Głupie i pojebane sny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Re: Głupie i pojebane sny.
Ta, chodzi o te rozwalone fabryki, czy tam hale w pobliży linii kolejowej z tego co pamiętam. Dół jak męski członek, ale i nastrój by; niezbyt wesoły. Tylko Amebix w tle zabrakło.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- empir
- zahartowany metalizator
a to nie miałem przyjemności oglądać. ja to pielgrzymkę miałem z hotelu co przy jakimś fikuśnym rondzie stał. doszedłem do lidla. na szczęście mieli tam alko, pieczywo i rolmopsy
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja pierdole ,dziś to już przeszlo wszelkie granice rozsądku.
snilo mi się ze byłem w klubie nocnym na striptizie, ale odbywal się on w jakims takim normalnym pokoju, bez ciemności i kolorowych swiatel. stala pani striptizerka i narzekala ze tylko 40 zl za godzine (nie była zla - po prostu recesja). a najlepsze, ze byłem tam w towarzystwie Drone'a i Scaarpha. A Scaarph rapowal do niej odpowiedzi glosem Magika z kalibra :DDDDD
no kurwaaa czas isc do psychiatry.
snilo mi się ze byłem w klubie nocnym na striptizie, ale odbywal się on w jakims takim normalnym pokoju, bez ciemności i kolorowych swiatel. stala pani striptizerka i narzekala ze tylko 40 zl za godzine (nie była zla - po prostu recesja). a najlepsze, ze byłem tam w towarzystwie Drone'a i Scaarpha. A Scaarph rapowal do niej odpowiedzi glosem Magika z kalibra :DDDDD
no kurwaaa czas isc do psychiatry.
this is a land of wolves now
- Deviant
- w mackach Zła
Uciąłem sobie przed chwilą drzemkę.Przyśnił mi się Bart z WHP przebrany za pszczołę. Czekał na autobus do Wrocławia.
Ja miałem też dobry sen, przedwczoraj. Jechałem tramwajem z poetą Marcinem Świetlickim i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że prowadząc ze mną rozmowę przygotowywał ciasto drożdżowe, które chciał obłożyć pomarańczami, bo w cholerę było wszędzie skórek. Nagle, pod Bagatelą, wyskoczył z tramwaju i pobiegł ulicą. Zniknął w bramie, by po chwili wyskoczyć z niej z powrotem w kierunku tramwaju. Niestety motorniczy zamknął już drzwi i począł powoli ruszać z przystanku. Otworzyłem jedno skrzydło i drę się widząc biegnącego Marcina. Marcin wskakuj kurwaaaa! Niestety tramwaj przyspieszył. Jak przez mgłę, pamiętam tylko czyjeś słowa z boku. Nie martw się, złapie taryfę i nas dogoni...Potem się obudziłem. Co to miało oznaczać? Pojęcia zielonego nie mam.
- Deviant
- w mackach Zła
Bez sensu,ciasto drożdżowe z pomarańczami?
-
Sen ów oznacza twe skryte marzenie bycia motorniczym tramwaju piszącym wiersze o wypiekach ciasta drożdżowego ;) Nie może być inaczej . W końcu ile można pisać o miłości nie ? Pisz i realizuj się powiadam Ci, a pierwszy tom Twej poezji drożdżowo-tramwajowej zamawiam wraz z dedykacją :)
- WaszJudasz
Ostatnio przynajmniej raz-dwa razy w miesiącu śnią mi się Niemcy. Że niby okupacja jest w moim miasteczku, ale taka w kilmacie trochę Listy Schindlera a trochę Allo, Allo. Niby groźni ci Niemcy, śmierć wisi w powietrzu, a z drugiej strony jacyś tacy głupkowaci. Sny o Niemcach dotyczą zazwyczaj zwykłych rzeczy, ot, np. romawiam z żoną, że pójdę do Tesco, a ona mi na to: ale wiesz, uważaj, bo Niemcy stoją na ochronie. Albo idę z kumplami skrycie gdzieś zapalić nw pareczku trawę i tak sobie rozmawiamy: tylko wiecie, jak nas Niemcy obczają... Albo że dzisiaj wolne w pracy, bo Niemcy robią inwentaryzację. A potem się okazuje, że wywieźli konserwatora.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Random Apex
Niemcy, Żydzi itp. pojawiały się we freudowskich interpretacjach snów bardzo często. Badacz uważał, że ich obecność w marzeniach sennych świadczy o lęku osoby śniącej przed stłumionymi, podświadomymi pragnieniami. Żyd lub Niemiec może przedstawiać osobę trawioną tymi niepohamowanymi problemami lub jej libido i jego niewykorzystaną siłę. Śniący może też dystansować się do swoich neuroz i lęków, zamieniając je w czasie snu w inną nację, aby móc się od nich oddzielić i w ten sposób złagodzić swój niepokój.
You've got nothing to lose but your lives.
- WaszJudasz
Cholera. Bo mi często śni się jeszcze, że wróciłem do liceum/na studia i nagle zdaję sobie sprawę, że cały rok nie chodziłem na jakiś przedmiot i mam przejebane.
Lękam sie myśleć co będzie, kiedy te dwa nurty powtarzających się snów się połączą.
Ed: Że np. okaże się, że nie chodziłem na niemiecki...
Lękam sie myśleć co będzie, kiedy te dwa nurty powtarzających się snów się połączą.
Ed: Że np. okaże się, że nie chodziłem na niemiecki...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Random Apex
Jest to powiązane, ponieważ senny powrót do lat młodzieńczych oraz problemy wynikające z tego powrotu świadczą o niespełnionych, często ukrytych marzeniach seksualnych związanych z osobami, które wtedy pojawiły się w Twoim otoczeniu. Jeśli problemem jest brak zaliczenia przedmiotu, prawdopodobnym będzie, że obiektem Twoich starań była nauczycielka, jednak nie zostały one zauważone, a wzrost libido w czasie dojrzewania podczas nauki w liceum nie został odpowiednio rozładowany.
You've got nothing to lose but your lives.
- WaszJudasz
No to nie ma już chyba szans, bo ja jestem żonaty, a pani od plastyki zrobiła się gruba...
- Random Apex
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Śnił mi się dzisiaj świat bez krzyża.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
To samo usłyszałem od Małżonki. Nie wiem, czy to jakieś złamanie zasad sztuki pieczenia ciast?Deviant pisze:Bez sensu,ciasto drożdżowe z pomarańczami?
Ten tydzień w ogóle jest ciekawy. Dzisiaj śniło mi się, że niemal pobiłem się z "kierownikiem" punktu odbioru materiałów wtórnych, który mam w pobliżu. Otóż, podniosłem z chodnika jakiś drut zbrojeniowy i pomyślałem, że zwinę go w kłębek i oddam do punktu skupu, obok którego miałem przechodzić. Stało tam kilka osób. Gdy nadeszła moja kolej, szef interesu, miast popatrzyć w moją stronę, zaczął obsługiwać gościa za mną. To oczywiście spowodowało moje wzburzenie, więc zwróciłem się do faceta słowami, że chyba ja byłem wcześniej. Gość popatrzył na mnie zdziwiony i mówi, że takim gównem jak przewód do baterii prysznicowej on się zajmował nie będzie. Faktycznie nagle okazało się, że zamiast drutu zbrojeniowego, trzymam w łapach przewód do jebanej baterii. Niestety już zdążyłem zagotować, więc walnąłem mu to za ladę dodając jakieś przekleństwo. Pan kierownik, krzyknął w moją stronę. "Natychmiast przeproś!". Ja oczywiście w śmiech i mówię mu , żeby "sobie poszedł". On wyciąga jakieś papiery i zaczyna, notować, drąc się do mnie, że mnie złatwi, że dostanę wilczy bilet, że przez dwa lata w żadnym skupie, nikt ode mnie nie przyjmie złomu, a na koniec stwierdził, że za fakt tego wpisu do rejestru osób niepożądanych, muszę uiścić jakąś opłatę. Ja na to w śmiech i dalej szydzę. Ostatnia scena, którą pamiętam to moment kiedy facet rzuca się za mną w pościg, choć ja wcale nigdzie nie uciekałem. No przechlapane mam teraz we wszystkich punktach skupu surowców wtórnych.
- vicek
Piękny senLykantrop pisze:Śnił mi się dzisiaj świat bez krzyża.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nergalowi też to się kiedyś śniło. Zaczynam poważnie się o siebie bać.vicek pisze:Piękny senLykantrop pisze:Śnił mi się dzisiaj świat bez krzyża.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
czy ja wiem? co by metalowcy odwracali?vicek pisze:Piękny senLykantrop pisze:Śnił mi się dzisiaj świat bez krzyża.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Self
- rasowy masterfulowicz
Vitriol pisze:co by metalowcy odwracali?

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt: