniami? Nieładnie. Będziesz musiał odpukać we wychodku. Wracając jednak do organizacji. Jeżeli organizacja ukrywa przestępców przed wymiarem sprawiedliwości , automatycznie staje sie organizacją przestępczą i każdy kto ją wspiera oraz przestrzega regulaminu jest również przestępcą. Myślę, że jasno i logiczniebto brzmi. Nawet dla kogoś kompletnoe zaślepionego miłością do zakamarków sutanny. Jesteś zatem współwinny, a dowodów tutaj jest całkiem sporo. I cały czas brniesz w tym łajnie. Po same pachy. Zamiast stulić pokornie ryj i się po prostu nie odzywać. Tak z innej beczki. Fajnie jest być zwyrodnialcem zmuszającym kobiety do rodzenia martwych dzieci? Chwaliłeś się potomkowi jak dzielny jest jego tatuś? Normalnie kurwa bohater domu.
Organizacja, o której mówisz zajmuje się całkiem inną sprawą niż sobie wyobrażasz, niż chciałbyś. Miłego członkostwa w niej, do końca życia. Na drugą kwestię odpowiem pytaniem: fajnie jest być zwolennikiem mordowania niewinnych i niepełnosprawnych dzieci?
Wiem czym się zajmuje twoja organizacja. Przede wszystkim miesza we łbach takim geniuszom jak ty. Miłej wiary w gadającego węża i życie wieczne. Co do kwestii mordowania. Nie jestem zwolennikiem aborcji. Nie znajdziesz tego typu deklaracji z mojej strony. Natomiast jestem za tym , by w tych sprawach decydowały osoby bezpośrednio zainteresowane, bo to one ponoszą konsekwencje swych decyzji, a nie zwyrole pokroju godków, biskupów, czy pacjentów.
Pacjent

31-01-2021, 22:18

535 pisze:
Wiem czym się zajmuje twoja organizacja. Przede wszystkim miesza we łbach takim geniuszom jak ty. Miłej wiary w gadającego węża i życie wieczne. Co do kwestii mordowania. Nie jestem zwolennikiem aborcji. Nie znajdziesz tego typu deklaracji z mojej strony. Natomiast jestem za tym , by w tych sprawach decydowały osoby bezpośrednio zainteresowane, bo to one ponoszą konsekwencje swych decyzji, a nie zwyrole pokroju godków, biskupów, czy pacjentów.
Najbardziej bezpośrednio zainteresowane jest dziecko, które chcesz całkowicie uprzedmiotowić i pozwolić by ktoś je bezkarnie zamordował.
bartwa

31-01-2021, 22:19

Płody to płody, a nie dzieci. Jak mają na imię te płody? To jedno.
Drugie - dla wielu kobiet aborcja to był najpiękniejszy dzień w życiu. To tak dla równowagi do kazań o strasznej traumatyczności aborcji. Pewnie, że jest traumatyczna jak się ją robi nielegalnie i chałupniczymi metodami.
535

31-01-2021, 22:34

Pacjent pisze:
535 pisze:
Najbardziej bezpośrednio zainteresowane jest dziecko, które chcesz całkowicie uprzedmiotowić i pozwolić by ktoś je bezkarnie zamordował.
Robek to nie średniowiecze. Tymczasem ty jesteś zwyrodnialcem chcesz się bawić cierpieniem ŻYWYCH ludzi. Chcesz na siłę doprowadzać do planowego rozwiązania, a potem zostawić ich bez żadnej pomocy. Katol w całej rozciągłości. Obyś mógł się kiedyś przekonać o swojej tępocie ,na własne życzenie zresztą Wszak chcącemu nie dzieje się krzywda. Napiszesz nam jak wygląda martwa główka? Wszak to metalowe forum. Pośmiejemy się razem padalcu. Nawiasem mówiąc przedziwna jest ta konstrukcja do chwili narodzin ma decydować "dziecko", po narodzinach odbiera się mu głos, decydują rodzice. Mógłbyś się w tej sprawie porozumieć z bazą. Krótko mówiąc .To matka powinna decydować i ani ja , ani ty, a już z pewnością żadna leniwa boża kurwa nie powinna w tej sprawie zabierać głosu. Z mojej strony tyle na ten temat.
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

01-02-2021, 00:56

^ High five!
Awatar użytkownika
nicram

01-02-2021, 05:30

Wacław pisze:
31-01-2021, 21:55
podsumowując 31.01

cały dzień propagandy kk i pogardy dla gwałconych dzieci przez tychże. przez niejakiego pacjent-a. na forum muzycznym i metalowym dodam.

gratulacje.
Wchodzi sobie człowiek z rana poczytać masterfula, a tutaj znowu ten zjeb nadaje. Jak nie faszystowskimi treściami, to antyszczepionkowymi, a w niedzielę dla odmiany, skurwiałym przekazem prosto z ambony. Zaorać tego śmiecia i przysypać metrową warstwą wapna, żeby nigdy to nie wylazło. Chyba, że na sąd boży. :-D
all the monsters will break your heart
Pacjent

01-02-2021, 06:12

535 pisze:
Pacjent pisze:
535 pisze:
Robek to nie średniowiecze. Tymczasem ty jesteś zwyrodnialcem chcesz się bawić cierpieniem ŻYWYCH ludzi. Chcesz na siłę doprowadzać do planowego rozwiązania, a potem zostawić ich bez żadnej pomocy. Katol w całej rozciągłości. Obyś mógł się kiedyś przekonać o swojej tępocie ,na własne życzenie zresztą Wszak chcącemu nie dzieje się krzywda. Napiszesz nam jak wygląda martwa główka? Wszak to metalowe forum. Pośmiejemy się razem padalcu. Nawiasem mówiąc przedziwna jest ta konstrukcja do chwili narodzin ma decydować "dziecko", po narodzinach odbiera się mu głos, decydują rodzice. Mógłbyś się w tej sprawie porozumieć z bazą. Krótko mówiąc .To matka powinna decydować i ani ja , ani ty, a już z pewnością żadna leniwa boża kurwa nie powinna w tej sprawie zabierać głosu. Z mojej strony tyle na ten temat.
Dobudowujesz sobie do własnej tezy nowe elementy. Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że matkę czy ojca z chorym dzieckiem należy pozostawić bez pomocy. Wręcz przeciwnie. Wiem o tym na pewno o wiele więcej od Ciebie. Po drugie matka nie powinna decydować o śmierci dziecka na żadnym etapie jego życia, chyba że podczas ciąży to jej grozi śmierć. Wtedy faktycznie trzeba wybrać jedno życie.
535

01-02-2021, 07:54

Pacjent pisze:
01-02-2021, 06:12
535 pisze:
Pacjent pisze:

Dobudowujesz sobie do własnej tezy nowe elementy. Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że matkę czy ojca z chorym dzieckiem należy pozostawić bez pomocy. Wręcz przeciwnie. Wiem o tym na pewno o wiele więcej od Ciebie. Po drugie matka nie powinna decydować o śmierci dziecka na żadnym etapie jego życia, chyba że podczas ciąży to jej grozi śmierć. Wtedy faktycznie trzeba wybrać jedno życie.
Ty ale pisz o tym jak jest, pisz o faktach , a nie o tym jak chciałbyś żeby było. Katolskie państwo kierowane przez zjebów twojego pokroju ma w dupie dzieci niepełnosprawne i ich rodziców. Ty, a może czegoś nie wiem i sobie dobudowuję? Może w rzeczywistości to ty wiesz lepiej, a życie z osobą wymagającą dwudziestovzterogodzinnej opieki w tym kraju to sielanka usłana różami, bo państwo pomaga? Ciekawe skąd pewność, że coś wiesz lepiej? Ja ci napiszę skąd. Z tej nieprawdopodobnej i bezczelnej pewności, że ty i twoje katabasy potrafią czuć cierpienie kobiety, a nawet płodu. Mało tego potraficie i chcecie w imieniu wymyślonego przez siebie boga jednoznacznie zdecydować, a właściwie wydać wyrok. I tym się różnimy. Ja nie ośmieliłbym się powiedzieć komuś, masz urodzić, choćby tylko głowę. W imię pana, bo życie choćby martwe ma do tego prawo i jest wartością najwyższą. Jesteście zwyrodnialcami i chujami bez serca. Niech cierpienie spotka was i wasze kobiety. Jak wszyscy , to wszyscy. I tylko szkoda, że katabasów i ich tępych popleczników wcześniej nie wyskrobano. O ile świat byłby szczęśliwszy? Bez odbioru.
Awatar użytkownika
Bloodcult

01-02-2021, 08:34

535 pisze:

Ty ale pisz o tym jak jest, pisz o faktach , a nie o tym jak chciałbyś żeby było. Katolskie państwo kierowane przez zjebów twojego pokroju ma w dupie dzieci niepełnosprawne i ich rodziców. Ty, a może czegoś nie wiem i sobie dobudowuję?
https://ekai.pl/dzialalnosc-charytatywn ... -w-polsce/

Jak uważasz że to mało to zrób wyliczenie ile dostają i ile z tego powinni poświęcić na takie czy inne cele.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
535

01-02-2021, 08:52

Bloodcult pisze:
01-02-2021, 08:34
535 pisze:

Ty ale pisz o tym jak jest, pisz o faktach , a nie o tym jak chciałbyś żeby było. Katolskie państwo kierowane przez zjebów twojego pokroju ma w dupie dzieci niepełnosprawne i ich rodziców. Ty, a może czegoś nie wiem i sobie dobudowuję?
https://ekai.pl/dzialalnosc-charytatywn ... -w-polsce/

Jak uważasz że to mało to zrób wyliczenie ile dostają i ile z tego powinni poświęcić na takie czy inne cele.
Nawet tego nie będę czytał. Mam lepsze zajęcia. Podejrzewam jednak , że to taka sama prawda jak to że kościół płaci podatki. Miałem okazję widzieć, a nawet brać czynny udział , oczywiście nie bezinteresownie, w budowach tych charytatywnych dzieł twoich panów. Także daj se już spokój. Znajdź jakiegoś naiwnego leszcza. Najlepiej w lustrze.
Awatar użytkownika
Drone

01-02-2021, 08:57

A, jest i Caritas, który tak pomaga! Nie wpłacajcie na Owsiaka :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
ODPOWIEDZ